Heeghtakker 10 5625 SW Eindhoven

  • Sold
€ 325,000 k.k.

Description

Volledig gerenoveerde woning!

Deze karaktervolle tussenwoning is recent volledig gemoderniseerd en is dus instapklaar. Het is een sfeervolle en moderne woning voorzien van een ruime woonkamer met een mooie gashaard, halfopen moderne keuken, vier slaapkamers en een moderne badkamer en toiletruimte. De onderhoudsvriendelijke achtertuin met een fijne terrasoverkapping en achterom is op het zuiden gelegen. Er is geen berging aanwezig.

Let op: De genoemde vraagprijs is een bieden-vanaf-prijs.

De woning is gelegen aan een rustige en doodlopende straat in de wijk Vlokhoven (Woensel), met om de hoek meerdere speeltuintjes en speelveld Vlokhoven. Op korte afstand zijn scholen, winkelcentrum WoensXL, het Catharina ziekenhuis, sportaccommodaties en openbaar vervoer gelegen. Tevens zorgt de Kennedylaan voor een goede ontsluiting.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de verharde voortuin is de overdekte entree te bereiken. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische trapkast met de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars + krachtstroom). Tevens is hier de luxe betegelde toiletruimte gelegen. Via een speels raam met glas-in-lood is er zicht op de woonkamer en via een deur met glas-in-lood is de woonkamer te bereiken.

De sfeervolle en ruime woonkamer heeft een oppervlakte van circa 31 m² en is voorzien van een fraaie tegelvloer met een houtprint en vloerverwarming, welke doorloopt in de keuken en de hal. De woonkamer is voorzien van een mooie gashaard en inbouwspots en geniet een prettige lichtinval door de grote raampartijen. Een deur biedt toegang tot de achtertuin.

De halfopen keuken is aan de achterzijde gesitueerd. De moderne en lichte keukeninrichting is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, spoelbak met een Quooker, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-oven, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte en een deur biedt toegang tot de achtertuin.

De volledig verharde achtertuin, gelegen op het zuiden, is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, een buitenkraan en buitenverlichting. Achterin de tuin staat een fijne en grote terrasoverkapping met elektra en inbouwspots. Hier is tevens de eigen achterom gelegen. Er is geen berging aanwezig.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een fraaie doorlopende tegelvloer met een houtprint en vloerverwarming.

Slaapkamer 1 (circa 15 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van airconditioning, inbouwspots en een draai-/kiepraam.

Slaapkamer 2 (circa 13,5 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van airconditioning, inbouwspots en twee draai-/kiepramen.

Slaapkamer 3 (circa 7 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van inbouwspots en een draai-/kiepraam.

De volledig betegelde en moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een regendouche en handdouche, een wandcloset, een wastafelmeubel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met luxe vloer- en wandbetegeling en inbouwspots. Een draai-/kiepraam zorgt voor daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met op de voorzolder de opstelling van de c.v.-ketel en de wasmachineaansluiting.

De zolder(slaap)kamer heeft een oppervlakte van circa 15,5 m² en is voorzien van vloerbedekking, airconditioning, inbouwspots en een grote dakkapel met twee draai-/kiepramen. Tevens is er bergruimte onder de kapschuinten aanwezig.

ALGEMEEN:
- De woning is in 2019 volledig gerenoveerd en is voorzien van strak stucwerk, plafondsierlijsten, inbouwspots en paneeldeuren. Tevens is de woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
- Airconditioning aanwezig (3 stuks).
- De Nefit HR c.v.-ketel is in 2019 geplaatst.
- Energielabel C.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,826
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1966
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
115 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
Plot size
164 m²
Volume in cubic meters
397 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Air conditioning, optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit HR (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL M 401
Cadastral map
Area
164 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
78 m² (13 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Parking

Type of parking facilities
Public parking