• Sold

Finistèrelaan 71 5627 TE Eindhoven Achtse Barrier-Hoeven

Hightlighted features

  • 137 m² living area
  • 288 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 450,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 22, 2021
Date of sale
May 6, 2021
Term
14 days

Description

Ruimte, rust en comfort treft u aan bij deze nette bungalow met een inpandige garage, royale woonkamer met een gashaard, gesloten keuken, drie slaapkamers en een complete badkamer. De fijne achtertuin met een berging is op het noordoosten gelegen. Tenslotte zijn er 15 zonnepanelen aanwezig.

De woning is gelegen aan een rustige straat in de wijk Achtse Barrier-Hoeven met om de hoek een groen park en een bushalte. Op korte afstand bevinden zich scholen, winkelcentrum Ardechelaan, gezondheidscentrum, Sporthal Achtse Barrier en Park Achtse Barrier. De uitgebreide sportaccommodaties aan de Vijfkamplaan zijn gemakkelijk per fiets te bereiken en ook de snelweg, Aquabest en Ekkersrijt zijn snel te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de voortuin is de overdekte entree te bereiken. In de ruime hal bevinden zich de garderobehoek, een bergkast en de volledig betegelde toiletruimte. Vanuit de hal zijn de woonkamer alsmede de inpandige garage te bereiken.

De royale woonkamer heeft een oppervlakte van circa 62 m² en is voorzien van een lichte tegelvloer, welke doorloopt in de hal, toiletruimte, keuken en portaal. Het is een fijne lichte ruimte met een gashaard en een grote schuifpui biedt toegang tot de achtertuin.

De gesloten keuken is voorzien van een nette klassieke keukeninrichting met 1½ spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en een vriezer. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte en er is ruimte voor het plaatsen van een tafel.

Via een portaal zijn drie slaapkamers, de badkamer en een bergkast met de opstelling van de c.v.-ketel te bereiken.

Slaapkamer 1 is een ruime ouderslaapkamer van circa 17,5 m² en is voorzien van vloerbedekking en een vaste schuifdeurenkast.

Slaapkamer 2 (circa 7,5 m²) is voorzien van een laminaatvloer en een wastafel.

Slaapkamer 3 (circa 8 m²) is tevens voorzien van een laminaatvloer en een wastafel.

De volledig betegelde en complete badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine met een thermostaatkraan, een closet en twee wastafels. Het geheel is uitgevoerd met een lichte tegelvloer en lichte wandbetegeling. De badkamer is zowel vanuit het portaal als vanuit slaapkamer 1 te bereiken.

De inpandige garage heeft een oppervlakte van circa 24,5 m² en is voorzien van een elektrische sectionaal deur en een tegelvloer. Tevens bevindt zich hier de meterkast (10 groepen, krachtstroom + aardlekschakelaar) en de wasmachineaansluiting. Een loopdeur biedt toegang tot de voortuin.

De fijne achtertuin, gelegen op het noordoosten, is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, zonneluifel, plantenborder, buitenkraan en een terrasoverkapping. Tevens is er een berging aanwezig.

ALGEMEEN:
- De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie en kunststof kozijnen met HR++ glas.
- De woning is voorzien van 15 zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 3.337 Kwh per jaar. De zonnepanelen zijn in 2015 geplaatst en zijn eigendom.
- Energielabel B.
- De Vaillant c.v.-ketel is in 2014 geplaatst.
- Er zijn screens en een zonneluifel aanwezig.
- Er is vloerverwarming aanwezig maar deze werkt niet.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 450,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,285
Status
Sold

Construction

Kind of house
Bungalow, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1987
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
137 m²
Other space inside the building
25 m²
Exterior space attached to the building
8 m²
Plot size
288 m²
Volume in cubic meters
576 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Facilities
Outdoor awning, optical fibre, passive ventilation system, flue, sliding door, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Vaillant (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL S 2490
Cadastral map
Area
288 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
53 m² (10,5 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the northeast

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, electricity, heating and running water
Insulation
Double glazing and insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.