• Sold

J. Huurmanlaan 25 2831 XT Gouderak Gouderak

Hightlighted features

  • 98 m² living area
  • 109 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map
€ 315,000 k.k.

Sales history

Listed since
February 2, 2021
Date of sale
February 19, 2021
Term
2 weeks

Description

Hoe fijn wil je wonen?
Laten we de “speerpunten” op een rij zetten.
Je wilt een huis met hele goede isolatie, een huis wat er mooi en modern uit ziet, wat degelijk is gebouwd en waar je de komende jaren zonder zorgen in kan wonen. En je wilt ook een huis waar je weinig aan hoeft te doen, wat van binnen modern is, mooi afgewerkt en strak in de lak. En zeker niet te vergeten…. Je wilt een mooie ligging, geen buren die in je achtertuin kijken maar vrijheid, rust en ruimte.

Stop dan maar met zoeken, bij deze woning heb je het allemaal! Dit is een heerlijke twee-onder-een-kapwoning die ligt aan de rand van de bebouwing van Gouderak. Je hebt hier letterlijk de polder als achtertuin, zelfs een stuk van het water is van jou.
Vijf jaar geleden is dit huis nieuw gebouwd met een strakke uitstraling die gelijktijdig uitstekend past in de omgeving. Een woning met een eigen parkeerplaats aan de voorzijde en een heerlijk terras bij het water waar je de hele dag kan genieten van de zon. Van binnen keurig en modern afgewerkt, praktisch van opzet en wat ons betreft kan je er zo in.
Gouderak is een gezellig dorp onder de rook van Gouda. Binnen een paar minuten sta je bij de snelweg en heb je ontsluiting richting Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Voor je dagelijkse voorzieningen heeft Gouderak alles te bieden, diverse winkels, sport en school zijn uiteraard aanwezig.

Indeling
Begane grond:
Aan de voorzijde kom je binnen in de hal. Een ruimte met direct aan de linkerkant de meterkast en de garderobe, Vervolgens het toilet, modern van uitvoering met onder andere stuuk- en tegelwerk, een hangcloset en een fonteintje. Dan passeren we de trap en komen we bij de woonkamer. Mooi hoor, je wordt gelijk gepakt door dat uitzicht en die vrijheid. Spontaan zie je jezelf al zitten op de bank kijkend naar buiten, of op het terras, biertje in de hand en genietend van de geluiden van de natuur.
De kamer is erg licht, de pui aan de achterzijde bestaat van vloer tot plafond uit glas wat hieraan meehelpt en wat het binnen/buiten gevoel sterk maakt. De kamer is min of meer vierkant met een fraaie laminaatvloer, stuukwanden en een gespoten plafond.
Via een doorloop langs de trapkast kom je aan de voorzijde in de keuken. Een gezellig ruimte waar zelfs plek is voor een kleine ontbijttafel. De keuken heeft een sfeervol ontwerp en is praktisch van opzet. Lekker veel bergruimte en uiteraard ontbreekt het niet aan de nodige ingebouwde apparaten.

1e verdieping:
Hier is vooral heel functioneel gedacht. Zo is er voor en achter een grote slaapkamer en in het midden zijn de badkamer en de overloop. Deze hele verdieping heeft dezelfde laminaatvloer, mooie wanden en in de slaapkamers zijn vaste kasten gemaakt tegen het schuine deel van het dak. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde, hier zit je aan de polder en word je in het weekend wakker van de fluitende vogels en de rust. Heerlijk!
De badkamer is voorzien van een extra dakraam en voorzien van een inloopdouche met stortdouche en glazen deur, een wastafelmeubel met waskom en een toilet. Ook hier ligt een moderne en fraaie tegel op de wand en de vloer.

2e Verdieping:
Met een vaste trap kom je boven. Natuurlijk merk je hier dat het dak schuin loopt. Maar met enige creativiteit en denkwerk kan je hier een (werk)kamer maken. Het is een langgerekte ruimte met een aantal technische aansluitingen en de wasmachineopstelling.

Algemeen:
Privéberging vlak naast de woning in een klein hofje
Keurig onderhouden terras met stalen hekwerk met poort (handig voor de boot)
Tuin gelegen op het zuiden
Schilderwerk 2015, update 2020
Bij deze woning is een definitief energielabel A aanwezig

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 315,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,214
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
2015
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
98 m²
Exterior space attached to the building
15 m²
Plot size
109 m²
Volume in cubic meters
353 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Balanced ventilation system, skylight, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2015, in ownership)

Cadastral data

GOUDERAK B 4678
Cadastral map
Area
103 m²
Ownership situation
Full ownership
GOUDERAK B 4673
Area
6 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, rural and freestanding location
Garden
Front garden and sun terrace

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property
Involved real estate agent

NVM selling agent

Van Egmond Makelaardij

Call 0182-355788

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.