De Kroon op het Ebbingekwartier - F2 (Bouwnr. 66) 9712 GM Groningen

  • Sold
€ 790,000 v.o.n.

Description

Wonen in De Kroon
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.
De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van circa 82 tot 179 m²? Of kiest u voor een tweeverdiepingen- appartement van respectievelijk circa 112 m², 160 m² of 179 m²? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen van 272 m² en 313m². Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren.

Locatie
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Types
Het comlex bevat 3 verschillende type appartementen ingedeeld in 3- 4- en 5- kamer appartementen en telt maar liefst 15 verschillende plattegronden verspreidt over 8 verschillende etages. De bijzonder riante 4 kamer appartementen in De Kroon op het Ebbingekwartier zijn gelegen op de 1e , 2e, 3e, 4e, 5e, 6e en 7e verdieping. De appartementen beschikken over een ruime buitenruimte. De woonoppervlaktes variëren van circa 160 m² tot circa 179 m².
Een groot aantal van deze appartementen heeft een uitzicht op het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Twee appartementen kijken uit over het bruisende Ebbingekwartier en richting de stad. Elk appartement heeft recht op een abonnement om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage.
Kortom: voor elk wat wils!

Type F2
Zeer ruim en uniek vierkamerappartement
INDELING: Entree; Ruime ontvangsthal van circa 23 m², aan weerszijden van de hal bevinden zich twee bergruimtes van circa 8 m². In een van de bergruimtes bevindt zich de technische installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. Via de ontvangsthal komt u in de centrale gang die toegang biedt tot het toilet met fontein; Badkamer met dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en ligbad; Slaapkamer één van circa 20 m², slaapkamer twee van circa 16 m² en slaapkamer drie van circa 16 m². Aan het einde van de gang komt u in de riante woonkamer met open keuken van totaal circa 72 m². Dit zonnige appartement, gericht op het zuidwesten heeft schuifpuien die toegang geven tot een lange, inpandige balkon/loggia van circa 14 m².
Bouwnummer: 66

Verkoop- en inlichtingen:
Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).
Kijk voor meer informatie op de website: woneninhetebbingekwartier.nl of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 790,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,413
Status
Sold

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with metal
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
179 m²
Volume in cubic meters
474 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
7th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A++ 0.40 What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating, complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler and district heating

Exterior space

Location
In center and in residential district

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and parking garage