• Sold

Kleiwerd 22 9746 CV Groningen Reitdiep

Hightlighted features

  • 182 m² living area
  • 428 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 500,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 4, 2021
Date of sale
June 21, 2021
Term
2 weeks

Description

GEZIEN HET GROTE AANTAL GEÏNTERESSEERDEN IN DEZE WONING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. GRAAG ONTVANGEN WIJ UW AANVRAAG PER MAIL EN ZULLEN U DAN OP DE WACHTLIJST PLAATSEN.

Het deelplan Groot-Heemwerd in de wijk Reitdiep is geïnspireerd op het Groninger landschap met zijn gemoedelijke dorpjes. De wijk wordt als het ware omsloten door de weidse uitzichten van de groene noordwestkant van de stad en is opgebouwd uit kleine woonbuurten. Dat vertaalt zich in rustige, kindvriendelijke straten, met veel groen en een landelijke sfeer. U kijkt vanuit deze mooie half vrijstaande woning uit over grazende paarden, koeien en schapen. Ziet u die boerderij een eindje verderop? Daar verkoopt de geitenboer zelfgemaakte producten van geitenmelk. Liefhebbers van boten zien in de verte het van Starkenborghkanaal, maar weten vast ook de weg naar de jachthaven Reitdiep te vinden. Kortom: u vindt hier alle voordelen van het wonen in een landelijk gebied, maar dan wél met de bruisende stad Groningen om de hoek.

De huidige bewoners wisten de landelijke sfeer goed te vertalen naar de woning en de tuin. In huis vinden we mooie natuurstenen vloertegels, die bovendien erg praktisch zijn in een huis waar geleefd mag worden. De woonkamer werd zodanig ingericht dat u altijd goed zicht hebt op de weilanden óf de sfeervolle houtkachel.

De keuken is praktisch ingericht en voorzien van een oven, combi-oven, recent vervangen vaatwasser en ruime koelkast. Met vijf gaspitten, inclusief wokbrander, is koken altijd een plezier. Vanuit de keuken loopt u makkelijk door naar de deels geïsoleerde, stenen garage. Hier heeft u al veel praktische ruimte en daarnaast is er nog een ruime vliering. De garage is groot genoeg voor een auto en heeft mooie openslaande houten deuren.

De woning is ruim en licht en dat zien we ook terug op de eerste verdieping. Met drie slaapkamers en een ruime badkamer heeft u hier ook met een gezin veel leefruimte. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en twee gescheiden wastafels. Let vooral eens op de infrarood warmtespiegels die de ruimte zo’n behaaglijke warmte geven dat de designradiator vrijwel nooit gebruikt wordt. De woning is bovendien zodanig goed geïsoleerd dat ook de radiators in de andere ruimtes amper gebruikt worden.

Tot slot gaan we nog even naar de zolderverdieping die met zijn hoge plafonds en grote oppervlakte tal van mogelijkheden biedt. De huidige bewoners scheidden de ruimte in drie functionele ruimtes: de techniekruimte, de zolderruimte én een vierde slaapkamer. Maar bewoners van vergelijkbare huizen realiseerden soms ook nog een vijfde slaapkamer of een extra opbergvliering. Ook is hier een studio met eigen badkamer een mogelijkheid. Vergeet vooral niet om vanuit de slaapkamer nog eens te kijken naar het mooie uitzicht. Zonsondergangen, dreigende wolkenluchten, onweersbuien of juist een stralend blauwe lucht: in deze woning leert u dit typisch Groningse uitzicht gegarandeerd waarderen!

Maar dichter bij de woning is ook veel te zien in de knap aangelegde tuin op het zuiden die uitnodigt om door heen te lopen. De uit oude bakstenen opgetrokken moestuinbakken en het afscheidingsmuurtje aan de voorzijde van de woning bijvoorbeeld. (Tip: vanaf het bankje heeft u hier zomers goed zicht op die mooie zonsondergangen!) Maar ook in de achtertuin waar een oudhollandse appelboom, fruitstruiken, keukenkruiden en groenten zich helemaal thuis voelen tussen de vele bloembollen en vaste planten.

Tot slot wijzen we u nog graag even op de voorzieningen in de buurt. Want de wijk Reitdiep kent – naast de haven – ook nog leuke winkels voor al uw dagelijkse boodschappen, een veelzijdige cadeauwinkel, maar liefst twee basisscholen én meerdere locaties voor kinderopvang. Misschien heeft u de stad niet eens meer nodig...

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 500,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,747
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2007
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
182 m²
Other space inside the building
23 m²
Plot size
428 m²
Volume in cubic meters
749 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Flue and solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

HOOGKERK A 3146
Cadastral map
Area
428 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
123 m² (8,5 meter deep and 14,5 meter broad)
Garden location
Located at the southeast accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, electricity and running water
Insulation
Insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agents
A funda user
Kleiwerd 22
9.3
I would recommend this agent.
Aimée heeft ons aan ons droomhuis geholpen, waarna ze onze huidige woning kon verkopen. Aimée is een fijne makelaar! Duidelijk, denkt met je mee, geeft goede adviezen. Het team om haar heen is zeer kundig, van de dames op kantoor tot fotograaf en tekstschrijver. Ons huis moest snel verkocht worden, en de dames van Staal zijn hier heel flexibel mee omgesprongen, waarvoor hulde!
Expertise
10
Knowledge of the local market
8
Price / quality
9
Service and guidance
10

NVM buying agent

NEBO Makelaars

Call 050-3182118

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.