• Sold

Elsa Brändströmstraat 208 2037 LX Haarlem Erasmusbuurt

Hightlighted features

  • 119 m² living area
  • 136 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 375,000 k.k.

Sales history

Listed since
September 6, 2021
Date of sale
October 13, 2021
Term
5 weeks

Description

In rustige woonomgeving gelegen redelijk onderhouden royale eengezinswoning met fraaie voor- en diepe zonnige achtertuin.

De woning is zowel aan de voor- als aan de achterzijde vrij gelegen, dus geen bebouwing en veel privacy. Aan de achterzijde van de woning is op de tweede etage een royaal dakterras gesitueerd.

De woning ligt op loopafstand van de recreatiegebieden aan de Meerwijk- en Molenplas en in de directe nabijheid van scholen, winkels en uitvalswegen en de luchthaven Schiphol.

Begane grond:
Entree; hal met garderobe- en meterkast; toilet met fonteintje; royale lichte woon- en eetkamer van ca. 36m² met grote schuifpui naar de zonnige achtertuin, de open hoekkeuken is voorzien van een fraai hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.
Op de eerste verdieping is een overloop met 3 ruime slaapkamers, (resp.ca. 13,5m², 12,5m² en 9m²); een badkamer met douche, wastafel, toilet en ligbad.
Op de tweede verdieping is een overloop; ruimte met aansluiting voor de wasmachine/droger en C.V. ketel. Een royale lichte zolderkamer (ca. 11m²) met een schuifpui naar het ruime zonnige dakterras (ca. 13m²).

Het geheel is voorzien van CV gas met een combi-ketel uit het jaar 2013.

Bijzonderheden:
- grondoppervlakte ca. 136m²;
- inhoud: ca 420m³;
- woonoppervlakte: circa 119m²;
- bouwjaar 1972;
- De woning werd bewoond door de eerste eigenaar. De woning dient gemoderniseerd te worden even als het vernieuwen van enkele kozijnen.
- Het transport dient plaats te vinden bij het Alkmaars notariaat.
- Een klein gedeelte van de voortuin wordt gehuurd van de gemeente, kosten hiervan zijn ca. € 90,- per jaar.
- Er bestaat een mogelijkheid tot het bijkopen van de tegenover gelegen garage Nr 43 de vraag prijs bedraagt € 27.500,-

Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 49 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.
Partijen zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.

In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,151
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, corner house
Building type
Resale property
Year of construction
1972

Surface areas and volume

Areas
Living area
119 m²
Exterior space attached to the building
13 m²
Plot size
136 m²
Volume in cubic meters
420 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Provisional energy label
D What does this mean?

Cadastral data

HAARLEM X 428
Cadastral map
Area
136 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Involved real estate agents

NVM buying agent

wbos makelaars

Call 0235290080

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.