• Sold

Provinciënlaan 1 A5 2101 SM Heemstede Van Merlenbuurt en Valkenburgerplein en omgeving

Hightlighted features

  • 77 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 199,000 k.k.

Sales history

Listed since
July 26, 2021
Date of sale
October 19, 2021
Term
2½ month

Description

Tweekamerappartement gelegen op de begane grond in de A-toren van Residentie 'De Burghave', waar alles gericht is op zorgeloos wonen.

Het appartement heeft een westelijke en beschutte ligging met prachtig uitzicht op de binnentuin. In de zomer is het binnen dan ook heerlijk koel.

Residentie “De Burghave” bestaat uit een viertal stervormige torens die onderling met elkaar verbonden zijn. De gewilde residentie is centraal gelegen in Heemstede, op loopafstand van de gezellige winkels en terrassen aan ?de Raadhuisstraat en de Binnenweg en wandelbos Groenendaal. Het openbaar vervoer stopt er direct voor de deur.

Het is zorgeloos wonen door de vele voorzieningen die 'De Burghave' biedt, zoals dagverse maaltijden uit de eigen keuken, het restaurant, de technische dienst, zorgmedewerkers via ZorgBalans in huis, de servicebalie die 5 dagen per week geopend is.

'De Burghave' beschikt over een eigen restaurant, 7 dagen per week geopend. Regelmatig zijn er speciale thema-avonden in het restaurant zoals een stamppottenbuffet, Aziatisch buffet of een gezellige paasbrunch. Vanzelfsprekend zijn ook uw gasten van harte welkom. In de aangrenzende 'Wintertuin' is er mogelijkheid tot biljarten en er is een puzzel- en leestafel.

'De Burghave' werkt ten aanzien van de zorgverlening samen met Zorgbalans. Bewoners die behoefte hebben aan thuiszorg, kunnen daarvoor terecht bij het buurtteam van Zorgbalans, dat kantoor houdt in 'De Burghave'. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van persoonsalarmering. Bewoners kunnen 24 uur per dag alarmeren via het apparaat in het appartement of via het medaillon.

In geval van onvoorziene voorvallen in huis, bieden de medewerkers facilitaire dienst uitkomst. Zij verrichten kleine werkzaamheden in uw appartement zoals het verhelpen van een lekkende kraan of een verstopte gootsteen, het vervangen van een lamp, etc. Ook geven zij advies bij verbouwing en verhuizing.

Daarnaast wordt er nog een breed pakket aan services aangeboden door diverse betrouwbare dienstverleners in 'De Burghave'. Zo kunt u terecht in de kapsalon, bij de fysiotherapeut, pedicure, masseuse en schoonheidsspecialiste. De opticien komt maandelijks langs.
U kunt uw boodschappen wekelijks thuis laten bezorgen. Ook voor wasverzorging, ondersteuning bij administratie of een betrouwbare huishoudelijke hulp kan gezorgd worden.

Kortom: Een appartement in een prettige, veilige en betrouwbare omgeving.

Indeling:
Parterre: Gemeenschappelijke, afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, ruime hal met zitje, lift en trappenhuis.

Appartement: Entree, hal, passeerluik, royale bergruimte en inbouwkast. Een ruime woonkamer met toegang tot de loggia, dichte keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur. De slaapkamer biedt tevens toegang tot de loggia. De badkamer beschikt over een ligbad en dubbele wastafel. Er is een apart toilet met fontein.

Bijzonderheden:
- Gebruik van prachtige gemeenschappelijke tuin en privé-gebruik van terras aangrenzend aan de loggia.
- Mogelijkheid tot huren van logeerkamers voor uw gasten.
- De maandelijkse servicekosten bedragen thans totaal € 831,20 incl. voorschot energiekosten van € 123,20.
- De energiekosten bestaan uit: verwarming van uw appartement en de gemeenschappelijke ruimten, waterverbruik in uw appartement en de gemeenschappelijke ruimten alsmede elektriciteitsverbruik in de gemeenschappelijke ruimten. Het betreft hier een voorschot op de energiekosten. Het elektriciteitsverbruik in het appartement is niet in de servicekosten opgenomen, deze dient u zelf bij een door u gekozen leverancier te organiseren.
- Entreegeld eenmalig € 3.728,--.
- Een medische keuring en gesprek met kennismakingscommissie is verplicht.
- Indien u meer tijd wenst voor een bezichtiging, dan heeft u de mogelijkheid om dit aan te geven tijdens het maken van een afspraak.
- Oplevering in overleg, per direct beschikbaar.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 199,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,584
Service charges
€ 708 per month
Status
Sold

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (service apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1971

Surface areas and volume

Areas
Living area
77 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
Volume in cubic meters
252 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
1st floor
Facilities
Outdoor awning, elevator and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

HEEMSTEDE B 8147
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location, in center and in residential district

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.