Elzengaarde 64 3344 DD Hendrik-Ido-Ambacht

  • Sold
€ 839,000 k.k.

Description

Riante, instapklare vrijstaande villa aan de Elzengaarde 64. Bent u op zoek naar een grote woning met een ruime kavel, dan bent u hier aan het juiste adres. Aan de entreezijde van de woning bevindt zich een tuitgevel. De woning is voorzien van uitbouw over de gehele achtergevel, vergrote badkamer voorzien van raam, dakvliering met inbouwspotjes en de zolder is al voorzien van een slaapkamer (met voldoende ruimte voor realisatie van een extra slaapkamer). Extra pluspunt is dat de zolder is voorzien van 2 ruime dakkapellen, dus meer dan genoeg ruimte en licht.

De woning is omgeven door een riante tuin en een eigen oprit. De kavel heeft een grootte van 350m2. De woning heeft een woonoppervlakte van 181m2.
Door de uitbouw van 2,4m2 aan de achterzijde van de woning heb je een luxe en ruime leefruimte.
Uw kunt uw auto parkeren op eigen terrein en daarnaast is er op korte loopafstand nog voldoende ruimte om uw eventuele 2e auto te parkeren.

De woning is voorzien van detaillering, onder andere een overstekende dakrand en vele raampartijen waardoor je vanuit elke hoek van het huis zicht hebt op de tuin.
De entree van de woning is gelegen aan de zijkant van de woning, voorzien van een extra tuitgevel met dubbele deuren. Na de entree stapt u binnen in een ruime hal (5,9m2), waar zich tevens het toilet bevindt, met hang wc en fontein, de meterkast (voorzien van 9 groepen), en een ruime trapkast.

Je komt via de dubbele openslaande deuren in de woonkamer.
Aan de linkerkant vind je de keuken (14m2). De keuken is voorzien van een koelkast met vriescombinatie, vaatwasser, oven, magnetron, 5-pits gasfornuis met wok brander en een recirculerende afzuiginstallatie. Het granieten aanrechtblad maakt de keuken echt helemaal af. Door de extra lange ramen in de keuken is het een aangename plek om te vertoeven.

Tegenover de dubbele openslaande deuren is voldoende ruimte om een grote eetkamertafel met meerdere stoelen te plaatsen.

Aan de achterkant van de woning is de ruime woon/relax gedeelte (36m2), inclusief uitbouw van 2,4m2 over de volle breedte. Door de vele ramen is er oase aan licht.
De gehele woonkamer is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met plavuizen van 1 bij 1 meter. De muren zijn voorzien van behang en in de woon/relax gedeelte vind je prachtig fotobehang.

Via de vaste, dichte trap kom je op de eerste verdieping. Ook hier zie je de ruimte weer terug komen. De 1e verdieping is voorzien van een ruime hal en hier vind je 3 slaapkamers, ruime badkamer en een separate wc. Het toilet is voorzien van een hang wc met fontein. De ruime badkamer (6,5m2) is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en aparte douche gedeelte.

Slaapkamer 1 (15m2) heeft door de ramen ook ruime lichtinval en is zeer ruim.
Slaapkamer 2 (13m2) is voorzien van een separate ruimte welke nu gebruikt wordt als kastenruimte.
Slaapkamer 3 (9m2) kan divers worden ingedeeld, van babykamer, werkplek tot logeerkamer.

De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaat welke aaneensloten is gelegd.
Via de vaste, dichte trap kom je op de zolder verdieping. Hier vindt u slaapkamer 4 (18m2). Een technische ruimte voor uw wasmachine/wasdroger.
En een onbenoemde ruimte(24m2), welke u flexibel kunt indelen (bijv. door een extra kamer of badkamer te creëren). Door de tuitgevel is deze ruimte extra ruim met voldoende lichtinval.
De zolder is voorzien van 2 grote dakkapellen met ventilatie rooster en draaikiepramen. Door de dakkappellen heeft u veel lichtinval en ruimte en zijn de mogelijkheden voor een bestemming van deze onbenoemde ruimte uitlopend.

Door de ruime kavel zijn er zeer veel mogelijkheden voor de tuin. De tuin is voorzien van een houten berging (5m2 afmeting). Rondom het huis is de tuin voorzien van tegels afgewisseld met kunstgras en 4 blokstenen plantenbakken.
Een ideale ruimte voor uw rust en privacy. De tuin is afgewerkt met houten schuttingen en 2 poorten, zodat u de tuin vanuit 2 punten kunt benaderen.
Dak is voorzien van 5 zonnepanelen.

Bijzonderheden:
- Uitbouw van 2,4 meter over de gehele achterlengte
- Voor extra ruimte en licht voorzien van 2 grote dakkapellen
- Begaande grond voorzien van vloerverwarming
- Alle ruimtes uitstekend afgewerkt
- Alle ramen voorzien van op maat gemaakte houten jaloezieën
- Laadpaal op eigen terrein
- Dubbele uitslaande deuren bij entree van de woning en tussen de hal en woonkamer

Is dit uw droomvilla, aarzel dan niet en maak een afspraak om te komen bezichtigen.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 839,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,635
Status
Sold

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2018
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
181 m²
External storage space
5 m²
Plot size
352 m²
Volume in cubic meters
600 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
3 stories and a loft
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2018, in ownership)

Cadastral data

HENDRIK-IDO-AMBACHT E 15292
Cadastral map
Area
352 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property