• Sold

Oude Loosdrechtseweg 204 1215 HN Hilversum Staatsliedenkwartier

Hightlighted features

  • 70 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 250,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 14, 2021
Date of sale
June 29, 2021
Term
2 weeks

Description

** Vanwege het grote aantal bezichtigingsaanvragen en bezichtigingen die reeds zijn ingepland, is het vooralsnog niet meer mogelijk om bezichtigingen in te plannen voor deze woning. **

In een zeer geliefde woonomgeving in Hilversum Zuid en op loopafstand van winkelcentrum "De Heigalerij" ligt op de eerste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex dit verzorgde 3-kamer-appartement met berging in het souterrain. Met een balkon aan de voorzijde (zuid) en een ruim balkon aan de achterzijde (noord, zon in de avond).

Dit appartement ligt op fietsafstand van het winkelgebied rondom de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Hoorneboegse Heide. Tevens is het centrum van Hilversum met verschillende voorzieningen zoals het trein-/busstation, de gezellige markt, diverse supermarkten, Vue bioscoop, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden zoals Foodhall Mout en Meddens op korte afstand bereikbaar. Hilversum zelf ligt centraal ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Amersfoort, Almere, Utrecht en de resterende dorpen van het Gooi.

Op funda is aan de rechterzijde een uitgebreide brochure te downloaden. Denk aan het milieu voordat u de brochure uitprint. Daarnaast zijn op funda geweldige 360 graden foto's, een bewegende video en schematische digitale plattegronden beschikbaar.

Entree via een afgesloten portiek met intercominstallatie en via het trappenhuis naar de entree van het appartement. Vervolgens een centrale hal met een toiletruimte, vaste kast en een badkamer voorzien van een douchehoek en een wastafel. Aan de voorzijde gelegen; een slaapkamer met een op maat gemaakte kastenwand en een ruime woon-/eetkamer met een deur naar het balkon. Aan de achterzijde gelegen; een ruime 2e slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon en een nette keuken voorzien van enkele inbouwapparatuur en deur naar het balkon. Het balkon aan de achterzijde heeft een werkkast.

Aanvullende informatie / bijzonderheden;
Dit appartement uit circa 1956 verkeert in een nette staat van onderhoud/afwerking en is voorzien van dubbele beglazing. Het kunststof kozijn in de woonkamer is in 2019 vernieuwd en voorzien van driedubbel glas. De verwarming wordt verzorgd door een gaskachel in de woonkamer en een econo-heat verwarmingspaneel in de keuken en de slaapkamer aan de voorzijde. De warm water voorziening wordt verzorgd door een Vaillant TurboMAG geiser (bouwjaar circa 2008). De elektrische installatie (groepenkast) bestaat uit 5 groepen en 2 aardlekschakelaar. De servicekosten bedragen € 166,- per maand. Het betreft hier een gezonde en actieve VvE. De oplevering/aanvaarding is in overleg met de verkoper.

De oppervlakte van deze woning is "exact gemeten volgens branchebrede meetinstructie". Deze meetinstructie is gebaseerd op "meetinstructies bepalen gebruiksoppervlakte woningen volgens NEN 2580". Hierbij is onder andere alles lager dan 1.50 meter buiten beschouwing gelaten. Deze woning heeft een gebruiksoppervlakte wonen van 70 m², een gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte(n) van 9,70 m² (balkons) en een gebruiksoppervlakte externe buitenruimte(n) van 6,60 m² (berging).

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 250,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,571
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 166.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1956
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
70 m²
Exterior space attached to the building
10 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
224 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
3 stories
Located at
1st floor
Facilities
TV via cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
Electric heating and gas heaters
Hot water
Gas water heater

Cadastral data

HILVERSUM M 2223
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 166.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent
Mr. Céline de Krom
Oude Loosdrechtseweg 204
10.0
I would recommend this agent.
Tweede keer dat ik/we een huis aankopen en verkopen met Marco. En dat is niet voor niets. No-nonsense, persoonlijk, deskundig én gezellig!
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.