• Sold

Rijksweg-West 21 App 2 1251 CJ Laren (NH) Rijksweg-Noord

Hightlighted features

  • 177 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 945,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
June 7, 2021
Date of sale
October 12, 2021
Term
4 months

Description

WEBSITE

WONEN IN LAREN
In het prachtige dorp Laren in het Gooi worden in een exclusief landhuis in totaal 6 luxe appartementen gerealiseerd. Het project genaamd “D’Orangerie” is gelegen aan de Rijksweg West 21. Het landgoed is centraal gelegen in het Gooi en uiterst goed bereikbaar. Het ligt aan de Westerheide (een groot natuurgebied) en dichtbij het centrum van Laren met al zijn winkels en gezellige horeca. Het terrein heeft een oppervlakte van maar liefst 5.095 m2. Het project krijgt de uitstraling van een Gooise villa in een groene omgeving met fraai aangelegde tuin. Dit alles maakt Landgoed D’Orangerie een fijne plek om te wonen.

KLASSIEK MET MODERN COMFORT
De appartementenvilla wordt onder hoogwaardige architectuur van de bekende architect Friso Woudstra gebouwd. In klassieke stijl, vertaald op eigentijdse manier en met modern comfort. De villa is op subtiele wijze vormgegeven met eenheid in kleur- en materiaalgebruik, wat zorgt voor een harmonisch geheel. De gevels zijn ontwikkeld, passend bij het Larense architectuurbeeld en hebben diverse luxe kenmerken. Het metselwerk bestaat uit met zorg uitgekozen roodbruine bakstenen en een deels witgekeimde voorgevel, die de luxe entree extra accentueert. Het dak wordt uitgevoerd met antracietkleurige dakpannen. De villa is in noord-zuid richting georiënteerd met de ingang aan de noordgevel. Alle hoofdterrassen, -balkons en dakterrassen zijn uiteraard op het zuiden gesitueerd. De tuin bevind zich direct in het bos. Zie jij je hier al je ochtendwandeling maken?

NAAR EIGEN WENS
De woningen zijn geheel naar eigen wens in te delen. Voor de appartementen is een basisindeling en twee varianten ontworpen. De indelingen variëren van een 3-kamer appartement met een grote woonkeuken en twee badkamers tot een 5-kamer appartement met een extra slaapkamer en/of een werkkamer. Voor de penthouses is een basisindeling uitgewerkt met een tweede verdieping en een fraaie daktuin. Deze tweede verdieping biedt de mogelijkheid van een extra slaapkamer met eigen badkamer. Hier zijn natuurlijk vele indelingen denkbaar. Wij helpen u daar graag mee. De koopprijzen van de appartementen en penthouses gelden voor de basisindelingen.

KOOPPRIJZEN
- Appartement 1 (begane grond - westzijde), € 945.000,- v.o.n.
- Appartement 2 (begane grond - oostzijde), € 945.000,- v.o.n.
- Appartement 3 (eerste verdieping - westzijde), VERKOCHT
- Appartement 4 (eerste verdieping - oostzijde), VERKOCHT
- Penthouse 5 (tweede + derde verdieping - westzijde) VERKOCHT
- Penthouse 6 (tweede + derde verdieping - oostzijde) € 1.075.000,- v.o.n.

KWALITEIT EN VEILIGHEID
De villa heeft een eigen parkeerkelder onder het gebouw waar zich de parkeerplaatsen en bergingen van de appartementen bevinden. Voor bezoek zijn er ook parkeerplaatsen op het buitenterrein. Het terrein wordt volledig omheind met een hekwerk en de entreepoort aan de Rijksweg West wordt voorzien van camerabeveiliging. Ieder appartement krijgt één parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en één op het buitenterrein. De penthouses krijgen twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. De parkeerkelders zijn beveiligd met een toegangscontrolesysteem en hebben een op afstand bedienbare roldeur. De appartementen zijn direct vanuit het trappenhuis in de parkeerkelder te bereiken. Ieder appartement wordt voorzien van een videofooninstallatie. De hellingbaan naar de parkeerkelder is uiteraard verwarmd.

SITUERING
Laren is een rustiek dorp in het Gooi, op een half uur afstand van de levendigheid van de steden Amsterdam en Utrecht. Het dorp ligt met haar heidevelden, fraaie Engen en bossen midden in de natuur. De locatie bestaat uit een villawijk aan de Westerheide, waar het prettig wonen is. De totale oppervlakte bedraagt circa 3.490 m2. De villa wordt volop in het groen gesitueerd met mooie villa’s als buren. De ontsluiting voor de auto is vanaf de Rijksweg West en er is een toegang voor fietsers en voetgangers naar het centrum via een speciale fietstunnel. Vanaf hier is het centrum van Laren binnen enkele minuten bereikbaar.

TUINONTWERP
Het project onderscheid zich door een luxe tuinontwerp, waar het heel fijn verblijven is. Geniet van de rust of drink een borrel met uw buren. De tuin is er groot genoeg voor. Het exacte tuinontwerp zal met de kopers worden afgestemd.

Het huidige tuinplan is op de projectwebsite te bekijken.

BROCHURE
U kunt de digitale brochure downloaden aan de rechterzijde van de pagina op bij: Download brochure.

PRIJZEN
De genoemde prijzen voor de appartementen zijn richtprijzen.

OPLEVERING
Circa Q2 2022.

KADASTER
Gemeente Laren nh, sectie C, nummers 1011, 1017 en 1168, groot totaal 3.490 m²

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 945,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,339
Status
Sold

Construction

Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2021

Surface areas and volume

Areas
Living area
177 m²
Other space inside the building
13 m²
Volume in cubic meters
531 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and toilet
Number of stories
1 story
Located at
Ground floor
Facilities
Elevator

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating
Hot water
CH boiler

Exterior space

Location
On the edge of a forest, sheltered location and In wooded surroundings
Garden
Sun terrace
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.