Anjelierlaan 13 1614 SJ Lutjebroek

  • Sold
€ 170,000 k.k.

Description

Let op: dit betreft een 'bieden vanaf' prijs

Woonkans!

Wij starten de bezichtigingen met een open huis op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het kantoornummer zoals aangegeven op Funda.

Op de Anjelierlaan te Lutjebroek is nu een goede kans op de woningmarkt bij ons in de portefeuille gekomen. Op een leuke plek in het dorp aan doorgaand vaarwater is deze eengezinswoning een uitgelezen mogelijkheid om uw eerste stappen op de woningmarkt te doen. Als u twee rechterhanden heeft en niet opziet tegen een renovatieklus dan is dit het huis waar u zich naar hartenlust kunt uitleven.

Lutjebroek is een populaire plek om te wonen door de kleinschaligheid van het dorp en de vele voorzieningen die in de directe nabijheid zijn. Zo zijn er een basisschool, meerdere winkels, sportvoorzieningen en vele andere faciliteiten in de directe omgeving van de woning.

De woning is te betreden vanaf de voorzijde alwaar de hal is gevestigd. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken, het toilet en de trap naar de bovengelegen etage. De begane grond verdieping is ruim en leent zich, door een paar aanpassingen toe te passen, als een royale leefruimte. Meer inspiratie geeft de makelaar u mee tijdens de bezichtiging. De keuken is nu basis ingericht en verdiend een flinke update. De woonkamer heeft een doorzonvorm en biedt de gelegenheid om uw meubels op meerdere wijze te plaatsen.

Aan de achterzijde is een bijkeuken en een toegang tot de achtergelegen schuur. Buiten deze schuur is er tevens een aantal jaar geleden een flinke nieuwe aanbouw achter geplaatst. Hierdoor is er nog een flinke aanbouw aan de achterzijde die als extra schuur gebruikt kan worden.

De tuin is gelegen aan de achterzijde aan vaarwater waardoor u hier uw bootje kunt aanmeren. Vanuit hier kunt u urenlang genieten al het moois wat waterrijk West Friesland te bieden heeft. Wat een heerlijkheid!

Op de eerste verdieping zijn een drietal slaapkamers gesitueerd. Twee van de drie slaapkamers zijn groot genoeg om een tweepersoons bed te plaatsen. De derde kamer kan dienst doen als kantoorruimte of kinderkamer. De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en behoeft een update. De zolderverdieping is zeer groot en kan door middel van een dakkapel of dakopbouw als volwaardige verdieping in gebruik worden genomen.

Features

Last asking price
€ 170,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,932
Listed since
October 16, 2020
Kind of house
Single-family home, row house
Area
88 m² residential surface area / 145 m² plot surface area
Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
406 m³
Energy label
D What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1965