• Sold

Groentepad 1 4921 AX Made Verspreide huizen Made

Hightlighted features

  • 142 m² living area
  • 1,200 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 380,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 25, 2019
Date of sale
December 8, 2020
Term
18 months

Description

De bestemming is Agrarisch-3 en is niet te wijzigen naar 'plattelandswoning' of 'wonen', waardoor particuliere bewoning niet mogelijk is en het object enkel geschikt is voor een agrarische ondernemer, ook voor een agrarische ondernemer uit Plukmade met een glastuinbouwbedrijf. Tevens is bewoning door seizoenarbeiders wel mogelijk. Voor verdere vragen over gebruiksregels, kan de gemeente Drimmelen geraadpleegd worden.

Rustig wonen en genieten van een fijn vrij zicht op het kanaal alwaar u tevens kunt recreëren, wandelen met (of zonder) hond en de voorbijvarende boten kunt aanschouwen. Deze goed onderhouden, vrijstaande woning biedt u niet alleen een prettige ligging, maar heeft tevens een fraaie, onder architectuur aangelegde tuin rondom, een royale inpandige garage met mogelijkheden en beschikt daarnaast over fijne, sfeervolle verblijfsruimtes. Zo treft u onder meer een ruime woonkamer, een prettige woonkeuken, een extra werk-/hobbyruimte op de begane grond en vier (slaap-)kamers en een praktische badkamer op de verdieping.

De woning is gesitueerd aan de rand van het kassengebied en kent een centrale ligging ten opzichte van het centrum en de uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Breda en Rotterdam.

Aangename verblijfsruimtes op de begane grond
Naast de aanwezigheid van de ruime woonkamer en de fijne keuken is op de begane grond tevens een extra kamer aanwezig, waar u heerlijk uw hobby kunt uitoefenen of een kantoor aan huis kunt houden. De garage is ruim van opzet en beschikt over diverse faciliteiten waardoor het creëren van een slaap- en badkamer op de begane grond eveneens tot de mogelijkheden behoord.

Entree / hal / toiletruimte
Via de overdekte entree heeft u toegang tot de hal met trapopgang, meterkast, garderoberuimte en toiletruimte. De hal geeft op zijn beurt weer toegang tot de hobby-/werkruimte en de woonkamer. De ruimte is afgewerkt met geschilderde metselwerk wanden, een schuurwerk plafond en een tegelvloer waaronder vloerverwarming is aangebracht. De volledige betegelde toiletruimte beschikt over een staand toilet, fonteintje en natuurlijk ventilatie.

Werk-/hobbykamer
Aan de voorzijde van de woning ligt de werk-/hobbykamer, welke uiteraard ook als bijvoorbeeld speelkamer gebruikt zou kunnen worden. De ruimte is voorzien van een handige vaste kast en een raam met een fijn zicht op de voortuin en het kanaal.

Woonkamer
Deze heerlijke lichte ruimte is sfeervol afgewerkt met een tegelvloer waaronder vloerverwarming, behangen wanden en een schuurwerk plafond. De grote raampartij aan de voorzijde, het zijraam en de grote schuifpui aan de achterzijde zorgen voor een zeer prettig lichtinval in de ruimte en een aangenaam zicht op de tuin en op het aan de voorzijde gelegen kanaal. Zowel de raampartijen als de schuifpui zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, waarvan het rolluik aan de achterzijde recentelijk is geplaatst en die aan de voorzijde is voorzien van een nieuwe motor.

Woonkeuken
Direct grenzend aan de woonkamer is de woonkeuken gesitueerd. Een comfortabele ruimte met zicht op de achtertuin, welke beschikt over een tegelvloer, wanden met lambrisering en een stucwerk plafond. Het L-vormige interieur bestaat uit voldoende onderkastjes, grote lades, een kunststof aanrechtblad, een dubbele RVS spoelbak en alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser op hoogte, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een heteluchtoven en een koelkast. De keuken beschikt verder nog over een handige inbouw-/provisiekast.

Tussenportaal c.q. bijkeuken
Vanuit de keuken heeft u toegang tot het deels betegelde tussenportaal met provisiekast en buitendeur met rolluik (binnenzijde). De provisiekast biedt niet alleen ruimte aan extra proviand, maar is tevens de opstelplaats van de CV-ketel. Een extra aansluiting voor de wasmachine en een uitstortgootsteen zijn eveneens in deze ruimte aanwezig.

Aangebouwde garage
Deze riante garage, bereikbaar vanuit het tussenportaal, beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en een buitendeur richting het overdekte terras. De garage is in 2008 aangebouwd met als doel garage, maar met tevens – met het oog op de toekomst - de mogelijkheid een slaapkamer en badkamer te kunnen creëren. De ruimte is dan ook voorzien van voorzieningen zoals elektra, water, aansluiting op de riolering en aansluiting verwarming. De garage beschikt over een keukenblok met RVS spoelbak en onderkastjes. Tevens een ideale ruimte voor een kantoor- of werkruimte aan huis.

Praktische ruimtes op de verdiepingen
Vanaf de overloop heeft u toegang tot een 4-tal kamers, een prettige badkamer en een ruime bergzolder. Alle ruimtes met uitzondering van de badkamer zijn keurig afgewerkt met een vinyl vloerbedekking, een platen plafond en behang wanden. De ramen zijn allen voorzien van een vliegenhor.

Overloop
De overloop geeft toegang tot alle aanwezige ruimtes op de verdieping en beschikt over een luik richting de bergzolder.

Hoofdslaapkamer
Deze slaapkamer is ruim van opzet en beschikt over een zeer bruikbare vaste kastenwand die niet alleen bestaat uit een hang- en leggedeelte, maar ook over royale bergruimte ter plaatse van het knieschot. Ter plaatse van het raam is een met de hand te bedienen rolluik aanwezig.

Slaapkamers II en III
Deze slaapkamers zijn prettig van formaat en zijn, net als de hoofdslaapkamer, voorzien van een handbediend rolluik.

(slaap)kamer IV
Thans in gebruik als strijkkamer, maar eveneens ideaal als leuke speel-, studeer- of kinderkamer. De kamer heeft een dakkapel en een vaste kast.

Badkamer
Ruim, volledig betegeld en functioneel ingericht met een inloopdouche (v.v. thermosstaatkraan en glazen douchedeur), badkamermeubel met enkele spoelbak, staand toilet, designradiator en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder beschikt de ruimte over vloerverwarming en wordt extra ruimte verkregen door de aanwezig dakkapel.

Bergzolder
Middels vlizotrap vanaf de overloop te bereiken praktische bergzolder. De ruimte is voorzien van vloerplaten, elektra en verlichting. De isolatieplaten en de balken zijn in zicht.

Buiten
Rondom de woning ligt een fraaie, onder architectuur, aangelegde tuin. Een zeer sfeervol geheel met diverse terrassen waarvan het terras aan de achterzijde deels is overdekt. Het gedeelte dat niet is overdekt, alsmede het gezellige terras aan de zijkant van de woning beschikt over een aantal dakplatanen. Verder is de tuin aangelegd met een groot gazon, een coniferenhaag, een aantal bomen en diverse gezellige plantenborders met onder meer buxusbollen en hortensia’s. Naast de garage biedt de carport (tevens overdekte zij-entree) en twee parkeerplaatsen op het eigen terrein voldoende ruimte voor het plaatsen van diverse auto’s. Het tuinhuis, de afgescheiden plaats voor de kliko’s, de buitenkraan en de buitenverlichting zorgen voor een compleet geheel.

Made en omgeving
Made is een dorp met circa 11.340 inwoners in de gemeente Drimmelen in de provincie Noord-Brabant. Tot 1997 vormden Made samen met Drimmelen, Oud-Drimmelen en de buurtschappen Stuivezand en Plukmade de gemeente Made en Drimmelen. Bij de gemeentelijke herindeling in 1997 zijn hier een aantal plaatsen aan toegevoegd. Dit zijn Blauwe Sluis, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Helkant, Wagenberg en Terheijden. Deze gemeente heette oorspronkelijk Made, maar later is de naam veranderd in Drimmelen, hoewel het gemeentehuis in Made bleef staan.
Het dorp ligt op de grens van de hoger gelegen Brabantse zandgronden en de klei van de grote rivieren, de zogeheten Naad van Brabant. Made wordt omringd door landbouwgebied en in het zuiden afgegrensd door een autoweg, de Maasroute. Aan de overkant daarvan ligt de voormalige Linie van Den Hout die tegenwoordig een natuurgebied is. Ook ten noorden van de autoweg ligt nog een restant dat nu een parkje is. In de doorgaande hoofdstraat zijn diverse winkels. Wekelijks is er markt in de Marktstraat. De meeste winkels zijn gevestigd in de Marktstraat, Nieuwstraat en Den Deel. Made kent een rijk verenigingsleven.

Kenmerken
Type: Vrijstaande woning met aangebouwde garage
Bouwjaar: circa 1988, garage circa 2008
Inhoud woning: circa 654 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 142 m²
Overige inpandige ruimte: circa 35 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: circa 47 m²
Perceel kadastraal bekend: Gemeente Made en Drimmelen, sectie T, nummer 2570, groot 12 a 00 ca
Nutsvoorzieningen: Alle gangbare nutsvoorzieningen
Isolatie: Volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen waarin grotendeels dubbele beglazing;
Verwarming: Middels CV-installatie, merk Remeha Calenta, bouwjaar circa 2013. De verblijfruimtes ter plaatse van de begane grond alsmede de badkamer op de verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
Bestemming: Agrarisch-3, deze bestemming is niet te wijzigen naar 'plattelandswoning' of 'wonen'.
Ligging: In rustige woonomgeving, aan rand van kassengebied, zicht op kanaal.
Bijzonderheden De woning beschikt grotendeels over rolluiken, al dan niet elektrisch bedienbaar.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 380,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,676
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1988
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
142 m²
Other space inside the building
35 m²
Exterior space attached to the building
47 m²
Plot size
1,200 m²
Volume in cubic meters
654 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Rolldown shutters, sliding door and TV via cable

Energy

Provisional energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation and partly double glazed
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Rehema Calenta (gas-fired combination boiler from 2013, in ownership)

Cadastral data

MADE EN DRIMMELEN T 2570
Cadastral map
Area
1.200 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, alongside water, outside the built-up area, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Attached brick garage, carport and parking place
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, electricity, heating and running water
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.