• Sold

Vrijland 9 3271 VH Mijnsheerenland Mijnsheerenland Woonkern

Hightlighted features

  • 144 m² living area
  • 212 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 435,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 14, 2020
Date of sale
December 9, 2020
Term
3 weeks

Description

De Vrijland 9 zou misschien wel eens het mooiste huis van de straat kunnen zijn! En met een energielabel A misschien ook wel het meest energiezuinig.

In 2019 is nagenoeg de gehele woning gerenoveerd en zijn de volgende zaken allemaal vernieuwd: een nieuwe keuken, twee (!) nieuwe badkamers, een nieuw toilet, op de gehele begane grond (behalve berging) een nieuwe cementdekvloer met comfortabele vloerverwarming, alle verdere vloerafwerking (pvc, laminaat en vloerbedekking), een warmtepomp, 6 zonnepanelen, Tonzon vloerisolatie, de meterkast, airco op zolder, alle radiatoren, de binnendeuren op de begane grond, 2 nieuwe Velux dakramen en Gira schakelmateriaal.

Daarnaast zijn alle wanden en plafonds glad gestuukt, is de buitenboel opnieuw geschilderd, zijn alle kozijnen voorzien van dubbele beglazing en is het geheel werkelijk een plaatje geworden. Kom gerust vrijblijvend beoordelen of je het met ons eens bent!

---------- INDELING ----------

BEGANE GROND
Op de berging na is de gehele begane grond voorzien van een nieuwe cementdekvloer met comfortabele vloerverwarming. De gehele begane grond is daarbij voorzien van PVC vloerafwerking en alle wanden zijn glad gestuukt. Aan de achterzijde is de uitbouw voorzien van een glazen dak voor heerlijke lichtinval. De tuingerichte woonkamer loopt aan de voorzijde over in de nieuwe, luxe, ruime keuken die is voorzien van alle denkbare apparatuur. De keuken biedt op zijn beurt toegang tot de aangebouwde berging aan de voorzijde van de woning. Hier hebben de wasmachine en de droger een plekje gevonden alsmede de verdeelkast voor de vloerverwarming. De entree is ruim en hier vind je de meterkast, het toilet en de open trap naar de eerste verdieping. Het toilet is prachtig, voorzien van mechanische ventilatie, een fonteintje en een vrij hangend soft-closing toilet.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de eerste badkamer. Deze badkamer is zoals gezegd compleet vernieuwd en voorzien van een douche, tweede toilet, designradiator, wastafelmeubel en een prettig raam voor licht en lucht. Naast de hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning is er nog een ruime kastenkamer (waarvan de kasten achterblijven) en een derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Deze derde slaapkamer biedt aan de voorzijde toegang tot een grote inpandige kast die boven de berging op de begane grond is gesitueerd. Deze gehele verdieping is voorzien van laminaat vloerafwerking.

TWEEDE VERDIEPING
Riante, hoge slaapkamer die dienst doet als hoofdslaapkamer en is voorzien van airco en vloerbedekking en toegang biedt tot een klein balkon en de tweede badkamer. Ook deze badkamer is compleet vernieuwd en voorzien van ligbad, inloop douchehoek, wastafelmeubel, derde toilet, elektrische vloerverwarming, mechanische ventilatie en een dakraam voor licht en lucht. De bergruimte op deze verdieping herbergt de cv-ketel, de warmtepomp en de omvormer voor de zonnepanelen. Op het balkon zijn de buitenunits voor airco en warmtepomp geplaatst.

TUIN
De riante, verzorgde achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt aan de achterzijde een weids groen uitzicht. Een heerlijk plekje. Achterin de tuin staat een houten berging met overkapping en er is een achterom (niet officieel geformaliseerd).

CARPORT + BERGING
Aan de voorzijde van de woning is een carport aangebouwd en een ruime berging. Die berging is ook intern vanuit de keuken bereikbaar.

---------- AFMETINGEN ---------

Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

---------- ALGEMEEN ----------

- Bouwjaar: 1978
- Woonoppervlakte: 144m2
- Perceel: 212m2 eigen grond
- Oplevering in overleg

---------- BIJZONDERHEDEN ----------

- Energielabel A
- Vloerverwarming gehele begane grond (behalve berging) met compleet nieuwe cementdekvloer.
- Tonzon vloerisolatie.
- Begane grond PVC, eerste verdieping laminaat, tweede verdieping vloerbedekking.
- Antraciet kleurige keuken met licht stenen werkblad voorzien van 2x oven, magnetron, losstaand 5 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
- 2 compleet nieuwe badkamers
- 3 toiletten.
- Airco op zolderkamer.
- Warmtepomp (buitenlucht), hybride met cv met buitenunit.
- 6 zonnepanelen en omvormer.
- Beide trappen opnieuw bekleed.
- Deels nieuwe vensterbanken.
- Nieuwe binnendeuren begane grond.
- Alle radiatoren vernieuwd.
- Nieuw Gira schakelmateriaal.
- 2 nieuwe Veluxramen.
- Houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Schilderwerk buitenzijde 2019/2020.
- Nieuwe meterkast.
- Alles glad gestuukt.
- Loodwerk balkon vernieuwd.

---------- HOEKSCHE WAARD ----------

De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 86.000 inwoners verspreid over 14 dorpen en 37 buurtschappen. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

--------- MIJNSHEERENLAND -----------

Het ‘Haagje van de Hoeksche Waard’ is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, die in de volksmond ‘Binnenmaas’ wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager, de bakkerij en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord ‘de Binnenmaas’ dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij en Restaurant Brasserie Binnenmaas. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.

---------- ENTHOUSIAST? ----------

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

---------- EIGEN NVM MAKELAAR ----------

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

---------- TOT SLOT ----------

Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 435,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,021
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1978
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
144 m²
Other space inside the building
7 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
14 m²
Plot size
212 m²
Volume in cubic meters
425 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and 2 toilets
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning, skylight and solar panels

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing and floor insulation
Heating
CH boiler and heat pump
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

MIJNSHEERENLAND D 1510
Cadastral map
Area
212 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
96 m² (16 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Loft, electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Vrieling Makelaars

Call 0186 - 602 502

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.