• Sold

Rijksweg 8 Kavel 1 6584 AB Molenhoek

€ 285,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
June 9, 2020
Date of sale
July 17, 2020
Term
5 weeks

Description

Realiseer hier uw eigen droomhuis !

4 prachtige bouwkavels van respectievelijk 540, 660, 730 en 880 m2 waar u zelf uw droomhuis kunt realiseren. Op deze locatie worden daarmee in totaal 4 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Bouwkavel 1 is de meest zuidelijk gelegen bouwkavel en heeft een grootte van 880 m2. Hier staat nu nog de woning van de eigenaar, maar het geheel wordt bouwrijp en zonder woning geleverd.

Het perceel is zeer gunstig op de zon gelegen, met een vrij uitzicht aan de achterzijde en die bovendien aansluit op de landerijen en de rivier de Maas. Zeer geschikt voor de liefhebber van vrij wonen en zelf bouwen.

Er is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan voor ieder perceel toestemming voor de bouw van een vrijstaand woonhuis. De koper heeft binnen de door de Gemeente Mook en Middelaar gestelde grenzen de mogelijkheid tot de uitvoering van zijn eigen bouwplan. Het bestemmingsplan geeft een grote mate van vrijheid t.a.v. de grootte van het te bouwen huis.

Het perceel is binnen de bebouwde kom van Molenhoek gelegen en ligt op korte afstand van alle scholen, winkels sport faciliteiten, recreatiegebieden, ziekenhuizen en Nijmegen-stad en toch woont u vrij.

De snelfietsroute Cuijk-Nijmegen wordt momenteel letterlijk om de hoek aangelegd, waardoor er een ideale verbinding met Nijmegen en met Cuijk ontstaat. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals de Mookerheide en de Maas.

Molenhoek biedt gunstig gelegen openbaar vervoer (bushalte en treinstation op loopafstand) en bovendien uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73.

Er is 21% BTW bij de koopsom inbegrepen, overdrachtsbelasting is niet van toepassing op dit perceel.
De prijs is vrij op naam, dus u betaalt naast de koopsom geen verdere belastingen of notariskosten.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 285,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
880 m²

Cadastral data

MOOK EN MIDDELAAR A 5907
Cadastral map
Area
880 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Unobstructed surrounding view
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.