Hoge Kerkstraat 32 4306 CD Nieuwerkerk

  • Sold
€ 425,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 28, 2020
Date of sale
May 2, 2020
Term
3 months

Description

Wij zijn trots dat wij dit prachtige pand de Roode Meebaal in Nieuwerkerk waarvan de complete historie bekend is, mogen verkopen. De twee panden zijn gebouwd in 1677, het grootste gedeelte stond op grondgebied van Nieuwerkerk het andere deel in Botland. De panden waren in gebruik als café aan de ene zijde, en het rechthuis aan de andere zijde. Na de vergadering konden ze gelijk het café in.

De huidige eigenaren hebben het pand grotendeels gerenoveerd en omgetoverd tot een riant woonhuis met nog een deel van het café die u naar eigen wens in kunt vullen. U kunt dan denken aan kantoor of praktijk aan huis of zelfs een winkeltje is een optie.

Wilt u een compleet woonprogramma op de begane grond ook dat is te realiseren. Een pand met vele mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden, lees dan snel verder!

Omschrijving: Het genieten begint al aan de voorzijde van het pand, een prachtige voorgevel die bijna nog in de originele staat is straalt u te gemoed. Via de entree lopen wij direct de zeer riante woonkamer (55 m2) met open keuken (31 m2) binnen. In het midden van de woonkamer is een vide gemaakt zodat u zicht heeft op de prachtige dak constructie. De keuken is nog niet geplaats die kunt u naar eigen smaak inrichten, alle aansluitingen zijn aanwezig. Verder is in de keuken een aansluitpunt voor een houtkachel aanwezig en dubbele tuindeur. Woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Aan de rechterkant van het pand is de bar nog aanwezig, hier zijn al allemaal nieuwe wanden geplaatst met isolatie, nieuw plafond en kozijnen met dubbele beglazing en er is een schouw aanwezig met houtkachel,. Achter de bar is nog in originele staat. Hier zijn nog geen foto’s van.

Doorlopen naar achter komen wij eerst in een grote tussenhal waar de trapopgang is naar de 1e verdieping en een luik die u toegang verschaft tot een ondiepe kelder. Doorlopend komen wij in de achter entree met toilet eenvoudige douche, en washok met witgoed aansluitpunten. Verder is hier nog een ruime berging aanwezig die u verder nog naar eigen wens kunt indelen.

1e Verdieping: Door de hoogte van het pand is nog een tussen etage aanwezig waar zich een 2e toilet zich bevindt en de opstelplaats van de Hr. Ketel en de boiler, beide dienen op korte termijn vervangen te worden.
De slaapkamers bevinden zich nog iets hoger de trap op. Via de ruime overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers een vierde mogelijk en twee badkamers waarvan 1 in de grote slaapkamer.

De eerst ruimte die wij tegenkomen is de prachtige badkamer voorzien van een ligbad, grote douche cabine en wastafel. Weer terug op de overloop lopen wij door naar de 1e ruime slaapkamer (27 m2) met kasten wand en zicht op de nog aan te leggen achtertuin. Slaapkamer 2 (12 m2) is in het midden van het pand gelegen en voorzien van een dakraam.

Op de overloop komen wij bij de vide waar u prachtig zicht heeft op de woonkamer en toegang tot het platte dak via dubbele terras deuren. Eventueel is deze ruimte dicht te maken voor de 4e slaapkamer .
De aan de voorzijde van de woning gelegen master bedroom is voorzien van een eigen inloop douche met wastafel, een deur die u toegang geeft tot het platte dak en u heeft zicht op de prachtig, in zicht gebleven kapconstructie. Deze riante kamer heeft een oppervlakte van wel 50 m2.

2e Verdieping: D.m.v. een eenvoudige vaste trap heeft u toegang tot de geheel beloopbare zolder verdieping, ideaal als opslag ruimte. De zolder wordt afgesloten met een luik.

Tuin: De tuin is op het zuiden gelegen en nog geheel naar eigen idee in te richten. De tuin heeft een oppervlakte van ca. 220 m2.

Algemeen: De panden zijn de laatste 12.5 jaar met veel zorg verbouwd tot een riant woonhuis. Nog niet alles is helemaal klaar zodat u eigen wensen nog kunt toepassen. Het pand is compleet geïsoleerd, elektra, gas, water, riolering is allemaal vervangen. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand van de woning gelegen.
Steden zoals Rotterdam of Antwerpen zijn binnen 50 auto minuten bereikbaar, en er is een goede busverbinding aanwezig. Aanvaarding in overleg.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Voor vragen of het maken van een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor. Laura of Marijke zullen u met veel plezier rondleiden door dit bijzondere pand.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 425,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 1,304
Original asking price
€ 449,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1677
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
326 m²
Other space inside the building
22 m²
External storage space
12 m²
Plot size
430 m²
Volume in cubic meters
1,100 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation, flue and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Hr. Combi (gas-fired combination boiler from 2000, in ownership)

Cadastral data

DUIVELAND A 179
Cadastral map
Area
430 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Garden
Back garden
Back garden
178 m² (15,5 meter deep and 11,5 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

Market insights Beta

Avg. asking price

Nieuwerkerk

All of Nieuwerkerk

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Nieuwerkerk

All of Nieuwerkerk

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.