van Schevichavenstraat 3 j 6511 LM Nijmegen

  • Sold
€ 425,000 k.k.

Description

Aan de rand van het centrum gelegen staat nu deze unieke en bijzondere STADSLOFT te koop. Het complex waar het appartement zich in bevindt ligt in het voormalige postkantoor dat in 2008 is verbouwd en opgeleverd. Een oude monumentale schil met een moderne en luxe binnenafwerking. De huidige eigenaar heeft recentelijk de woning volledig onder handen genomen en verbouwd tot een zeer bijzondere en luxueuze stadswoning.

Indeling.
Begane grond: entree via de originele voordeur en ruime betegelde hal. De eerste verdieping is zowel per trap als per lift bereikbaar.

Eerste verdieping: voordeur, tochtportaal, gang met toilet, meterkast en bergruimte met garderoberuimte. De woonkeuken die dan volgt is opgebouwd uit een zeer luxe en complete inrichting. Zo'n beetje alle denkbare apparaten zijn aangevinkt tijdens het samenstellen van de keuken. Zo tref je er de high-end Siemens StudioLine BlackSteel serie aan (stoomoven, combi-magnetron, koffiemachine), een vriezer, 2 koelkasten, Quooker, vaatwasser en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigunit. Centraal in de ruimte staat het kook- en spoeleiland dat is voorzien van een hardstenen blad met geïntegreerde stopcontactmodule, terwijl de apparaten zich voornamelijk aan de lange keukenwand bevinden. Op de vloer ligt een pvc vloer, in visgraatmotief, met vloerverwarming. Naast de keuken is er meer dan voldoende ruimte voor een royale eettafel van waar je fraai wegkijkt over de kruising en de winkelstraten.

Tweede verdieping: mooie open woonkamer met wederom een fantastisch uitzicht. Doordat er vides gemaakt zijn en de ramen vanaf de eerste verdieping deels doorlopen naar de tweede verdieping is er een uniek perspectief ontstaan wat men zelden in een woning terug ziet. In de woonkamer is een werkplek gecreëerd. Desgewenst is deze dusdanig te verbouwen met een scheidingswand dat er een aparte kamer ontstaat. Ook hier ligt een pvc visgraatvloer met vloerverwarming.

Derde verdieping: ruime overloop met veel bergingsmogelijkheden onder de schuine kap. Aan de ene kant van deze woonlaag is de keurige badkamer. Die is voorzien van een wastafel, een toilet, een douche. Tevens bevinden de wasmachine- en drogeraansluiting zich hier. Vanuit de badkamer is de cv-ruimte bereikbaar waar ook de nodige bergruimte aanwezig is.
Aan de andere zijde is de grote slaapkamer gesitueerd. Deze is circa 13 m2 groot en biedt ruimte voor een groot bed en de nodige kastruimte. Verder is de nodige bergruimte achter de knieschotten gecreëerd.

Vierde verdieping: deze verdieping is in 2019 aangebracht en is multifunctioneel; hij wordt nu als game-hoek en logeerkamer gebruikt, maar hij zou net zo goed als grote bergzolder of thuiswerkplek kunnen worden gebruikt. De stahoogte onder de nok bedraagt 2,4 meter.

Souterrain: via de lift is het souterrain bereikbaar. Hier kunnen meerdere fietsen gestald worden in de afgesloten berging.

Algemeen: bouwjaar 2008, woonoppervlakte 142 m2, inhoud 485 m3.

Bijzonderheden:
- zonder meer een van de meest bijzondere woningen die momenteel te koop staat
- de maandelijkse bijdrage aan de actieve VvE bedraagt € 275,-. Hierin is het toekomstig onderhoud opgenomen, net zoals de opstalverzekering, schoonmaakkosten en de beheerskosten
- de woning ligt pal boven de Albert Heijn en in het centrum van Nijmegen
- aanvaarding: in overleg, bij voorkeur begin augustus 2021.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 425,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,993
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 275.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2008
Specific
Listed building (national monument)

Surface areas and volume

Areas
Living area
142 m²
External storage space
13 m²
Volume in cubic meters
485 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
4 stories
Located at
1st floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
C 1.21 What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha HR (gas-fired combination boiler from 2008, in ownership)

Cadastral data

NIJMEGEN B 6131
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center

Storage space

Shed / storage
Storage box
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 275.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes