Zwanenveld 8302 6538 TJ Nijmegen

  • Sold
€ 200,000 k.k.

Description

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Wanneer je op zoek bent naar een 2-kamer appartement die nog volledig naar eigen smaak te moderniseren is én waar er voor ieder gezinslid een eigen plekje is, hebben wij goed nieuws! Maak kennis met Zwanenveld 8302 in Nijmegen!

De woning ligt op de 1e verdieping van dit nette complex. Het appartement is gelegen in een rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Ook binnenshuis zul je je verbazen, met name over de hoeveelheid licht en ruimte die het jou te bieden heeft. Lees daarom ook vooral nog even verder. 

Binnenshuis geniet je van een lichte woonkamer, functionele keuken, badkamer, 1 grote slaapkamer en een berging. Buitenshuis biedt het appartement een fijn balkon op het westen met leuk uitzicht. Ideaal begin appartement voor starters op deze woningmarkt.

Kortom, wil jij wonen in een rustige en groene woonwijk met alle nodige voorzieningen binnen handbereik? En zie je het wel zitten om deze woning helemaal naar eigen wens te moderniseren? Wacht dan niet te lang, wij nodigen je graag uit om dit fijne appartement van binnen te bekijken.

Indeling

Entree/hal
We betreden het appartementencomplex via de gezamenlijk entree waar zich de bel, de brievenbussen, de trap en lift bevinden. Vanuit hier nemen we jullie mee naar de 1e verdieping waar zich het appartement bevindt.

Als eerst tref je in de entree aan de linkerkant de aparte berging waar je voldoende plek hebt om je spulletjes in op te bergen. Verder heb je vanuit hier toegang tot alle vertrekken. Te starten in de woonkamer, eetkamer en keuken.

Woonkamer
We betreden de woonkamer, met de living over de gehele breedte. Opvallend is de hoeveelheid daglicht die er naar binnenvalt door de grote raampartijen over de hele breedte en de deur naar het balkon. De woonkamer is een licht afgewerkte ruimte met een goede maatvoering, dit biedt deze ruimte veel potentie. 

Vanuit de woonkamer lopen we door naar de open keuken. De keuken is erg eenvoudig en geplaatst in een wandopstelling. We begrijpen daarom best dat je er wellicht voor kiest om de keuken geheel naar eigen wens te moderniseren. 

Slaapkamer/badkamer
We lopen vanuit de hal naar de slaapkamer(s) welke in tweeën is opgesplitst. De ruime slaapkamer is voorzien van een groot raam waardoor er aangenaam daglicht naar binnen valt en de ruimte extra groot oogt. De slaapkamer heeft een goede maatvoering, is lekker licht en dient nog naar eigen wens te worden gemoderniseerd.

Vanuit de hal heb je ook toegang tot de badkamer en de separate toilet. De badkamer is volledig betegeld maar ook wat gedateerd. De ruimte is voorzien van wastafel, en douche in bad. Je kunt er voor kiezen om hier je eigen droombadkamer te realiseren, misschien wel met een regendouche. Zie jij jezelf hier al helemaal staan, onder je gloednieuwe regendouche?

Balkon
Vanuit de woonkamer stappen door de deur het fijne balkon op die is gelegen op het westen. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zitje. Zie jij jezelf hier al helemaal zitten met je kopje koffie in het zonnetje. Tevens biedt het balkon fantastisch uitzicht op de woonwijk. 

Omgeving
Het complex is gelegen in de woonwijk 'Dukenburg' De woning is dichtbij nabij voorzieningen zoals een bushalte, treinstation (naast het complex) en winkelcentrum Dukenburg. Ook diverse uitvalswegen zijn in de omgeving gevestigd. Tevens is het parkeren met een parkeervergunning.

Bijzonderheden
- Blokverwarming. De stookkosten zitten in de VVE bijdrage van € 299, per maand.
- Parkeren met parkeervergunning. 

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten D. Deze verloopt op 14-09-2027.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 200,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,636
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 299.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1976
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
55 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
4 m²
Volume in cubic meters
180 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
11 stories
Located at
1st floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

NEERBOSCH K 445
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, in residential district and unobstructed surrounding view
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and resident's parking permits

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 299.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes