Tweede Oude Heselaan 378 6542 VJ Nijmegen

  • Sold
€ 400,000 k.k.

Description

Deze woning uit 1908 met haar karakteristieke elementen ligt in een van de sfeervolste wijken van Nijmegen, op steenworp afstand van het stadscentrum en het station, maar wel met de luxe van een ongekend lange stadstuin en een gratis parkeerplaats voor de deur. Deze instapklare en goed onderhouden woning is voorzien van een lichte woonkamer, twee ruime slaapkamers, een tussenkamer, een moderne keuken, badkamer en een ruime kelder.

Indeling:

Bij binnenkomst in de hal vallen meteen de hoge, authentieke plafonds op, zo kenmerkend voor de bouwstijl uit 1908. U heeft toegang tot de trap naar de eerste verdieping of rechts toegang tot de woonkamer.

De ruime, lichte woonkamer heeft een karakteristieke houten vloer en voor deze bouwperiode zo kenmerkende deurposten en lijsten . Openslaande deuren aan de achterzijde geven zicht op de ongekend lange achtertuin van wel 27 meter. De woonkamer biedt tevens toegang tot de ruime kelder waar veel opslagruimte beschikbaar is als wel de aansluitingen voor witgoed en de cv-ketel (2014) zich bevinden.

De keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en beschikt o.a. over een ingebouwde vaatwasser, koelkast, gasfornuis en combimagnetron in L-vorm. De keuken heeft een fraaie tegelvloer en kijkt op de achtertuin. Achter de keuken bevindt zich een hal met toegang tot de achtertuin middels een karakteristieke luikdeur en rechts toegang tot de badkamer met toilet, wastafelmeubel en inloopdouche.

Via de entree bereikt u de eerste verdieping met een overloop met balustrade, twee ruime, lichte slaapkamers en een derde tussenkamer met lichtkoepel. De gehele bovenverdieping is voorzien van laminaat.

De gezellige, lange achtertuin ligt op het oosten, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Verder beschikt de tuin over een houten berging met afdak en een poort naar de brandgang, zodat je met je fiets achterom kunt.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 400,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,444
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1908
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
90 m²
Other space inside the building
16 m²
Plot size
187 m²
Volume in cubic meters
375 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a basement
Facilities
Outdoor awning, rolldown shutters, flue and TV via cable

Energy

Energy label
F What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

NEERBOSCH I 981
Cadastral map
Area
187 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside busy road and in center
Garden
Back garden and front garden
Back garden
122 m² (27 meter deep and 4,5 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking