• Sold

Korte Bredestraat 2 6543 ZR Nijmegen Hees

Hightlighted features

  • 133 m² living area
  • 335 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 495,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 16, 2021
Date of sale
May 4, 2021
Term
2 weeks

Description

Op mooie locatie op de hoek van de Korte Bredestraat en Bredestraat gelegen goed onderhouden vrijstaand geschakeld woonhuis met een zonnige en vrije achtertuin met garage, veranda/carport en oprit. Het bouwjaar is 1986 en in 2001 is de begane grond uitgebreid met een uitbouw aan de achterzijde en een erker aan de voorzijde. Het huis staat op een mooi perceel van 335 m² met optimale privacy.

Op de begane grond heeft de woning een royale woonkamer met gashaard en extra raam in de zijgevel. Vanuit de keuken loop je zo de fijne tuin in. Op de bovengelegen verdiepingen zijn momenteel drie slaapkamers maar indien gewenst is hier eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren.

Indeling
Begane grond: entree/hal met toiletruimte, berg- en meterkast. Royale woonkamer welke plaats biedt aan een ruime zithoek met erker aan de voorzijde en een moderne keuken met moderne inrichting (2017) aan de achterzijde. Gezien de indeling en oppervlakte van deze kamer is deze in te richten naar verschillende wensen.
Eerste verdieping: overloop met airco, twee royale slaapkamers waarvan één met kastenwand, fijne walk- in- closet/kastenkamer. Indien gewenst is het mogelijk drie slaapkamer (oorspronkelijke indeling) te realiseren. Badkamer (ca. 2010) voorzien van royale inloopdouche, wastafelmeubel, tweede toilet en designradiator.
Tweede verdieping: vaste trap naar volwaardige verdieping met dakkapel (aan de achterzijde. Deze loopt door van de voorzolder naar de kamer). Voorzolder met c.v.-opstelling, wasmachine- aansluiting en slaap-/werkkamer. Achter de knieschotten is optimale bergruimte aanwezig.

Achtertuin
De tuin is verzorg aangelegd. De achtertuin biedt optimale privacy en georiënteerd op het zuiden. Hier kunt u optimaal van de zon (of onder de veranda juist in de schaduw) en de omgeving genieten.

Garage/berging
De garage is voorzien van een overhead- en loopdeur en tevens voorzien van elektra.

Specifieke kenmerken
- Moderne keuken (2017) met kook- en spoeleiland voorzien van gezellige bar, gaskookplaat, afzuigschouw, koffiezetapparaat, koelkast, diepvries, combi-oven, stoomoven-oven en afwasmachine.
- De woning is goed onderhouden en keurig afgewerkt en bewoond. De begane grond is voorzien van luxe paneeldeuren.
- Schilderwerk buitenzijde 2017.
- Grotendeels voorzien van rolluiken en de begane grond achterzijde van een zonnescherm.
- Verwarming en warmwater middels HR combiketel, type Remeha Tzerra, bouwjaar 2016

Algemeen
- Bouwjaar ca. 1986
- Woonoppervlakte ca. 133 m²
- Inhoud ca. 436 m³
- Perceeloppervlakte 335 m²
- Aanvaarding in overleg

Woonomgeving
De woning is gelegen nabij alle voorzieningen als winkels en basisscholen (waaronder basisschool De Lanteerne met het tweetalig onderwijs) en perfect bereikbaar vanuit het centrum en Centraal station. Door de situering nabij de A73 en de nieuwe stadsbrug (de Oversteek, S100) is ook het wegennetwerk richting het noorden, zuiden en westen goed te noemen.
Hees is een oude, groene wijk in de stad Nijmegen. Vanaf de middeleeuwen als aparte dorpsgemeenschap in het zogenaamde Schependom vanuit vestingstad Nijmegen bestuurd, maar vanaf 1900 geleidelijk door de stad opgeslokt. Hees stond in die tijd bekend als de groenten- en bloementuin van de stad, maar er vestigden zich ook veel gepensioneerde kolonialen in fraaie landhuizen in deze landelijke, groene oase. Ook kwamen er veel kloosters en scholen. Veel van het oude dorpse karakter is bewaard gebleven: een dorps stratenplan, boerderijen, landhuizen en veel groen. Dit bijzondere karakter is door de gemeente geborgd in het bestemmingsplan.

U bent van harte welkom voor een persoonlijke bezichtiging.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda

Algemene verkoopinformatie
- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 5 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoek plicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat verkopend makelaar geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door verkopend makelaar zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,722
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1986
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
133 m²
Exterior space attached to the building
10 m²
External storage space
15 m²
Plot size
335 m²
Volume in cubic meters
436 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning, alarm installation, outdoor awning, rolldown shutters and flue

Energy

Provisional energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, partly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Tzerra (gas-fired combination boiler from 2016, in ownership)

Cadastral data

NEERBOSCH H 4000
Cadastral map
Area
335 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
74 m² (10 meter deep and 7,4 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity
Insulation
No cavity wall

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Level2 Makelaars

Call 024-2042020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.