• Sold

Boskavel (Bouwnr. 27) 9449 PN Nooitgedacht Verspreide huizen Nooitgedacht

€ 209,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
September 27, 2017
Date of sale
March 25, 2021
Term
41½ month

Description

NOOITGEDACHT | BIJZONDER THUIS IN DE NATUUR

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Boskavels | Op deze royale kavels van ca 800 – 1150 m2 kunt u een vrijstaande woning bouwen en krijgt u een eigen stukje bos als tuin. Op de grenzen van de Boskavels staan prachtige stroken bos. Deze bestaan deels uit oudere bomen en deels uit recent aangeplant bos. In elk jaargetijde kunt u genieten van de natuur om u heen, bijvoorbeeld het prille groen in de lente of liggen in de schaduw van uw eigen eik in de zomer. U bouwt uw woning tussen de bomen in en, door de groenstrook, op relatief grote afstand van de weg. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen!

Is de kavel van uw keuze gereserveerd of onder optie? Wij noteren u graag als reservekandidaat!

Procedure:

Indien u een kavel voorlopig reserveert wordt er een eerste, oriënterend gesprek voor u ingepland. Uiterlijk twee weken na dit gesprek beslist u of u overgaat tot een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van €500,- aan de gemeente. De reserveringsperiode gaat in op de 1e van de maand volgend op uw besluit tot reservering. Indien u overgaat tot aankoop van de bouwkavel worden de reserveringskosten verrekend bij het passeren van de akte bij de notaris. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de kavel koopsom per maand. Tijdens deze optieperiode kunt u al uw bouw- en financiële zaken regelen. Meer informatie over de reserverings- en optieregeling, het bestemmingsplan en alle andere belangrijke zaken kunt u downloaden via de website nooitgedachtrolde.nl.

Tijdens het oriëntatie- en aankoopproces is onze ervaren nieuwbouwadviseur u graag van dienst met ondersteuning en advies. Zodra u tot koop over wilt gaan maken wij zo spoedig mogelijk de koopovereenkomst voor u op, welke u zowel bij ons op kantoor als thuis (desgewenst tijdens een (video)belafspraak) kunt tekenen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Nooitgedacht? Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 209,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
929 m²
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.