• Sold

Boskavel (Bouwnr. 24) 9449 PN Nooitgedacht Verspreide huizen Nooitgedacht

€ 237,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
September 27, 2017
Date of sale
December 4, 2020
Term
38 months

Description

NOOITGEDACHT | BIJZONDER THUIS IN DE NATUUR

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

BOSKAVELS
Op deze kavels kunt u een vrijstaande woning bouwen en krijgt u een eigen stukje bos als tuin. In elk jaargetijde kunt u genieten van de natuur om u heen, bijvoorbeeld het prille groen in de lente of liggen in de schaduw van uw eigen eik in de zomer. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen!

Is de kavel van uw keuze gereserveerd of onder optie? Wij noteren u graag als reservekandidaat!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Nooitgedacht? Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 237,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,098 m²
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.