• Sold

De Minhaar Kavel 2 9447 TS Papenvoort Verspreide huizen Papenvoort

€ 265,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
June 2, 2021
Date of sale
July 2, 2021
Term
4 weeks

Description

Wat een fantastische kans om volledig energieneutraal te wonen in het prachtige buitengebied van Rolde!!

De getoonde schets is een voorbeeldwoning op de locatie. U heeft alle keuzevrijheid om binnen het bestemmingsplan uw eigen woning te ontwerpen!!

Direct tegen de staatsbossen van Gasselte, Borger en Grolloo gelegen bouwkavel van maar liefst 2.667 m² waar u uw eigen droomhuis kunt gaan bouwen. Vanuit de woning heeft u een vrij uitzicht over de landerijen en bent u direct in de bossen waar u uren lang kunt ronddolen. In de directe omgeving vind u ruiterpaden, mountainbikeroutes, het Gasselterveld met zijn azuurblauwe water, heidevelden, vennen en alles wat Drenthe zo mooi maakt om te wonen en te leven.

Daarnaast liggen de plaatsen Rolde, Grolloo en Borger op korte afstand zodat ook alle voorzieningen voor handen zijn. Papenvoort is een klein dorpje met een mooie gemeenschapszin en daardoor zult u zich snel thuis gaan voelen op deze plek.

De bouwkavels zijn ontstaan vanuit een Ruimte voor Ruimtetraject. De voormalige melkveehouderij die op deze plek heeft gestaan is gestaakt, de gebouwen zijn gesloopt en hierdoor is er ruimte gekomen voor deze 2 prachtige woonkavels.

In het kader van deze regeling is het bestemmingsplan aangepast en kan er nu gewoond gaan worden. Binnen dit bestemmingsplan mag in hoofdlijnen het volgende worden gerealiseerd:

- Maximale oppervlakte woning: 150m²
- Maximale oppervlakte bijgebouw: 100m²
- Totaal te bebouwen oppervlakte: 250m²
- Woning dient met de nokrichting haaks op de straat te komen staan
- 1 bouwlaag met kap
- Kavels dienen ingepast te worden conform inpassingsplan

Op basis hiervan zijn dus veel mogelijkheden om uw woning te ontwerpen en te bouwen. Alle details kunt u vinden op en uiteraard te bevragen bij de makelaar!

De kavels zijn bouwrijp. U dient zelf te zorgen voor alle aansluitingen als energie en riolering. De kavels worden vrij op naam verkocht.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 265,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
2,667 m²

Cadastral data

ROLDE X 1065
Cadastral map
Area
2.667 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside a quiet road, sheltered location, In wooded surroundings and unobstructed surrounding view
Involved real estate agent

NVM selling agent

HuitingSchoon

Call 0592-390321

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.