• Sold

Hoornbruglaan 47 2281 AV Rijswijk (ZH) Leeuwendaal

Hightlighted features

  • 105 m² living area
  • 127 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map
€ 400,000 k.k.

Sales history

Listed since
June 30, 2020
Date of sale
August 25, 2020
Term
8 weeks

Description

Zeer LEUKE en AANTREKKELIJKE 2-laagse eengezinswoning met ZONNIGE voor- en achtertuin (West).

Het betreft hier een KARAKTERISTIEKE jaren '30 woning met eventueel een mogelijkheid tot het opbouwen van een 2e verdieping.

Deze woning ligt in de POPULAIRE wijk LEEUWENDAAL en beschikt o.a. over een SFEERVOLLE woon-/eetkamer met MASSIEVE parketvloer, GESTUUKTE wanden en plafonds, achtergelegen MODERNE keuken met o.a. een GRANIETEN aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de ZONNIG gelegen achtertuin met stenen schuur, 2e verdieping met een RIANTE voorgelegen HOOFDSLAAPKAMER met aangrenzende kleedkamer, 2 kamers aan de achterzijde waarvan 1 met balkon en een MODERNE badkamer.

Indeling: voortuin, entree woning, open hal met meterkast (nieuw), woon-/eetkamer met convector en bijgetrokken hal, keurig toilet met fontein en in z'n geheel betegeld met marmer, open bergruimte onder de trap, achtergelegen moderne keuken met marmeren aanrechtblad, RVS afzuigkap, apothekerskast en diverse inbouwapparatuur w.o. vaatwasser, 4 pits gascomfort en hete luchtoven, middels openslaande deuren heeft men toegang tot de zonnige achtertuin (West) met achtergelegen stenen schuur (incl. elektra). De gehele begane grond is voorzien van een massieve parketvloer.

1e verdieping: L-vormige overloop, modern vrij hangend toilet (geheel betegeld) met fontein, schitterend formaat hoofdslaapkamer met erker en aangrenzende walk-in-closet, mooi formaat achter slaapkamer met deur naar het balkon (West), moderne ruime badkamer (geheel betegeld) met o.a. een duo ligbad, dubbel wastafelmeubel, aparte douche met rainshower, drain en jetstreams en een design radiator, 3e achterkamer met laminaatvloer en opstelplaats voor wasmachine, droger en CV combi ketel (Nefit 2012).

Bijzonderheden:

- Eigen grond;
- Schitterend gelegen in rustige en brede woonstraat in de gewilde wijk Leeuwendaal;
- Goed onderhouden met o.a. een nieuw dak (2017);
- Mogelijkheid tot het opbouwen van een 2e etage;
- Karakteristiek herenhuis gebouwd in 1928;
- Grotendeels nieuwe gestuukte wanden en plafonds;
- Elektra vernieuwd incl. groepenkast;
- Nagenoeg overal dubbele beglazing;
- Energielabel E;
- Gunstig gelegen nabij het oude centrum van Rijswijk met de leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes;
- Openbaar vervoer, scholen en vele andere voorzieningen op loop- en fietsafstand.

Samengevat: een zeer aantrekkelijke woning welke ideaal is gelegen in het karakteristieke Leeuwendaal. Het Leeuwendaal kent een hoog voorzieningenniveau waar onder het historische centrum van Rijswijk, OV halten (Den Haag/Delft) op 300 meter afstand, alsmede school, sport en recreatievoorzieningen op steenworp afstand. Bovendien een snelle ontsluiting naar de relevante wegen (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam) in de Randstad. Zeker een bezichtiging waard!!!

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

Onze medewerkers heten u van harte welkom, zij zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 tot 2 meter afstand. Ook verzoeken wij u vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan. Wij ontvangen maximaal 2 personen per afspraak.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.

* Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van Oosterom & Verhagen Makelaars wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Van Oosterom & Verhagen Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 400,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,810
Status
Sold

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1928
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
105 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
7 m²
Plot size
127 m²
Volume in cubic meters
369 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
E What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2012, in ownership)

Cadastral data

RIJSWIJK D 4006
Cadastral map
Area
127 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
39 m² (9,6 meter deep and 4,1 meter broad)
Garden location
Located at the west
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking and resident's parking permits
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.