• Sold

Zuiderziekenhuisstraat 37 3075 EA Rotterdam Vreewijk

Hightlighted features

  • 117 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 429,500 v.o.n.

Sales history

Listed since
September 22, 2020
Date of sale
July 5, 2021
Term
9 months

Description

Het ZuideR prikkelt al je zintuigen. Hier proef je nog overal de rijke geschiedenis van het voormalige Zuiderziekenhuis, terwijl je thuiskomt in een moderne, comfortabele en luxueuze woning die helemaal past bij hoe jij wil wonen.

Het ZuideR bestaat uit twee deelprojecten waarvan 30 grondgebonden woningen in de Paviljoens (fase 1 & 2) en 80 loftappartementen in het Carré gebouw (fase 3).
De 15 woningen in Paviljoen G, de eerste fase van het ZuideR, bieden voor elk wat wils. Of je nu starter of tweeverdiener bent, actieve 50-plusser of ZZP’er, stadsmens of rustzoeker… in het ZuideR vind je vast de woning die past bij jouw persoonlijke woonwensen. Je hebt de keuze uit zeven typen woningen met elk hun eigen karakteristieken en voordelen.

Het ZuideR verrijst in Rotterdam-Zuid, het Brooklyn van Rotterdam. De wijk staat volop in bloei en is meer dan ooit een plek van inspiratie en innovatie met internationale allure. Rondom het ZuideR vind je uiteenlopende restaurants, winkels, food courts en hippe cafés. Hier leef en beleef je het bruisende en eigentijdse Rotterdam.

Hoek Herenhuis (bouwnummer 1)

Meer ruimte en meer mogelijkheden, dat is wat deze ruime hoekwoning je biedt. Het is een ideale gezinswoning waar je eventueel ook kantoor aan huis kunt houden.

Op de begane grond heb je alle ruimte om een geweldige leefkeuken te realiseren zonder dat je concessies aan de royale woonkamer hoeft te doen.

De grote overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Optioneel kun je hier een extra separaat toilet realiseren.

Op de zolder vind je de 4e slaapkamer en veel berg- en hobbyruimte. Bijzonder zijn de twee dakramen die zorgen voor extra lichtinval.

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 429,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,671
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Construction period
2011-2020
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
117 m²
Volume in cubic meters
461 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation
Heating
District heating
Hot water
District heating

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.