Nat King Colesingel 19 3069 XH Rotterdam

  • Sold
€ 250,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 7, 2020
Date of sale
June 30, 2020
Term
3½ month

Description

Rotterdam - Zevenkamp

Indien u de afgelopen dagen al eerder uw interesse (telefonisch of via Corpowonen) voor deze woning heeft aangegeven, dan blijft uw aanmelding gelden. U hoeft zich niet opnieuw in te schrijven om mee te loten..

Bieden vanaf € 250.000,-- k.k.

Heerlijke woonomgeving met vrij uitzicht aan voorzijde over een waterpartij. Deze ruime tussenwoning met grote tuin op het Zuid - Westen is zeker een bezichtiging waard. Op korte afstand liggen scholen (2 minuten), winkels, metrostation en een groot recreatie gebied.

Indeling:

Begane grond:
Entree, staand toilet met fonteintje en meterkast. Toegang tot de ruime doorzon woonkamer met half open keuken. Deze heeft een L-opstelling en is voorzien van een elektrische kookplaat. De woonkamer is tevens voorzien van een trapkast.
De ruime achtertuin is gelegen op het zonnige Zuid - Westen en is voorzien van een stenen berging met achterom. Tevens is de woning voorzien van een voortuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer welke helemaal gerenoveerd is. Tevens vindt u in de badkamer de mechanische ventilatie. Twee van de slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde.

Zolder:
Hier bevind zich kamer 4, welke is voorzien van een dakraam.

Afmetingen:
- Woonkamer totaal ca. 26.9 m²
- Keuken totaal ca. 8.2 m²
- Badkamer totaal ca. 6.2 m²
- Slaapkamer 1 totaal ca. 12 m²
- Slaapkamer 2 totaal ca. 10.7 m²
- Slaapkamer 3 totaal ca. 9.5 m²
- Zolder/slaapkamer 4 totaal ca. 14.3 m²
- Tuin totaal ca. 55 m²

Bijzonderheden:
- Nieuwe badkamer;
- Nieuw Velux dakraam op zolder;
- Woning is geheel opnieuw gewit;
- Houten kozijnen zijn gerepareerd;
- Projectnotaris van toepassing;
- Eeuwigdurende zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.

Bij aankoop van deze woning zal de oplevering binnen 6 weken plaatsvinden. Indien u over wilt gaan tot een optie of aankoop van de woning dient u aan te tonen dat de koopsom van de woning voor u financieel haalbaar is. Dit kan aangetoond worden door bijvoorbeeld afgifte van een uitgebracht advies door een daartoe deskundige en erkende financiële instelling of adviseur.

Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. Vanaf het genoemde bedrag kun je gaan bieden op de woning. Bij een traditionele manier van verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Vaak wordt dan een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht om na onderhandeling tot een transactieprijs te komen. Bij de vanaf prijs is het uitgangspunt dat je een hoger bod doet dan de vanaf prijs en dat na onderhandeling ook een transactieprijs wordt bereikt.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan Woonbron te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt. U verkoopt de woning op de vrije markt en bepaalt zelf de verkoopprijs.

U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering (u leest de tekst verderop in de brochure).
Het is niet toegestaan om de woning binnen drie jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Hiervoor wordt een anti-speculatiebeding opgenomen in de koopovereenkomst en leveringsakte, dit artikel vindt u verderop in de brochure.

Belangrijke informatie over onze dienstverlening
Woonbron Makelaars neemt maatregelen om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo beschermen we u en onze medewerkers. Daarom gaan tot en met 19 mei alle open huizen niet door. Afspraken die al gepland zijn worden misschien verplaatst.
Nieuwe woningen worden gepubliceerd maar zonder open huis met een deadline tot wanneer u zich bij interesse kunt aanmelden per e-mail, daarna volgt een loting.
De loting bij vrije verkoop vindt plaats na deadline, kandidaten 1 t/m 5 kunnen bezichtigen en bieden. De kandidaat met de beste voorwaarden mag kopen. Zorgt u dat u bereikbaar bent op uw opgegeven contactgegevens, indien wij u twee dagen niet hebben kunnen bereiken behouden wij ons het recht voor om de woning aan de volgende kandidaat te verkopen.

Dit is een woning die u koopt op de vrije markt. Verbouwen of tussentijds een extra financiering voor een verbouwing afsluiten, dat regelt u zelf, zonder aanvullende voorwaarden. De woningen hebben een vraagprijs, dit betekent dat u kunt onderhandelen over de aankoopprijs.
Wanneer u weer wilt verhuizen en de woning verkoopt, hoeft u hem niet aan Woonbron te verkopen. U kunt zelf een verkoopmakelaar uitzoeken die de woning voor u verkoopt. U verkoopt de woning op de vrije markt en bepaalt zelf de verkoopprijs.
U mag de woning niet verhuren of op andere wijze in gebruik geven aan anderen, dit geldt ook voor opvolgende eigenaren als u de woning weer gaat verkopen! Bewoning of huur door een eerstegraads bloed- of aanverwant wordt als eigen bewoning beschouwd. Dit wordt opgenomen in de koopovereenkomst en akte van levering (u leest de tekst verderop in de brochure).
Het is niet toegestaan om de woning binnen drie jaar na het tekenen van de akte van levering te verkopen. Hiervoor wordt een anti-speculatiebeding opgenomen in de koopovereenkomst en leveringsakte, dit artikel vindt u in de brochure.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 250,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 2,232
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1983
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
112 m²
Plot size
122 m²
Volume in cubic meters
305 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 separate toilets
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
District heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

ROTTERDAM 13E AFD BA 3879
Cadastral map
Area
122 m²

Exterior space

Location
In residential district and freestanding location
Garden
Back garden
Back garden
55 m² (10,6 meter deep and 5,16 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Corpowonen

Call 085-4011020

Market insights Beta

Avg. asking price

Zevenkamp

All of Rotterdam

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Zevenkamp

All of Rotterdam

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.