• Sold

Nagelbeek 24 6365 EK Schinnen Nagelbeek-Hegge

Hightlighted features

  • 144 m² living area
  • 565 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 325,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 6, 2020
Date of sale
June 5, 2021
Term
6½ month

Description

U ZOEKT EEN KARAKTERISTIEKE WONING MET EVENTUEEL EEN EIGEN HUISWEIDE VOOR KLEIN VEE? KIJKT U HIER DAN EENS NAAR!

Zo veel ruimte en mogelijkheden in deze woning!

Indeling
Prachtige aanblik op deze karakteristieke woning als u komt aanrijden. Deze charmante woning is afgewerkt met oog voor de karakteristieke details welke nog behouden zijn. Tegenover de woning is de garage gelegen welke 5.90 x 2.80m groot is. Via de hal/entree heeft u toegang tot de kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. De zeer gezellige woonkamer is twee jaar geleden nog gemoderniseerd. Met het kleurgebruik en behoud van de stijl van de woning, de openslaande houten kozijnen met dubbel glas en de ruitjes er boven, is het aangenaam vertoeven hier in de woonkamer/eetkamer (8.23m x 3.50m). Vanuit de eetkamer heeft u zicht op de zeer diepe tuin welke geheel naar achter doorloopt. Het perceel is 565m2 groot en uitermate geschikt voor het houden van klein vee. Vanuit de hal als ook de eetkamer kunt u de keuken(4.04m x 1.78m) bereiken. Eenvoudig van opzet doch een prettig ruimte met als plus toegang tot de tuin en veel lichtinval door de lichtkoepel in het dak gelegen. Dan is er een tussenportaal waar zich het toilet bevindt. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een staand toilet en fonteintje. Als u doorloopt komt u in de bijkeuken met nog een extra muurkast om vervolgens uit te komen bij de wasruimte waar zich de witgoedaansluitingen bevinden en de c.v. opstelling. Deze is in 2016 vernieuwd en wordt nu gehuurd via Feenstra tegen een maandbedrag van 26 euro. Buitenom heeft u nog toegang tot twee afzonderlijke bergingen (2.58m x 2.50m x 6.90m x 2.50m).

Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer te vinden. De slaapkamers zijn weer in stijl afgewerkt en 4.05 x 2.01m en 4.06 x 3.52m groot. De badkamer is zeer ruim van opzet (3.27m x 2.98m groot) en voorzien van een hoek bad, een douche, een vrij hangend toilet en dubbele wastafel met spiegel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Enkele slaapkamers hebben nog een aanwezige aansluiting warm/koud voor het opnieuw aansluiten van een wasbak.

Tweede verdieping
Hier bevinden zich nog twee slaapkamers en een ruime overloop met extra kastruimte. De zolder is keurig afgewerkt en geïsoleerd met Unidek beplating. Grote velux dakvensters zorgen voor genoeg lichtinval. En er is nog genoeg bergruimte achter de schotten. Vanuit de zolder heeft u een prachtig uitzicht op de aangelegde tuin.

Tuin
Prachtig aangelegde diepe tuin met vooraan bij de woning een heerlijk terras geheel beklinkerd. Vervolgens een rotsachtige partij aangelegd als ook grasgazon en nog een terras om dan uit te komen bij de eventuele huisweide met stal waar klein vee kan worden gehouden. Heerlijk aangenaam vertoeven in de zomer.

Bijzonderheden
Algemeen:
- ZEER RUIME WONING GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL VAN 565M2;
- Karakteristiek;
- Garage tegenover de woning gelegen;
- In de afgelopen jaren is het een en ander al vernieuwd en gemoderniseerd;
- De woning is voorzien van houten kozijnen en grotendeels dubbele beglazing;
- Nabij gelegen diverse voorzieningen in Schinnen/Nuth, uitvalswegen en station Schinnen!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,257
Original asking price
€ 345,000 kosten koper
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1923
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
144 m²
Other space inside the building
36 m²
External storage space
17 m²
Plot size
565 m²
Volume in cubic meters
627 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
3 stories and a basement

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2016, to rent

Cadastral data

SCHINNEN D 3750
Cadastral map
Area
565 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, In wooded surroundings and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.