Schenkeldijk 9 D 3291 EN Strijen Strijen Woonkern

  • Sold
€ 376,500 v.o.n.

Sales history

Listed since
December 13, 2020
Date of sale
February 17, 2021
Term
2 months

Description

Dit is bouwnummer 5 in plan de Wagenmaecker in Strijen, 113 m² wonen, 27 m² garage/berging, 8 m² loggia/buitenruimte.

In de dorpskern van Strijen wordt door de (in de zeer wijde regio) goed aangeschreven Strijense aannemer Gebrs. Hooghwerff B.V. een fraai en goed in de omgeving passend appartementencomplex van 8 woningen gerealiseerd. De gebruiksoppervlakte wonen 'loopt' van 85 - 135 m² en alle woningen zijn voorzien van een eigen garagebox (van 27 tot 37 m² groot) in het souterrain.

De 'benedenwoningen hebben terrassen van 26 tot 36 m² en de 'bovenwoningen' zijn voorzien van een extra verdieping en van loggia's van 8/9 m².

De daken zijn gedekt met keramische pannen en voorzien van zonnepanelen en de woningen zijn voorzien van een (bodem)warmtepomp. De kunststof kozijnen zullen zijn voorzien van isolerende beglazing (triple). De woningen zijn uiteraard gasloos en de energiekosten zullen hier zeer laag zijn, mede vanwege de zeer hoge isolatiewaarde(n) en energie-opbrengst van 20 stuks zonnepanelen per appartement.

Ter wering van de zon zullen screens (op de verdieping) en knikarmschermen (op de begane grond) worden aangebracht, De warmtepomp zal in combinatie met de vloerverwarming op koude dagen zorgen voor een behaaglijke warmte, op de warme dagen zal de warmtepomp in combinatie met de slangen in de vloer zorgen voor welkome verkoeling. Met de hedendaagse techniek is de temperatuur in de woningen aanzienlijk stabieler dan bij vergelijkbare woningen zonder deze techniek.

Alle woningen worden voorzien van een luxe Siematic inbouwkeuken.

De badkamer en het toilet zullen worden opgeleverd met vloer- en wandbetegeling (tot aan het plafond) van Mosa.

Er zijn inmiddels 6 van de 8 woningen verkocht, en er is 1 woning 'onder optie'. Dat betekent dat er nog maar 1 ‘vrij is’. Hoe lang?? Dat ligt aan u! De losse parkeerplaatsen zijn inmiddels alle drie verkocht.

Features

Last asking price
€ 376,500 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,332
Listed since
December 13, 2020
Type apartment
Upstairs apartment
Area
113 m² residential surface area
Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Volume in cubic meters
362 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
2021
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.