Spui 36 b 3291 EV Strijen Strijen Woonkern

  • Sold
€ 550,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
February 10, 2021
Date of sale
February 17, 2021
Term
7 days

Description

Binnen 3 weken zijn alle 13 de woningen van dit plan - zonder betaalde PR campagne - verkocht en 'getekend'. Hopelijk kunnen we u binnenkort blij maken met een andere woning.

Op het terrein van de voormalige basisschool 'Het Spui' worden - op een mooie EN centrale locatie in het dorp 3 semi-vrijstaande herenhuizen en 10 seniorenwoningen gebouwd, door Gebrs. Hooghwerff BV. Met de verkoop van de seniorenwoningen zijn we iets eerder begonnen. Die hebben inmiddels allemaal 'een baasje'.

De 'in deze advertentie aangeboden woning' is bouwnummer 29. De woning is vrijstaand, Alleen de garage is 'aangebouwd aan een laagbouw seniorenwoning'.

Het Spui is een mooie éénrichting 'weg/laan'. Aan de voorzijde ligt de Strijense Haven, waarop u vanuit de woning een fraai uitzicht heeft. De winkels en voorzieningen bevinden zich op 1 minuut loopafstand.

Er is documentatie beschikbaar, zowel digitaal als 'op papier'.

De woningen worden gebouwd 'onder Giw garantie', optimaal geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen met tripel beglazing en van een verticale bodem/water warmtepomp, in combinatie met een lading zonnepanelen! Voorts ook vloerverwarming en topkoeling, dus altijd zeer behaaglijk.

In de 174 m² wonen en de circa 660 m³ bruto inhoud zijn ook de garage (27 m²) en de bijkeuken (13 m²) meegenomen, aangezien deze van binnenuit bereikbaar zijn en ook heel goed als badkamer en slaapkamer op de begane grond ingericht kunnen worden (voor mantelzorg, levensloopbestendig wonen, of mensen die minder goed ter been zijn of een lichamelijke beperking hebben)

Er is nog veel meer te vertellen, maar dat kunt u allemaal in de brochure lezen.

Features

Last asking price
€ 550,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,161
Listed since
February 10, 2021
Kind of house
Desirable residence/villa, semi-detached residential property
Area
174 m² residential surface area / 273 m² plot surface area
Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Volume in cubic meters
660 m³
Energy label
Not available
Building type
New property
Year of construction
2021
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.