• Sold

Groot Cromstrijensedijk 7 3291 LD Strijen Strijen Buitengebied

Hightlighted features

  • 141 m² living area
  • 760 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 425,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 21, 2021
Date of sale
May 10, 2021
Term
2 weeks

Description

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

En de tijd van gaan is nu aangebroken. Zulke trouwe bewoners, dat is niet goed voor de makelaars. Gemiddeld verhuist een mens iedere 7,5 jaar.... Nou... deze eigenaar heeft een aantal beurten overgeslagen en heeft er inmiddels 57 jaar opzitten!

Dat doe je ook alleen maar als je optimaal gelukkig bent, met waar en hoe je woont.

De woning werd in 1924 gebouwd en is - zeker voor die tijd - heerlijk ruim. De gebruiksoppervlakte wonen is 141 m², de bruto inhoud 547 m³ en (voor sommigen het aller belangrijkste) de externe bergruimte (lees: die mooie meer dan dubbele garage) is maar liefst 59 m² binnenwerks! Tussen de garage en de woning, bevindt zich een verhard terrein, waar u nog 4 auto's kunt parkeren. De totale perceelgrootte is 760 m² eigen grond. In de grote tuin, vindt u (als de zon schijnt) altijd een plaatsje in de zon.

Meestal zijn 'mijn verkoopteksten' een soort lofzang, met alle plussen, kansen, mogelijkheden en positieve punten (en die zijn er hier nogal wat!), vanwege de (nu al) vele aanmeldingen 'op het bord en op facebook' en de nog veel meer te verwachten reacties via funda, wil ik toch graag ook een aantal (voor sommige klanten) minpunten extra aanstippen. In verband met de 'idioterie op de markt' en de leeftijd van de bewoner willen we graag ook alleen maar gaan kijken met mensen die weten wat en waar ze gaan kijken!

De Groot Cromstrijensedijk is een doorgaande dijk, tussen Numansdorp en Strijen. De maximumsnelheid op dit gedeelte is 50 km per uur. Het is geen stil polderweggetje, waar per uur gemiddeld 1 auto voorbij komt. Er is behoorlijk wat verkeer. Daarentegen merk je daar aan achterzijde en in huis weinig tot niets van, heb je (ondanks de schuur die er achter staat) mooi uitzicht en ben je omgeven door prachtige natuur, (Natura 2000 gebieden, zoals Het Oude Land van Strijen, Oeverlanden Hollands Diep en de Ambachtsheerlijkheid), met tal van geweldige wandel- en fietsroutes, EN....vanaf de woning rij je binnen 6-7 minuten op de A29/A4 en bereik je in een minuut of 5 de dorpskern van zowel Strijen, als Numansdorp.

Zoals u op de foto's duidelijk kunt zien, is er veel zorg, liefde en aandacht besteed aan de woning, de tuin en de garage. De afwerking en de luxe kunnen wel weer een 'upgrade' gebruiken. Rechterhanden is een pré, geen must.

De indeling is als volgt: op dijkniveau: entree, hal met toilet, doucheruimte, trapopgang naar de verdieping en trap naar het tuinniveau. Knusse zitkamer (470 x 458 met 2 vaste kasten), slaapkamer (419 x 353) en keuken (208 x 199) met nette inbouwkeuken.

Op tuinniveau is de indeling als volgt: gezellige tuinkamer (412 x 406), werk-/hobbykamer (306 x 285) met aansluitend gelegen bergruimte (306 x 116), voorts een kelderberging en een bijkeuken/hobbyruimte (430 x 300, met 2 vaste kasten en c.v.-opstelling).

Op de 'slaapverdieping' is de indeling als volgt: royale overloop met dakkapel, twee slaapkamers (470 x 217 en 420 x 217, op de 1.50 m lijn).

De buitenwerkse hoofdmaten van de garage zijn: 8.77 x 6.88 m.

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en van rolluiken (diverse elektrische).

Heeft u na het bekijken van ‘de media’ en het lezen van de tekst het idee, dat u de juiste kandidaat bent (of dat dit het juiste pand is voor u), reageer dan snel. De agenda zal binnen enkele uren volgepland staan.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 425,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,014
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property (dyke house)
Building type
Resale property
Year of construction
1924
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
141 m²
External storage space
59 m²
Plot size
760 m²
Volume in cubic meters
447 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories and a basement
Facilities
Rolldown shutters

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Insulation
Mostly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Vintage Nefit (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

STRIJEN P 75
Cadastral map
Area
760 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
2 cars
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.