• Sold

Groeseindstraat 71 a 5014 LV Tilburg Groeseind-Hoefstraat

Hightlighted features

  • 69 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 199,500 k.k.

Sales history

Listed since
May 27, 2020
Date of sale
May 27, 2020
Term
0 days

Description

Zeer licht en hoogwaardig afgewerkt drie-kamer appartement met eigen parkeerplaats op binnenterrein en balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen op de hoek van de Groeseindstraat en Bisschop Ophoviusstraat. Het appartement is onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex met in totaal acht appartementen.

Bouwjaar: 2006
Gebruiksoppervlak wonen: 69 m2
Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte: 4 m2
Gebruiksoppervlak externe bergruimte: 4 m2
Inhoud: 205 m3

Begane grond: Entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en liftinstallatie, parkeerplaats en berging.
Eerste verdieping: Hal, meterkast, toilet, badkamer, CV-/stookruimte, woonkamer met open keuken en twee slaapkamers.

Begane grond: Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en liftinstallatie. Via de buitenzijde is door middel van een poort het binnenterrein bereikbaar met parkeerplaatsen, containerruimte en de bergingen.

De eerste verdieping is bereikbaar met de lift of via het trappenhuis.

U komt binnen in de hal met meterkast en toilet met fontein, de hal van het appartement geeft toegang tot alle vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van een nette en goed onderhouden laminaatvloer, de wanden en plafonds zijn gestukadoord.

De woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement, vanwege de grote raampartijen is de ruime woonkamer ook lekker licht. In de hoek van de woonkamer vindt u het balkon, het balkon is gelegen op het zuiden en dus heerlijk als het zonnetje schijnt. De woonkamer inclusief keuken is ruim 30m² en is praktisch ingedeeld.

De open keuken is voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookstel, afzuigkap, oven en voldoende boven en onderkasten/lades.

De nette badkamer is gelegen tussen de woonkamer en de slaapkamers in de hal. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator.

Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement, de slaapkamer aan de straatzijde is ruim 12m² en de andere slaapkamer 9m2. Beide slaapkamers zijn licht door ook hier weer de grote raampartijen.

In de hal is ook nog de CV/stookruimte, hier hangt de CV ketel, mechanische ventilatie en zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger. De ruimte is zo opgezet dat er ook nog voldoende plek is voor een extra koelkast of vriezer.

- Zeer lichte woning
- Bijdrage VvE maandelijks Euro 130,21
- Actieve VvE
- Parkeerplaats op af te sluiten binnenterrein
- Energielabel A

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bezichtigingen in de tijd van het Coronavirus COVID-19
In deze bijzondere tijd willen wij ter bescherming van u, de verkoper en ons de volgende regels in acht nemen:
- Bij een bezichtiging is slechts een persoon van ons makelaarskantoor aanwezig. Wij verzoeken u met een beperkte afvaardiging te komen. De makelaar zal zo beperkt mogelijk met u rondlopen. U kunt tijdens de bezichtiging of na afloop alle vragen stellen.
- Indien er meerdere bezichtigingen zijn op dezelfde dag worden deze met ruime tussenpozen gedaan, zodat er zo min mogelijk kans is dat u in contact komt met anderen.
- Wij overhandigen bij voorkeur geen brochure aan u. Wij hebben een digitaal dossier ter beschikking staan met daarin alle relevante informatie over het object. U krijgt van ons een zogenaamde digitale sleutel hiervoor.
- Verder nemen wij de algemeen geldende voorschriften in acht, zoals 1,5 meter afstand houden, u kunt beschermende kleding dragen, na een bezichtiging handen wassen, geen bezichtiging bij ziekte, etc.
- Wij danken u voor uw begrip en wensen u het beste in deze bijzondere tijden. Mochten er vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 199,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,891
Service charges
€ 130 per month
Status
Sold
VVE (Owners Association) contribution
€ 130.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2006
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
69 m²
Exterior space attached to the building
4 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
205 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
. ( combination boiler from 2006, in ownership)

Cadastral data

TILBURG N 18944
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 130.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes
Involved real estate agent

NVM selling agent

Oldenkotte

Call 013-5321217

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.