• Sold

Veldekster 13 7339 EG Ugchelen Ugchelen

Hightlighted features

  • 100 m² living area
  • 574 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 575,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 16, 2022
Date of sale
April 25, 2022
Term
5 weeks

Description

Uitgebouwde jaren-dertig-woning met erker, oprit met meerdere autoparkeerplaatsen en een vrijstaande garage, op een perceel van 574 m2. De woning is al bijna 55 jaar in bezit van de huidige eigenaar en het geheel is zichtbaar met liefde en aandacht bewoond en zeldzaam goed onderhouden.

De Veldekster heeft directe aansluiting op de luxe villawijk De Veldekster. Mede hierdoor leent de locatie zich ook goed voor verbouw of de bouw van een nieuwe woning. Het bestemmingsplan geeft mogelijkheden voor de uitbereiding met een goothoogte van 4 en een nokhoogte van 9 meter.

De huidige woning is in 1975 verbouwd en aan de achterzijde uitgebouwd. In de oorspronkelijke woning is de entree behouden en de overige ruimte is woonkamer geworden. De L-vorm van de woonkamer maakt dat er een zitkamer en een eetkamer kan worden ingericht. Ook is er een open haard aanwezig. De laminaatvloer is enkele jaren geleden vernieuwd.

De uitbouw is destijds uitgevoerd met vloerverwarming en ingericht met een achter entree met bijkeuken functies. Ook hangt hier in een kast de Remeha Calenta HR combiketel die in 2014 is geplaatst. De keukenruimte heeft grote raampartijen en uitzicht over de zonnige tuin. De L- vormige keuken heeft een kookplaat en een afzuigkap. Op de verdieping is de indeling aangepast naar drie slaapkamer en een badkamer. De huidige afwerking van keuken, sanitair en verdieping is nog ongewijzigd.

In 1975 is de vrijstaande garage in spouw gebouwd met een pannen dak en een bevloerde bergzolder. Vanaf de oprit kan er met een kanteldeur toegang worden verkregen. Tevens is er een loopdeur in de zijgevel aanwezig en achter de garage een houtopslag.

De tuin ligt op het zuidwesten en de diverse terrassen geven de mogelijkheid om met de zon mee te draaien en desgewenst ook in de schaduw te zitten. De terrassen zijn door bestrating met elkaar verbonden. De tuin is geheel omheind en voorzien van sfeervolle verlichting, elektra, een niervormige vijver en een deepwell voor bronwater. Door de groenbeplanting langs de houten schuttingen van het perceel is er veel privacy.

De Veldekster ligt in de bebouwde kom van Ugchelen op een paar minuten afstand van de dorpskern met winkels, sport- en spel, medische voorzieningen en scholen. Van het buitenleven leven valt hier grootste genieten. Het prachtig natuurgebied ‘het Leesten’ ligt op korte afstand en ook de bossen richting Hoog Soeren en Assel zijn makkelijk bereikbaar. De oprit naar de snelweg A1 is binnen enkele autominuten aan te rijden. Dit maakt dat deze locatie zeer goed ontsloten is richting het westen van Nederland. Ugchelen biedt de intimiteit van het dorp met de gemakken van een stad. Het centrum van Apeldoorn ligt slechts op 15 min fietsenafstand.

Wij laten u graag kennismaken met deze vrijstaande woning en het multifunctionele mogelijkheden. Bouwen, wonen, kantoor, atelier, mantelzorg of B&B.…dromen kunnen hier waarheid worden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 575,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,750
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1935
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
100 m²
Other space inside the building
4 m²
External storage space
43 m²
Plot size
574 m²
Volume in cubic meters
332 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
3 stories
Facilities
Passive ventilation system

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Partly double glazed and insulated walls
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Calenta HR (gas-fired combination boiler from 2014, in ownership)

Cadastral data

APELDOORN AD 1686
Cadastral map
Area
574 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Surrounded by garden and sun terrace

Garage

Type of garage
Parking place and detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Loft and electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.