• Sold

Pegbroekenlaan 58 5504 MN Veldhoven Veldhoven

Hightlighted features

  • 135 m² living area
  • 263 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 495,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 15, 2021
Date of sale
May 11, 2021
Term
3 weeks

Description

***ENGLISH SEE BELOW***

Aan de Pegbroekenlaan te Veldhoven biedt Dwars Makelaars Eindhoven deze royaal uitgebouwde twee-onder-een-kap woning aan. Gebouwd in 1997 en in de laatste jaren verbeterd. Zo is in 2014 de badkamer vernieuwd en is in 2018 de keuken vernieuwd. De woning is uitgebouwd op de eerste verdieping. Hierdoor is er extra woonruimte toegevoegd. Als extra bonus is er de afgewerkte zolder waar een werk-/hobby-/ en/of slaapkamer gebruikt kan worden.

De in 2018 vernieuwde keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur zoals een combi oven/magnetron, koelkast, inductie kookplaat en vaatwasser. De vloer is afgewerkt met een smaakvolle laminaatvloer. De wanden zijn afgewerkt met structuur stucwerk.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers voorzien. Doordat de woning op de eerste verdieping is uitgebouwd zijn deze allen royaal. Een mooie laminaatvloer wordt gecombineerd met stuctuur stucwerk. De badkamer is in 2014 vernieuwd en luxe afgewerkt, met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Op de zolderverdieping is een extra 4e werk-/hobby-/slaapkamer gerealiseerd. De dakramen zorgen voor extra daglicht. De technische ruimte biedt plaats aan de CV combiketel, een Nefit Trendline CW5 uit 2019.

Er is voorzien in een royale overkapping waardoor je extra kunt genieten van de tuin. Aan de woning ligt de garage. Aan de voorzijde is deze voorzien van openslaande deuren en is voorzien van verwarming.

Deze woning is direct klaar om heerlijk te kunnen wonen. Met alle voorzieningen die Veldhoven biedt onder handbereik, zoals scholen, sportvoorzieningen, winkels en horeca. Daarnaast bereik je in 5 autominuten de A2/N2 en A67.

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Er is uiteraard voorzien in dak-, gevel- en vloerisolatie. De kinderkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van airco en gemotoriseerde rolluiken. Er zijn 16 zonnepanelen aangebracht.

***ENGLISH***

Dwars Makelaars Eindhoven offers this extended semi-detached house on Pegbroekenlaan in Veldhoven. Built in 1997 and improved in recent years. For example, the bathroom was renewed in 2014 and the kitchen was renewed in 2018. The house has been expanded on the first floor. This has added extra living space. As an extra bonus, there is the finished attic where a work / hobby / and / or bedroom can be used.

The kitchen, renovated in 2018, is equipped with the necessary built-in appliances such as a combi oven / microwave, refrigerator, induction hob and dishwasher. The floor is finished with a tasteful laminate floor. The walls are finished with structured plastering.

There are 3 bedrooms on the first floor. Because the house has also been expanded on the first floor, they are all spacious. A beautiful laminate floor is combined with structured plastering. The bathroom was renovated in 2014 and has a luxurious finish, with a bath, walk-in shower, toilet and double sink.

An extra 4th work / hobby / bedroom has been realized in the attic. The skylights provide extra daylight. The technical room houses the central heating system, a Nefit Trendline CW5 from 2019.

There is a patio cover so that you can enjoy the garden even more. The garage is attached to the house. At the front, it has French doors and is provided with electricity and heating.

This house is immediately ready to enjoy living. With all the facilities that Veldhoven offers closeby, such as schools, sports facilities, shops and restaurants. In addition, you can reach ASML and the A2 / N2 and A67 in 5 minutes by car.

The house is equipped with wooden window frames with double glazing. Of course, roof, gabel and floor insulation is provided. 16 solar panels have been installed.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,667
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1997
Type of roof
Hipped roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
135 m²
Other space inside the building
18 m²
Exterior space attached to the building
26 m²
External storage space
2 m²
Plot size
263 m²
Volume in cubic meters
538 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Trendline CW5 (gas-fired combination boiler from 2019, in ownership)

Cadastral data

VELDHOVEN C 4083
Cadastral map
Area
263 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
120 m² (13,9 meter deep and 9,5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electricity and heating

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property
Involved real estate agents
A funda user
Pegbroekenlaan 58
9.0
I would recommend this agent.
Toen wij zelf een huis gingen bezichtigen troffen we daar Eugène Konings als verkoopmakelaar. We hadden niet eerder van Dwars Makelaars gehoord. Na deze ervaring voelde het goed voor ons om hem ook als verkoopmakelaar van onze woning te vragen. Hij is deskundig, heeft veel kennis van de markt en is zeer redelijk in zijn afspraken. Daarnaast denkt hij goed met de klant mee en is hij prettig in de omgang. Als er bezichtigingen in ons huis waren geweest liet Eugène ons altijd meteen na afloop weten hoe het was gegaan. Dat vonden wij heel fijn. Het contact met het makelaarskantoor zelf was ook heel goed. Er wordt snel op berichten gereageerd, zodat je niet lang met bijvoorbeeld vragen blijft zitten. Ze doen hun werk heel goed! Wij bevelen Dwars Makelaars van harte aan!
Expertise
9
Knowledge of the local market
9
Price / quality
9
Service and guidance
9

NVM buying agent

Hypodomus Makelaars

Call 040 8200020

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.