• Sold

Munnikendijk 46 A 3273 LE Westmaas

Hightlighted features

  • 149 m² living area
  • 4,690 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
€ 695,000 k.k.

Sales history

Listed since
October 19, 2018
Date of sale
February 27, 2020
Term
16 months

Description

Op unieke locatie, aan de rand van de polder gelegen vrijstaande woning op een riant perceel van maar liefst 4.690 m2 eigen grond. Door het riante perceel is er een ca. 85 meter diepe achtertuin, die grenst aan het akkerland. Hier vind je hét gevoel van geluk en vrij leven!

De locatie is ideaal; thuis kun je genieten van álle privacy en verschillende wilde vogels die de tuin passeren, wat zo nu en dan resulteert in een mooi schouwspel in eigen tuin. Een locatie voor natuurliefhebbers! Desondanks ligt de woning binnen de bebouwde kom, op loopafstand van alle faciliteiten in het dorp.

De woning zelf kent een woonkamer met volledige privacy, vide, haard en tuindeuren met zicht op de uitgestrekte achtertuin, een open keuken, 5 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een tuin rondom de woning met een vrijstaande garage en dubbele carport.

---------- INDELING ----------

BEGANE GROND
Ruime hal met toiletruimte, meterkast, 3 vaste (voorraad)kasten en toegang tot de woonkamer, 3 slaapkamers en de badkamer op de begane grond.

Woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, waar in alle privacy van het zicht op de eigen uitgestrekte achtertuin genoten kan worden. De woonkamer heeft grenen vloerdelen, een haard, vide, openslaande tuindeuren en een open trap naar de verdieping.

De U-keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is van witte keukenkasten, een wit kunststof werkblad, een vaatwasser, gaskookplaat, oven en koelkast.

Op de begane grond bevinden zich daarnaast twee grotere slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een badkamer met dubbele wastafel, douche/badcombinatie en handdoekenkast.

EERSTE VERDIEPING
De vide is voorzien van een dakraam, vaste boekenkasten en is ingericht als relaxruimte. Via de vide is er toegang tot de 2 slaapkamers (beiden met dakkapel), de badkamer (met wastafel, douche en toilet) en de ruime berging met opstelplaats voor de CV-ketel. De slaapkamer aan de achterzijde biedt overigens fantastisch uitzicht over het eigen perceel en akkerland.

TUIN
De woning is omringd door tuin. De achtertuin is o.a. voorzien van een groot gazon, terras op het zonnige zuiden, een Victoriaanse broeikas (ter overname) en een tweede broeikas, en volwassen beplanting waaronder een walnotenboom, vijgenboom, tulpenboom, knotwilg en treurwilg.

Naast de grote oppervlakte en geen gebrek aan privacy is deze tuin bovendien uniek doordat roofvogels, fazanten, spechten, Vlaamse gaaien etc. regelmatig hier een bezoekje brengen. Zoek de vogelgids of vogelapp maar alvast op.

GARAGE
Vrijstaande stenen garage met bergvliering in de nok, elektra- en wateraansluiting en aansluitingen voor de wasapparatuur. De oprit en dubbele carport bieden ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.

---------- AFMETINGEN ---------

Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

---------- ALGEMEEN ----------

- Bouwjaar: 1972
- Woonoppervlakte: 149 m2
- Perceeloppervlakte: 4.690 m2
- Eigen grond
- De oplevering: in overleg

---------- BIJZONDERHEDEN ----------

- CV-ketel: Nefit EconomLine HR Classic (2001)
- Beglazing begane grond: grotendeels dubbele beglazing
- Beglazing verdieping: enkele beglazing
- Aangesloten op gemeentelijk riool

---------- HOEKSCHE WAARD ----------

De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners verspreid over 5 gemeenten. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

---------- WESTMAAS ----------

Westmaas is een prettig overzichtelijk dorp, direct gelegen aan de prachtige Binnenmaas met haventje en strandje. Eigenlijk alles is wel op loopafstand, zoals een tenniscomplex, openbaar vervoer, goed geleide scholen, kinderdagverblijf en winkels voor de dagelijkse behoeften. Het dorp heeft nog een middenstand om trots op te zijn en waar service heel gewoon is. De plaatselijke slagerij geniet zelfs regionale bekendheid. Hier moet u op zaterdag in de rij aansluiten voor een fijn stukje vlees. De plaatselijke super brengt de boodschappen zo nodig graag bij u thuis.

---------- ENTHOUSIAST? ----------

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

---------- EIGEN NVM MAKELAAR ----------

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

---------- TOT SLOT ----------

Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 695,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 4,664
Status
Sold

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1972
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
149 m²
External storage space
24 m²
Plot size
4,690 m²
Volume in cubic meters
488 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Outdoor awning, skylight and flue

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit EcomLine HR (gas-fired combination boiler from 2001, in ownership)

Cadastral data

WESTMAAS D 321
Cadastral map
Area
4.690 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and rural
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Loft, electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Vrieling Makelaars

Call 0186 - 602 502

Market insights Beta

Avg. asking price

Westmaas Woonkern

All of Westmaas

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Westmaas Woonkern

All of Westmaas

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.