Bouwnummer (Bouwnr. 8) 9088 Wirdum (FR)

  • Sold
€ 123,000 k.k.
Part of project Hikkemieden, Wirdum (FR)

Sales history

Listed since
August 19, 2017
Date of sale
June 4, 2019
Term
21½ month

Description

Wonen in Wirdum

Wirdum is een dorp in de gemeente Leeuwarden met bijna 1.000 inwoners. Gelegen op slechts acht kilometer van het centrum van de stad Leeuwarden. In het dorp zijn diverse bedrijven en ondernemers actief. Wirdum biedt u de rust en ruimte met op fietsafstand de stad. De nieuwe Haak om Leeuwarden geeft de bewoners een snelle verbinding richting Groningen en Amsterdam.

Plangebied Hikkemieden
Aan de zuidkant van het dorp Wirdum is het uitbreidingsplan Hikkemieden in ontwikkeling. In het plan is ruimte voor het realiseren van ongeveer 70 woningen, bestaande uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen en rijwoningen. De gemeente Leeuwarden heeft in de 1e en 2e fase nog 14 vrije kavels in de verkoop. Veel van deze kavels hebben een ruim uitzicht.

De grootte van de kavels varieert van 429 m2 tot 844 m2.
De prijs is vanaf € 68.200 (inclusief BTW)

Optietermijn:
Er kan vrijblijvend 1 maand een optie worden verstrekt. Bij een optieverlenging van 3 maanden dient de optant binnen één week na het nemen van deze optie een waarborgsom te storten van € 1.000,00 inclusief BTW. Dit bedrag zal bij het verlijden van de akte van Levering te betalen koopsom worden verrekend; over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed.
De waarborgsom vervalt aan gemeente Leeuwarden, indien het verlijden van gemelde akte door toedoen van de koper geen doorgang vindt, onverlet de verplichting van de koper tot vergoeding van hieruit voortvloeiende schade, indien deze meer mocht bedragen.

Voor vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Ons kantoor is iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 123,000 k.k.
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
643 m²

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and rural
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.