• Sold

Sleënburgsestraat 31 6671 ZB Zetten

Hightlighted features

  • 106 m² living area
  • 314 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 280,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 27, 2020
Date of sale
April 16, 2020
Term
2 weeks

Description

ZETTEN
Sleenburgsestraat 31

Een breed opgezette, goed onderhouden en uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING met o.a. een lichte doorzon-woonkamer, een open inbouwkeuken, een praktische tuingerichte bijkeuken met vloerverwarming in de uitbouw (2010), 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een badkamer met o.a. een 2e toilet en een zoldervliering met stahoogte. De gehele woning is voorzien van isolatieglas (deels 2019).

Deze woning staat op een opvallend groot perceel van 314m2 met een privacyvolle en zeer zonnige achtertuin (11m x 14m) op het zuiden met onder meer een vrijstaande, stenen garage (3,3m x 6,8m), een royale veranda (17m2), een stenen berging (7m2), een brede oprit en een achterom.

Quote van de makelaar: “Dit is zeker geen standaard 2-kapper aangezien het veel extra’s te bieden heeft. De woning heeft een praktische indeling met o.a. een open keuken en bijkeuken. Maar ook de bijgebouwen zijn beslist de moeite waard. De garage is groter dan gemiddeld, er is een heerlijke veranda en het relatief grote perceel ligt gunstig op de zon. Het zou maar zo kunnen dat deze woning alles te bieden heeft wat op jouw wensenlijstje staat”.

OPVALLENDE BREEDTEMATEN
Soms komen er van die woningen voorbij die net even iets extra’s te bieden hebben dan de gemiddelde woning. Deze 2-kapper mist dan misschien wel de vaste trap naar de verrassend grote zolder (met stahoogte), maar verder is de woning opvallend compleet te noemen. De woning heeft een mooie beukmaat met een breedte van maar liefst 6,1 meter (binnenwerks gemeten). Dit is breder dan de gemiddelde woning. Bovendien zie je deze breedte op elke verdieping weer terug waaronder op de 1e verdieping waardoor alle 3 de slaapkamers een goed formaat hebben. De woning is hierdoor net even iets praktischer in te richten.

Ook de garage én de kavel zijn breder dan gemiddeld. Naast de woning staat een vrijstaande stenen garage die maar liefst 3,3 meter breed is (binnenwerks gemeten) terwijl veel garages ‘maar’ 2,9 meter breed zijn. Deze extra tienden maken de garage veel minder smal waardoor de garage net even praktischer te gebruiken is. Opvallend is dat de garage los van de woning staat. Tussen de woning en de garage zit een pad dat tevens fungeert als achterom. Je hebt daardoor een directe verbinding tussen de oprit en de achtertuin die hiermee afsluitbaar is. Een brede woning én garage plus een tussenpad/achterom zijn mogelijk doordat de kavel maar liefst 11 meter breed is. Dit ruimtelijke gevoel zal je ook meteen opvallen wanneer je in de achtertuin staat.

WOONKAMER
Doordat de woonkamer een doorzon-woonkamer betreft, is er een prettige lichtinval wat ten goede komt aan het woonklimaat. Ook is er een extra zijgevelraam met rolluik. De begane grond is bekleed met een mooie houten vloer met V-groef. Er staat een vrijstaande gashaard welke ter overname wordt aangeboden. De indeling is speels te noemen met aan de voorzijde een zithoek en aan de achterzijde een eethoek. De eethoek heeft een open verbinding met de keuken waardoor je er prima een grote eettafel kwijt kunt. In de hoek is een nisje met schappen aanwezig. Omdat de achtertuin op het zuiden is gelegen, heeft het achterraam een screen (zonwering).

OPEN KEUKEN
Van origine had deze woning een dichte keuken, maar daarvan is niets meer over. De tussenmuur met de woonkamer is doorgebroken wat behoorlijk veel extra leefruimte heeft opgeleverd. In de overgang is een ‘zwevend’ plafond met inbouwspots gemaakt waar je met gemak een 6-persoons eettafel onder kunt zetten. Het keukenblok is rechttoe-rechtaan waarbij er is gekozen voor een dieper werkblad dan gebruikelijk. Dit geeft net even iets meer aanrechtblad én kastruimte. Je kunt hier ook keukenspullen achter de gootsteen/kraan kwijt en ook de kastjes en lades zijn dieper. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een combi-magnetron, een 5-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. De fronten van de keuken zijn van massief hout en zijn dus ook eenvoudig een andere kleur te geven. Onder de bovenkastjes zijn inbouwspots geplaatst. Naast de keuken vinden we nog een extra trapkast waar je de nodige voorraad kwijt kunt.

LUXE BIJKEUKEN
De aanbouw aan de achterzijde geeft de woning extra mogelijkheden. Met name doordat het ook geen standaard uitbouw is maar diverse extra’s heeft, zoals vloerverwarming en dubbele, openslaande tuindeuren. De uitbouw is tevens geïsoleerd met onder meer isolatieglas. In de keuken is geen koelkast ingebouwd aangezien je hier een grote Amerikaanse koel/vriescombi kwijt kunt (aansluitingen zijn aanwezig). Ook is er een extra gootsteen met warm en koud water. En uiteraard is er plaats voor een wasmachine en wasdroger (naast elkaar). Deze witgoedapparaten hoef je dus niet op de slaapverdieping kwijt. Bovendien kun je de was ook eenvoudig buiten laten drogen.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Vanuit de bouw had deze verdieping 4 slaapkamers met een relatief kleine badkamer er tussen in. In de huidige indeling is de badkamer verplaatst naar één van de slaapkamers waarbij de oorspronkelijke badkamer een inloopkast of walk-in-closet is geworden. Alle 3 de slaapkamers hebben een goed formaat en zijn respectievelijk 12m2, 12m2 en 9m2 groot. De kamers zijn dus aardig in balans qua grootte. De aantrekkelijke breedtemaat van de woning zie je hier goed terug en het maakt dat je goed om een 2-persoons bed kunt lopen. Alle kamers zijn v.v. isolatieglas waarbij de 2 grootste in 2019 nieuwe beglazing hebben gekregen.

BADKAMER
De badkamer vinden we dus terug in één van de slaapkamers. Deze ruimte is ingedeeld met een luxe douche, een 2e zwevend toilet en een wasmeubel. De douchecel heeft diverse extra’s zoals een douchekolom met rainshower en massagestralen. Het wasmeubel wordt vergezeld door een kolomkast en een spiegelkast. Er is voldoende opbergruimte voor toiletspullen. Het aanwezige raam is erg praktisch. Dit zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor een ideale ventilatiemogelijkheid via het kiepraam en ventilatierooster.

ZOLDERVERDIEPING
Je zou het misschien niet verwachten maar deze woning heeft nog een verrassend grote zolder met stahoogte waarbij de nok op 2,1 meter hoogte ligt. Hierdoor is het een prima zolder waarbij het zonde is dat je deze alleen maar via een vlizotrap kunt bereiken. Deze verdieping biedt wellicht meer potentie tot een volwaardige woonlaag met een extra (slaap)kamer. De huidige inloopkast (voormalige badkamer) op de overloop zou eventueel geschikt kunnen zijn voor het plaatsen van een vaste trap. Ook zien we wel eens dat men op een dergelijke zolder een nokverhoging of dakkapel plaatst voor extra leefruimte. Op de zolder is een klein dakvenster met daglicht aanwezig. Ook vinden we hier de CV-ketelopstelling terug.

OPRIT & GARAGE
Vanwege de mooie breedtemaat van het perceel, vind je naast de woning een aantrekkelijke, brede oprit waar je prima kunt in- en uitstappen zonder dat je rekening hoeft te houden met de autodeuren.
Ook zou je de auto goed kunnen parkeren in de garage. Deze heeft een mooi formaat en is groter dan gemiddeld (22m2). De garage is tevens voorzien van een elektra-aansluiting, een smeerput en een zijdeur. Zowel de zijdeur als de poort van de achterom zijn vervangen door hardhout waardoor het er zeer verzorgd bij staat. Ook het platte dak is in het verleden als eens vervangen. Mocht je denken dat je de garage nodig hebt voor het opslaan van tuinspullen, dan zou je ook de stenen berging achter de aanbouw daarvoor kunnen gebruiken. Hierdoor hou je meer ruimte over voor een eventuele hobby in de garage.

ACHTERTUIN
Wanneer je eenmaal door de poort van de achterom loopt, ligt er een mooie ruime tuin voor je voeten. De tuin is ca. 11m breed en ca. 14m diep waardoor het een mooi formaat heeft die je optimaal kunt benutten. Achter de garage is een flinke veranda / terrasoverkapping geplaatst van maar liefst 17m2. Hier kun je heerlijk beschut buiten zitten terwijl je een mooie tuinset altijd droog kunt laten staan. Doordat de tuin pal op het zuiden is gelegen, is in de zomer een stukje schaduw wel prettig. De tuin is verder verzorgd en overzichtelijk aangelegd met een gazon. Diverse leilindes zorgen ervoor dat er een groene buffer tussen de woonblokken is waardoor je meer privacy geniet. Achter de aanbouw vinden we dus nog een extra stenen berging van 7m2 groot terug. Aan de achtergevel is een watertappunt aanwezig.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Het dorp heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de centrale ligging van het dorp Zetten, de indeling van de woning en alle bijzonderheden.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met nisjes, zonwering, rolluik en gashaard (ter overname)
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en trap/voorraadkast
Bijkeuken met aansluiting Amerikaanse koelkast, witgoedaansluitingen en openslaande tuindeuren.
1e Verdieping:
Overloop met inloopkast en vlizotrap naar zolder
3 Volwaardige slaapkamers
Badkamer met luxe douche, een 2e toilet en een wastafelmeubel.
Zoldervliering:
Open ruimte met verbouwingspotentie en stahoogte, een dakvenster en CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassende 2-kapper, gelegen op een aantrekkelijk perceel van 314m2 groot
Houten vloer in de woonkamer
Veel lichtinval door grote ramen
Praktische inbouwkeuken
Amerikaanse koelkast in bijkeuken is ter overname
Comfortabele bijkeuken met o.a. vloerverwarming
3 Volwaardige slaapkamers op de verdieping
Badkamer met onder meer een 2e toilet
De zolder heeft verbouwingspotentie om de woning meer leefruimte te geven
Meterkast: 8 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi, geplaatst in 2006 (eigendom)
Gashaard in woonkamer is ter overname
Woning is geheel v.v. isolerende beglazing
Nieuwe hardhouten deuren waaronder de voordeur, garagedeur en poortdeur (achterom)
Prima onderhoudsstaat met verzorgd buitenschilderwerk (2019 door vakschilder)
Royaal opgezette achtertuin met veel zonuren
Vrijstaande stenen garage die breder en dieper is dan gemiddeld
Aantrekkelijke, ruim opgezette oprit
De woning is gelegen aan en rustige, autoluwe straat
Het dorpsplein met winkels en basisscholen zijn op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 280,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 2,642
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1968
Specific
Partly furnished with carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
106 m²
Other space inside the building
13 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
22 m²
Plot size
314 m²
Volume in cubic meters
430 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning, skylight, optical fibre, rolldown shutters, flue and TV via cable

Energy

Provisional energy label
F What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler and gas heater
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Avanta HR (gas-fired combination boiler from 2006, in ownership)

Cadastral data

VALBURG F 367
Cadastral map
Area
314 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
161 m² (14,6 meter deep and 11 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage
Facilities
Electricity

Garage

Type of garage
Parking place and detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent
Ms. Hoedt - Hovestad
Sleënburgsestraat 31
9.0
I would recommend this agent.
Fijne Makelaar en zeer deskundig, het klopte allemaal. Huis heel snel verkocht en contact was ook prima en vooral het contact tussen onze dochter en makelaar. Het contact liep op ons verzoek tussen onze dochter en de makelaar.
Expertise
9
Knowledge of the local market
9
Price / quality
9
Service and guidance
9

Market insights Beta

Avg. asking price

Zetten NoordWest

All of Zetten

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Zetten NoordWest

All of Zetten

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.