• Sold

NIEUWE DORP CORNEILLE TYPE C2sp (Bouwnr. 44) 2712 PJ Zoetermeer Rokkehage c.a.

Hightlighted features

  • 73 m² living area
Map
€ 330,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
November 23, 2020
Date of sale
March 11, 2021
Term
3½ month

Description

Kies je voor een heerlijke tuin op de begane grond of voor een balkon met een fantastisch uitzicht? Aan jou de keuze wanneer je kiest voor één van de comfortabele appartementen in Nieuwe Dorp. Wil je meer weten over het project, kijk voor meer informatie op de appartementenzoeker en laat alvast je voorkeur voor bouwnummer achter!

Je vindt de appartementen verdeeld over vier en vijf verdiepingen in de twee gebouwen. Daardoor heb je volop keuzevrijheid. De grootte van de appartementen varieert van 62 tot 82 vierkante meter. Vanuit de hal heb je toegang tot verschillende ruimtes: de woonkamer, je master bedroom en de tweede slaapkamer. Vanuit de royale woonkamer met een breedte van bijna 7 meter met open keuken loop je zo de tuin in of naar je ruime balkon.

In de ruime badkamer vind je het toilet, een comfortabele douchehoek en een wastafel. Daarnaast heb je een extra toilet voor visite. Tot slot is er een afgesloten technische ruimte waar je de aansluitpunten voor de wasmachine vindt. Fietsen, mountainbike of motorrijden? Het kan allemaal. Jouw appartement beschikt namelijk over een eigen berging op de begane grond en je hebt een eigen parkeerplaats voor de deur. Wat wil je nog meer?

Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Tikkertje spelen op straat, het gras maaien op zaterdag of een gezellige buurtbarbecue in je eigen achtertuin. Wonen in een dorp heeft zo z’n charme. Dat geldt zeker ook voor wonen in de stad. Een drankje doen op het terras, uitgaan met vrienden of een dag heerlijk shoppen. Voor wie niets wil missen van de levendigheid in de stad en toch wil genieten van de rust in een dorp is er Nieuwe Dorp. Hier vind je het beste van beide op één woonadres!

Locatie & Omgeving
Nieuwe Dorp is een ruim en groen opgezet plan. Hier kun je de hele dag heerlijk buiten zijn. En wat dacht je van uitwaaien op het strand, een avond naar het theater of met de kids naar een familiepark. Op nog geen half uur rijden van Den Haag hoef je je geen moment te vervelen.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 330,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,521
Status
Sold

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
New property
Year of construction
2022

Surface areas and volume

Areas
Living area
73 m²
Volume in cubic meters
219 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms
Number of stories
1 story
Located at
5th floor

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.