Molenweg 11 8091 GK Wezep Wezep-Oost

Hightlighted features

  • 220 m² living area
  • 960 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Bieden en Wonen Veluwe biedt aan: Molenweg 11, 8091GK, Wezep wonen in een prachtig riet gedekte woning in de parel van Nederland

Ligging en bereikbaarheid
Molenweg is gelegen in Wezep-Oost en is een rustige buurt, met relatief veel gezinnen. Loopafstand van een supermarkt, bushalte, basisonderwijs en 4 minuten fietsen naar treinstation. De A50 en A 28 binnen 5 minuten bereikbaar.
Centrum van Zwolle is binnen 15 auto minuten bereikbaar.

Indeling

BEGANE GROND
Hoofdentree met entree badkamer met douchecabine, wastafel en toilet in lichte kleuren, toegang naar woonkamer en open keuken. Kamer is voorzien van veel lichtinval en door de prachtige lichte marmeren vloer is dit een heerlijke woonomgeving, tevens zijn er 2 slaapkamers van uit de woonkamer en keuken bereikbaar, vanuit de keuken is er een trap naar de kelder, waar nog een slaapkamer is en de mogelijkheid is voor een aan huis gerelateerd beroep, wordt nu gebruikt als werkplaats. Keuken beschikt over de benodigde apparatuur. Keuken wordt gebruikt als hoofd entree. Woonhuis is verdeeld in 2 gedeeltes Entree huis en winkel/werkruimte ligt om de hoek bij de mooie palmbomen aan de Klompenmakersweg. Via de poort heeft u links de woning en aan de rechterzijde winkel en werkruimtes die geheel onder keldert is met een prachtige serre met uitzicht over de tuin. Via de winkel bereikt u via een trap de kelder met werkruimtes.
EERSTE ETAGE
Is niet in gebruik door een enkele aanpassing zou hier een verdieping van gemaakt kunnen worden, men was hier mee begonnen.

KELDER
Via de winkel en via woonhuis bereikt u via een trap de werkruimte met enkele ruimtes die nog in te richten zijn als een extra slaapkamer of waar behoefte aan is.

TUIN;
Prachtig aangelegde tuin, waar je de gehele dag van de zon kunt genieten, maar ook op de warme regenachtige dag kunt vertoeven onder prachtige veranda of overkapping aan de woning tussen de serre en woonhuis. Tuin biedt volop privacy, het gehele perceel van 960m2 is omheind. Bewateren tuin en gazon geschiedt d.m.v. waterpomp. Grote carport naast de woning, hier is toegang tot de tuin en gedeeltelijk afgesloten berging.

Bijzonderheden,
* Thans is er alleen een carport, maar de garage is nu in gebruik als verkoophoek, /showroom dus ook weer als garage te gebruiken.
* Airco aanwezig
* Alarmsysteem en brandmelders in verbinding met meldkamer
* Mei 2021 nieuwe CV-Ketel geplaatst
-
Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bieden en Wonen Veluwe
De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 725,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,295
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1920

Surface areas and volume

Areas
Living area
220 m²
Other space inside the building
78 m²
Exterior space attached to the building
32 m²
External storage space
5 m²
Plot size
960 m²
Volume in cubic meters
485 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
F What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired from 2021

Cadastral data

OLDENBROEK M 19724
Cadastral map
Area
960 m²

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden
Back garden
450 m² (0,15 meter deep and 0,3 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Molenweg 11

€ 725,000 k.k.