Schouwenbank 126 4301 ZS Zierikzee

  • Sold under reservation

Description

In een zeer kindvriendelijke woonwijk in Zierikzee bieden wij deze goed onderhouden tussenwoning met stenen schuurtje aan, gelegen op een perceel van 140 m2 eigen grond. De woning is voorzien van drie slaapkamers met de mogelijkheid van een vierde op zolder. Er is voldoende parkeergelegenheid, meerdere supermarkten en diverse speeltuintjes op loopafstand, en goede busverbinding om de hoek. Natuurgebied Plan Tureluur en de Oosterschelde zijn op loopafstand van de woning gelegen. De woning is voorledig geïsoleerd.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 107 m2, inhoud ca. 331 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Indeling begane grond: Entree/hal met meterkast, sfeervolle woonkamer voorzien van een houtkachel en prachtige houten vloerdelen, de aan de achterzijde gelegen half open wat oudere maar zeer goed onderhouden keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koel vries combinatie, combi oven magnetron en loopdeur naar de achtertuin toe. In het midden van de woning is de half betegelde toilet met fontein en de trap naar de eerste verdieping gesitueerd.

Indeling eerste etage: Hier bevinden zicht drie mooie slaapkamers waarvan twee voorzien van een dakkapel en de badkamer met 2e toilet, aparte douche, ligbad en badmeubel. De badkamer is wat ouder wel goed onderhouden, een nieuwe douche cabine doet wonderen.

Indeling tweede etage: Op de tweede etage is nog een ruime (berg-)zolder aanwezig waar tevens de Cv-opstelling en de wasmachineaansluiting zijn gevestigd. Hier kan naar wens nog een ruime vierde slaapkamer gecreëerd worden.
Tuin: De woning is voorzien van zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin is voorzien van een stenen schuurtje met houten aanbouw, vrij achterom en gelegen op het zuiden.

Algemeen;
Goed onderhouden woning, volledig geïsoleerd, Oplevering na eind september.

Zierikzee:
Zierikzee kan qua voorzieningen gezien worden als het middelpunt van Schouwen-Duiveland. In Zierikzee zijn diverse horecabedrijven, winkels en sportvoorzieningen gevestigd. Vanuit de Randstad, Antwerpen of West-Brabant is deze monumentenstad zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op korte afstand liggen onder andere het prachtige krekengebied in Ouwerkerk en de Oosterschelde met zijn vele strandjes. Daarnaast, op krap 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Features

Asking price
€ 239,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 2,234
Listed since
4 months
Kind of house
Single-family home, row house
Area
107 m² residential surface area / 140 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
331 m³
Provisional energy label
C What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1991

Selling agent

Marijke Berrevoets Makelaardij

Call 0111-417299

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Poortambacht

All of Zierikzee

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Poortambacht

All of Zierikzee

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Schouwenbank 126

€ 239,000 k.k.