Binnenwater 48 2715 GC Zoetermeer

  • Under offer

Hightlighted features

  • Year of construction 1973
  • Living area 58 m²
  • Number of rooms 2
  • Located at 6th floor

Description

Er worden GEEN aanmeldingen meer in behandeling genomen! De aanmeldtermijn is verstreken.

Interesse in dit appartement? Stuur ons dan een e-mail voor een inschrijfformulier. U kunt tot en met donderdag 9 juli 2020 mailen om een inschrijfformulier te ontvangen. Vrijdag 10 juli 2020 wordt dan het inschrijfformulier naar u gemaild.

De deadline om in te schrijven met het inschrijfformulier is maandag 13 juli 2020. Uit de ontvangen inschrijfformulieren wordt dan de koper gekozen.

Er worden GEEN bezichtigingen gedaan en er is geen KIJKUUR. Degene die als koper wordt gekozen krijgt uiteraard wel de gelegenheid om het appartement te bezichtigen om de beslissing tot het wel of niet kopen van het appartement te nemen.

Dit betreft een koopgarantwoning, in onderstaande tekst kunt u hier meer over lezen.

U kunt dit appartement aankopen met maar liefst 15% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid groter en uw hypotheek lager maakt.

KOPEN WAS NOG NOOIT ZO BETAALBAAR!

Profiteer van de unieke Koopgarant formule! Kopen met 15% korting* op de marktwaardeprijs en gegarandeerde terugkoop indien u wilt verhuizen!

Woningcorporatie Vidomes is in Zoetermeer gestart met de Koopgarant formule en verkoopt ook met korting in de groene woonwijk Meerzicht. U kunt dit startersappartement aankopen met maar liefst 15% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid van het appartement groter maakt, maar uw maandelijkse hypotheeklast lager. De woning moet wel dienen voor eigen bewoning en mag niet worden verhuurd.

Nabij wijkwinkelcentrum, Randstad Railstation en het Stadshart, op de 5e verdieping gelegen, 2 kamer appartement met lichte woonkamer van ca. 23m², een ca. 9m² groot balkon, moderne badkamer met douchehoek, half-open keuken van ca. 7m² en een ruime slaapkamer.

Woningomschrijving

Indeling appartement: ontvangsthal met videofoon en grote bergkast van ca. 193x173 met groepenkast. Half-open keuken van ca. 287x240 voorzien van een nette, eenvoudige opstelling en huurboiler. Er is geen kookgas. De lichte woonkamer van ca. 580/561x380 heeft een woningbrede glaspui en een deur naar het balkon. Het balkon van ca. 672x137 is woningbreed. Het appartement heeft een ruime slaapkamer van ca. 435x285. De slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en de badkamer. De badkamer van ca. 224x285 is ingericht met een douchecabine, een wastafel, toilet, de wasmachine-aansluiting en hoge wandbetegeling.

Complexomschrijving

Er zijn twee afgesloten centrale entreehallen met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en twee liften per entree. De 2 toegangen en de liften zijn voorzien van camerabewaking. Op de verdieping is er een grote binnenhal met toegang tot de diverse appartementen en het trappenhuis. Het complex heeft geen galerij.

Bijzonderheden

Het appartementencomplex heeft een eigen complexbeheerder, die op gezette tijden aanwezig is. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het complex. Verwarming via blokverwarming. Warm water middels huurboiler. Grotendeels dubbel glas. De V.v.E. bijdrage is ca. € 135,-- per maand (o.a. reservering groot onderhoud, schoonmaakkosten, brandverzekering etc.) met daarnaast een voorschot voor de stookkosten en water van ca. € 60,-- per maand. Bouwjaar: 1973. Woonoppervlakte: ca. 58m². Inhoud: ca. 170m³. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing. Koopgarant Voorwaarden Vidomes van toepassing.

Koopgarant

Dit betreft een Koopgarant woning. U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 15% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 22,5% voor Vidomes en 77,5% voor u (bij een gekozen korting van 15% !) Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen. Ook mag het bruto (verzamel)inkomen van u en uw eventuele partner niet meer bedragen dan € 39.055,--. U dient het inkomen bij toewijzing aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

Vaste koopprijs

Vaste koopprijs € 119.000,-- kosten koper*. De thans gestelde vaste koopprijs van € 119.000,-- kosten koper is berekend op basis van 15% korting op de getaxeerde marktwaardeprijs van € 140.000,-- kosten koper.

Omgevingskenmerken

Het appartementencomplex ligt in de directe nabijheid van wijkwinkelcentrum Meerzicht (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, drogist, boekhandel, bakker en diverse horeca- en kledingwinkels), het uitgebreide en moderne Stadshart van Zoetermeer (met royaal en gevarieerd horeca- en winkelaanbod), meerdere sportmogelijkheden (o.a. paardrijden, voetbal, tennis, fitness etc.), hoofdbusstation, de rijksweg A12, Randstad Railstations en het Westerpark met speelweiden, schapenweide, natuurtuin, kinderspeeltuin, vogeleiland en waterpartijen.

Bereikbaarheid

Het complex is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Twee RandstadRail stations, NS treinstation en het hoofdbusstation zijn op loopafstand gelegen. Met de auto is er snel toegang tot de Zoetermeerse rondweg en de rijkswegen A4 en A12.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 119,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 2,052
Listed since
3 weeks
Status
Under offer
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 135 per month
Purchase combination
Koopgarant

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1973
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
58 m²
Exterior space attached to the building
9 m²
Volume in cubic meters
170 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
11 stories
Located at
6th floor

Energy

Energy label
E 2.05 What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

ZOETERMEER E 6850
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 135 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Meerzicht-Oost

All of Zoetermeer

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Meerzicht-Oost

All of Zoetermeer

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Binnenwater 48

€ 119,000 k.k.