De Nederlanden

De Nederlanden makelaardij in onroerende zaken.

About us

De Nederlanden makelaardij in onroerende zaken.

Sinds Makelaardij de Nederlanden in 2004 neerstreek in haar kantoor aan de winkelstraat Bosboom Toussaintstraat 54 te Amsterdam Oud West, is zij één van de meest toonaangevende kantoren in Amsterdam en omgeving geworden. Haar medewerkers kenmerken zich door pro actieve aankoopmethoden en persoonsgerichte begeleiding bij het aan- of verkopen van appartementen en woningen. Niet alleen selecteert Makelaardij De Nederlanden de mooiste huizen voor u maar zorgen haar medewerkers ook ervoor dat u als één van de eersten uitgenodigd wordt om het appartement van uw keuze te komen bezichtigen. Met raad en daad staan de makelaars u te woord en adviseren ze over de aankoop van de woning; advies in de breedste zin van het woord. Van een bouwkundige analyse, wel en wee binnen de Vereniging van Eigenaars en bouwplannen in de buurt tot aan een verbouwplan binnen de woning om de badkamer te vergroten of een serre aan te bouwen. Maar vooral ook geeft de makelaar een waarde af voor de woning en een aankoopstrategie. Geen onbelangrijke punten bij het verkrijgen van uw droomhuis !

De Nederlanden biedt dus zowel voor, tijdens als na uw aankoop haar intensieve begeleiding. En dat onderscheidt haar van de wildgroei aan snelle makelaarskantoren in onze hoofdstad. Natuurlijk helpt Makelaardij De Nederlanden u ook om de hoogste prijs en meest gunstige levertijd te verkrijgen bij de verkoop van uw huis. Allereerst komt één van onze makelaars geheel vrijblijvend langs ter kennismaking en om met u te praten over de verkoopstrategie van uw woning waar we uw wensen vanzelfsprekend in mee nemen. Indien gewenst kunnen we ook bemiddelen om een gerenommeerd stylist samen met u te laten brainstormen om het appartement verkoopklaar te maken. Want u weet, alleen de eerste indruk telt en die moet indrukwekkend zijn ! Vanzelfsprekend zorgen wij voor mooie foto’s op Funda, onze eigen site en de site van de Makelaars Vereniging Amsterdam. Na een zorgvuldige voorbereiding presenteren wij vervolgens uw woning aan alle potentiële kopers en onderhandelen ook, in overleg met u, over de prijs, de datum van eigendomsoverdracht en een eventueel financieringsvoorbehoud. Natuurlijk vergezellen we u ook naar de notaris voor alle juridische afhandeling.

Kortom, Makelaardij De Nederlanden biedt u een Full-Service pakket, zodat u met een fijn gevoel, een volgende stap zet in uw woon carrière.

Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met één van de medewerkers van Makelaardij De Nederlanden voor een kennismakingsgesprek bij u thuis of op de Bosboom Toussaintstraat.

What we do

Specialisme
Verkoop, Aankoop, Taxatie, Bouwkundig Advies and Financiële Planning
NVM real estate agent

De Nederlanden

Bosboom Toussaintstraat 54 hs,
1054 AV Amsterdam
Today opened until 17:30, available by phone until 17:30
All contact details
Watch our company video

Reviews

Bij De Nederlanden werken zeer kundige en sociale makelaars die in goede samenspraak een weloverwogen keuze maken bij de aankoop van een huis. En je m...

February 15, Purchaser Blasiusstraat 24 II
100

Sale

In the past 2 years, 1 clients wrote a review about this agent:

 • 10
  Knowledge of the local market
 • 10
  Expertise
 • 10
  Service and support
 • 10
  Price/quality
All reviews (11)
94

Buy

In the past 2 years, 3 clients wrote a review about this agent:

 • 9.3
  Reachability and communication
 • 9.7
  Expertise
 • 9.3
  Negotiation and results
 • 9.3
  Price/quality
All reviews (5)

Our current properties

17
properties for sale
10
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

60
properties sold or rented out
14
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (4)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Bosboom Toussaintstraat 54 hs
1054 AV Amsterdam

Contact details

Website
Call: 020-5893070 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat By appointment
Sunday Sun Closed

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable