Bles & Van der Does Makelaardij B.V.

Alle financiële diensten onder één dak!

About us

Welkom bij Bles & Van der Does

De medewerkers van Bles & Van der Does zetten zich in voor heldere en deskundige dienstverlening. Wij stellen u, uw wensen en doelstellingen centraal. Deze stemmen wij samen met u af op uw persoonlijke situatie. Daarbij streven wij een hoog serviceniveau na en staat persoonlijk contact en betrokkenheid met onze relaties voorop.

Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Verkoopbegeleiding

Wat uw reden ook is om een huis te verkopen, u wilt het liefst dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en tegen de best haalbare prijs. Bles & Van der Does Makelaardij helpt u graag bij het tot stand brengen van een kwalitatief en financieel optimale transactie. Daarbij kunt u rekenen op een actieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Bles & Van der Does Makelaardij is bovendien aangesloten bij de NVM, het keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. En uw woning wordt uiteraard gepresenteerd op Funda.

Aankoopbegeleding

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Als aankoopmakelaar helpen wij u graag. Bles & Van der Does Makelaardij behartigt bij een aankoop uitsluitend úw belangen! Daarmee heeft u zekerheid van begeleiding van een kundige NVM-makelaar. U ontvangt begeleiding bij alle aspecten van de aankoop. Dat begint met het inventariseren van uw woonwensen tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris.

Taxatie

Of u nu een woning heeft gekocht, uw hypotheek wilt oversluiten of een andere reden heeft waarvoor u een taxatierapport nodig heeft, Bles & Van der Does Makelaardij kan dit rapport voor u verzorgen.
Voor het valideren van taxatierapporten zijn wij zijn aangesloten bij zowel het NWWI, TaxateursUnie en het TVI. Daardoor kan het rapport gebruikt worden voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie en wordt het geaccepteerd door alle Nederlandse financiële instellingen.

Gratis waardebepaling

Om vast te stellen wat een mogelijke (verkoop)waarde van uw woning is kunt u Bles & Van der Does Makelaardij een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning. Kosteloos en zonder enige verplichting. Wij informeren u dan over de waarde van uw woning en adviseren u over eventuele verkoopmogelijkheden.

Hypotheek

Wij adviseren u graag over de juiste hypotheekvorm de rentevariant, de aantrekkelijkste geldverstrekker en kijken daarbij verder dan alleen de hypotheek. Uw hypotheek wordt een onderdeel van een totaal advies; uw persoonlijk financieel plan. In dit plan stemmen wij al uw financiën nauwkeurig op elkaar af. Hierdoor ontstaat er vaak meer financiële ruimte om uw wensen te realiseren.

Gratis verhuisbus

Een woning kopen of verkopen is één, verhuizen is twee. Het regelen van een verhuizing is altijd veel werk en kan een kostbare aangelegenheid zijn. Daarom heeft Bles & Van der Does Makelaardij voor haar klanten een extra service, namelijk de gratis verhuisbus. U kunt als opdrachtgever bij een geslaagde aan- of verkoop gratis van onze verhuisbus gebruikmaken.

Overige dienstverlening

Naast de makelaardij kunt u bij  Bles & Van der Does ook terecht voor financiële planning, uw verzekeringen en  belastingadvies. Bles & Van der Does is tevens zelfstandig adviseur van de Regiobank en aangesloten bij de landelijke organisatie “De Scheidingsplanner”.

Kijk voor meer informatie over onze medewerker, onze diensten en producten op www.blesvanderdoes.nl

What we do

Certificering
NVM, NWWI, NRVT and VastgoedCert
Diensten
Verkoop, Aankoop, Taxaties, Vrijblijvende waardebepaling and Advies
Website
Www.blesvanderdoes.nl
NVM real estate agent

Bles & Van der Does Makelaardij B.V.

Deurningerstraat 224,
7522 CL Enschede
Today opened until 17:30, available by phone until 17:30
All contact details

Reviews

Wij hebben de verkoop van ons huis door Bles van der Does Makelaardij als zeer prettig ervaren. Korte lijnen, snelle schakelingen en vlotte versterk...

August 19, Seller Gagelstraat 4
9.3

Sale

In the past 2 years, 37 clients wrote a review about this agent:

 • 9.3
  Knowledge of the local market
 • 9.3
  Expertise
 • 9.4
  Service and support
 • 9.1
  Price/quality
All reviews (74)
9.4

Buy

In the past 2 years, 17 clients wrote a review about this agent:

 • 9.4
  Reachability and communication
 • 9.6
  Expertise
 • 9.5
  Negotiation and results
 • 9.2
  Price/quality
All reviews (35)

Our current properties

12
properties for sale
0
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

44
properties sold or rented out
14
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (1)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Deurningerstraat 224
7522 CL Enschede

Contact details

Website
Call: 053-8001010 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable

Bles & Van der Does Makelaardij B.V.