KockvanBenthem Makelaars

De sleutel tot uw woonplezier!

About us

KockvanBenthem Makelaars wil een sleutelrol innemen in het zoeken naar woonplezier. Het sleutelgat uit ons logo is dan ook de essentie van ons bedrijf.
De specialisten in ons bedrijf hebben het woonplezier als uitgangspunt en als doel. Als we de makelaar van de verkopende partij zijn, dan is het van belang te weten welk woonplezier de woning kan bieden. Dit woonplezier uit zich op meerdere punten. Alles begint met hoe de woning overkomt, 'hoe smoelt ze'. Daarna spelen grootte van kavel en woning, indeling van de woning een grote rol. Verder zijn er nog de bouwtechnische staat, de omgeving. de financiering mogelijkheden enz..
Al deze punten samen vormen de mate waarin de woning woonplezier biedt. Daar is de taxatiewaarde en dus ook de vraagprijs op gebaseerd. KockvanBenthem Makelaars heeft een grote deskundigheid en expertise op dit vlak. Ze is bovendien helemaal op de hoogte van alle juridische en overige voorwaarden waar een verkoop aan moet voldoen. Wel zo zeker voor u.

Hetzelfde geldt als KockvanBenthem Makelaars gevraagd wordt als makelaar voor de kopende partij op te treden. Daar geldt ook de deskundigheid en expertise. En ook dan zullen onze specialisten de wensen van de koper t.a.v. het woongenot als uitgangspunt nemen. Er wordt een woning gezocht die zoveel mogelijk aan deze wensen voldoet en dus ook binnen het financiële kader valt. Als makelaar ben je minder emotioneel betrokken, nuchterder bij de aankoop van een woning. Daarom is KockvanBenthem Makelaars bij een aankoop een betere onderhandelaar, met de winst voor u.

Een derde activiteit van KockvanBenthem Makelaars is een taxatierapport van de woning. Dat hebt u niet alleen nodig bij de aan- en verkoop van een woning, ook geldverstrekkers eisen een taxatierapport en bij het oversluiten van een hypotheek wordt het gevraagd. En het is noodzakelijk in geval van scheiding of overlijden.

KockvanBenthem Makelaars is als geen ander in staat het woonplezier van u of uw woning inzichtelijk te maken. Ze is een betrouwbare partner en is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Activiteiten van KockvanBenthem Makelaars op de particuliere markt zijn:

·        Begeleiding aankoop en verkoop

·        Begeleiding van huur en verhuur

·        Taxaties

·        Nieuwbouw

·        Hypotheken

Zakelijke markt

Een goed bedrijfspand is mede bepalend voor het succes van uw onderneming. Het pand moet in alle opzichten passen bij de onderneming. We doelen dan op punten als aanzien en uitstraling, grootte van pand en perceel, indeling en logistiek, technische staat, geografische situering en infrastructuur, gewenste uitbreidingsmogelijkheden enz..

Al deze punten samen bepalen de mate waarin het bedrijfspand bijdraagt aan het succes van de onderneming. Dit bepaalt uiteindelijk de aan-, of verkoopwaarde van een pand. Maar ook de mogelijkheid tot huren of verhuren en de huurprijs die daarmee gepaard gaat.
De mate waarin een bedrijfspand kan bijdragen aan het succes van een onderneming is voor KockvanBenthem Business maatgevend. Of ze nu de makelaar voor de kopende of verkopende, hurende of verhurende partij is. KockvanBenthem Business heeft een ruime deskundigheid en veel expertise in aan- en verkoop van bedrijfspanden. Bovendien is helemaal op de hoogte van alle 'ins and outs' betreffende de juridische en overige voorwaarden die aan een aan- of verkoop verbonden zijn.

Activiteiten van KockvanBenthem Business op de zakelijk markt zijn:

What we do

Specialisme
Aankoop, Verkoop, Taxaties, TMI taxatie, Appartementen, Bestaande bouw, Nieuwbouw, Eengezinswoningen, Woningen and Nieuwbouwspecialist
Dienstverlening
Taxaties (NVM, TVI, NWWI), Woonplezier, Onafhankelijk en Eerlijk, nieuwbouw specialist and Verkoop, Aankoop en Taxatie
Diensten
Bedrijfsonroerend goed
Taxaties
Tmi
Huur / Verhuur
Huur en Verhuurbemiddeling and Huuradvies
NVM real estate agent

KockvanBenthem Makelaars

Bisschopstraat 18,
7571 CZ Oldenzaal
Today closed, currently not available by phone
All contact details
Watch our company video

Reviews

Goede begeleiding tijdens de verkoop van het complete team. de makelaar kent zijn klant, de potentiele klanten en de markt.

September 23, Seller Hyacinthstraat 50
8.9

Sale

In the past 2 years, 70 clients wrote a review about this agent:

 • 8.9
  Knowledge of the local market
 • 9
  Expertise
 • 8.9
  Service and support
 • 8.7
  Price/quality
All reviews (236)
10.0

Buy

In the past 2 years, 1 clients wrote a review about this agent:

 • 10
  Reachability and communication
 • 10
  Expertise
 • 10
  Negotiation and results
 • 10
  Price/quality
All reviews (10)

Our current properties

127
properties for sale
1
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

192
properties sold or rented out
2
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (6)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting address

Bisschopstraat 18
7571 CZ Oldenzaal

Mailing address

Postbus 80
7570 AB Oldenzaal

Contact details

Website
Call: 0541-522022 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 8:30 - 17:30
Tuesday Tue 8:30 - 17:30
Wednesday Wed 8:30 - 17:30
Thursday Thu 8:30 - 17:30
Friday Fri 8:30 - 17:00
Saturday Sat By appointment
Sunday Sun Closed

Calling hours

Monday Mon 8:30 - 17:30
Tuesday Tue 8:30 - 17:30
Wednesday Wed 8:30 - 17:30
Thursday Thu 8:30 - 17:30
Friday Fri 8:30 - 17:00
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable

KockvanBenthem Makelaars