Sträter ERA Makelaardij

About us

U hebt groot gelijk om te kiezen voor STRÄTER ERA MAKELAARDIJ

Onze makelaardij is van oudsher een familiebedrijf. In de tachtiger jaren opgezet door Paul en Loes Sträter (beiden nog steeds betrokken bij het kantoor) en nu sinds enige jaren al weer voortgezet door Joost Sträter (beëdigd en gecertificeerd makelaar) en Corien Sträter (gecertificeerd makelaar). Het positieve daarvan is u vast duidelijk. Wij maken er absoluut geen punt van om met elkaar ’s avonds of in het weekend de lopende zaken door te spreken. Echt iedereen is van alles op de hoogte.

Voor u als potentiële koper heeft dat alleen maar voordelen. Als u belt, weet ieder van ons wie u bent, wat u zoekt en of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn. Kennis en kunde is bij ons in ruime mate aanwezig. Wij raden u dan ook met klem aan daarvan te profiteren.
Wij begeleiden u plezierig en deskundig bij alle trajecten van het zoeken, beoordelen, onderhandelen, inspecteren tot het uiteindelijk kopen van de voor u ideale woning. Natuurlijk zijn we er dan nog niet. Ook de “nazorg” is bij ons in goede handen. Schroomt u niet ons te bellen om een afspraak te maken.

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Vertrouwen, begrip en interesse daar gaat het om en wij gaan ervan uit dat wij u dat kunnen bieden.

Sträter ERA Makelaardij

Soesterbergsestraat 32 A,
3768 EJ Soest
All contact details

Reviews

Prettig contact, vriendelijk en inlevend, correcte handelswijze hanterend naar verkoper en evt kopers, vaak contact voor berichtgeving over de stand v...

August 1, Seller Snoeckgensheuvel 58
96

Sale

In the past 2 years, 18 clients wrote a review about this agent:

 • 9.6
  Knowledge of the local market
 • 9.6
  Expertise
 • 9.6
  Service and support
 • 9.5
  Price/quality
All reviews (50)

Buy

As soon as there is an average available, it will appear here. Until then, you can read reviews that are older than 24 months.

All reviews (1)

Our current properties

4
properties for sale
0
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

29
properties sold or rented out
6
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (2)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Soesterbergsestraat 32 A
3768 EJ Soest

Contact details

Website
Call: 035-6016151 Call
Send e-mail

Sträter ERA Makelaardij