Emil NVM Makelaars

Goed wonen, lekker leven

About us

Bij een woning (ver)kopen komt heel wat kijken. Deskundig advies van een betrouwbare makelaar maakt hierbij een groot verschil! Emil NVM Makelaars is je graag van dienst!

Emil NVM Makelaars staat voor trendsettend, betrokken en net even anders. We zijn een jong kantoor gevestigd in het oude centrum van Voorburg en zijn gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI) taxaties van woningen en appartementen. Verder hebben we een goed marktaandeel in de Haagse woningmarkt en veel ervaring en expertise in de aan- en verkoop van woningen in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Den Haag, Zoetermeer en LeidenZoals we hier op kantoor altijd roepen, we zijn actief van Scheveningen tot Zoetermeer en van Leiden tot Kijkduin!

Huis verkopen
Als trendsettend makelaarskantoor zitten wij nooit stil en zijn we altijd opzoek naar de laatste innovaties. Om deze reden weten wij dat de presentatie van een woning ontzettend belangrijk is. Daarom presenteren we jouw woning niet alleen met foto’s maar ook met een Virtual 3D tour. Hiermee kunnen woningzoekenden thuis vanaf de bank (met een VR-bril) door de woning heenlopen. Deze extra beleving zorgt voor een beter beeld van de woning, waardoor er een goede voorselectie wordt gemaakt en alleen de écht geïnteresseerden overblijven. Geen onnodige bezichtigingen dus! Bekijk onze website voor een voorbeeld van een Virtual 3D tour en ontdek op welke manieren we jouw woning nog meer presenteren. 

Huis kopen
Je wilt graag een woning kopen in regio Haaglanden en een nieuw thuis creëren. Maar hoe pak je dit aan en hoe gaat dit verder in zijn werk? Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Daarom is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen! Emil NVM Makelaars begeleidt en ontzorgt bij de aankoop van een woning! Zo gaan we mee met bezichtigingen, kijken we of de vraagprijs wel reëel is, geven we tips en advies en voeren de onderhandelingen uit als jouw persoonlijke aankoopmakelaar. Dit doen we altijd met een kritische blik en vanuit het standpunt dat de opdrachtgever voorop staat! Het gaat immers om iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. 

NWWI en NHG taxatie
Naast de aankoop en verkoop van woningen kun je ook bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende gratis waardebepaling en een NWWI of NHG taxatie. Door onze ruime ervaring weten we precies wat er speelt op de woningmarkt in de regio Haaglanden.

Persoonlijk & betrokken
Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze, de woningmarkt bij jou in de buurt of wat wij specifiek voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, want wij staan je graag te woord! Ook komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een goede match en fijne klik is namelijk ontzettend belangrijk! Bekijk ook onze website voor nog veel meer informatie! 

Emil NVM Makelaars| goed wonen, lekker leven

What we do

Diensten
Verkoop, Aankoop, Gratis Waardebepaling, Verhuur and (NWWI) Taxaties
Aanbod
Eengezinswoningen, Herenhuizen, Hoekwoningen, 2-onder 1 kapwoningen, Vrijstaande woningen and Appartementen
Taxaties (NWWI)
Deskundig, zorgvuldig, volledig and binnen 4 dagen gereed
Website
Overzichtelijk en up to date! Onderscheidende, professionele foto's, plattegronden, video and brochures downloaden en uitgebreide informatie.
Doelgroepen
VastgoedCert, NWWI, NRVT and NVM
NVM real estate agent

Emil NVM Makelaars

Parkweg 18,
2271 AJ Voorburg
Today geopend op afspraak, currently not available by phone
All contact details
Watch our company video

Reviews

Emil is een fijne makelaar, ik ben zeer tevreden over hem. Contact onderling verliep heel soepel. Emil is communicatief heel duidelijk en transparant....

September 24, Purchaser Prins Bernhardlaan 146
9.3

Sale

In the past 2 years, 44 clients wrote a review about this agent:

 • 9.4
  Knowledge of the local market
 • 9.3
  Expertise
 • 9.4
  Service and support
 • 9.2
  Price/quality
All reviews (44)
8.8

Buy

In the past 2 years, 20 clients wrote a review about this agent:

 • 8.7
  Reachability and communication
 • 9
  Expertise
 • 8.9
  Negotiation and results
 • 8.9
  Price/quality
All reviews (20)

Our current properties

25
properties for sale
0
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

79
properties sold
39
properties purchased
Sold properties

Employees

More about our employees (3)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Parkweg 18
2271 AJ Voorburg

Contact details

Website
Call: 070-3555722 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat By appointment
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable