Typisch22

Scherp in strategie. Altijd in vorm.

About us

Typisch22 is altijd nieuwsgierig. Wil altijd weten hoe dingen werken. Hoe mensen werken, hoe organisaties werken, hoe ‘het vak’ werkt. Het resultaat van die nieuwsgierigheid is een enorme hoeveelheid kennis, waarmee we elk (vastgoed)vraagstuk kunnen oplossen en elk project altijd tot een goed einde brengen. Dat is de ervaring en dat is Typisch 22.

Typisch22 houdt zich bezig met vastgoedvraagstukken in de vorm van woningmarktonderzoek, advies en verkoop van vrije kavels en nieuwbouwwoningen alsmede begeleiding van marktwaarde waarderingen voor corporaties.

We zijn trots op alle projecten die doen en gedaan hebben. En ook op de manier waaróp: strak in het pak of kloek in de klei: elk project heeft iets eigens doordat we er iets van onszelf aan toevoegen. Wát precies kan elke keer anders zijn, maar het resultaat is altijd hetzelfde: Typisch22. Altijd in vorm, dus.

What we do

Specialisme
Woningmarktspecialist, nieuwbouwadvies, verkoop van nieuwbouwwoningen en vrij kavels and begeleiding marktwaarde waardering corporaties.
Lid van
NVM vakgroep Wonen and NVM woningmarktconsultant.
Geceritficeerd
NRVT kamer Wonen, NRVT kamer Bedrijfsmatig Vastgoed and Vastgoedcert.
Doelgroep
Zakelijke markt.
NVM real estate agent

Typisch22

Kamperstraat 17,
8011 LJ Zwolle
All contact details

Our current properties

2
properties for sale
0
properties to rent
Current properties

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Kamperstraat 17
8011 LJ Zwolle

Contact details

Website
Call: 06-25085124 Call
Send e-mail