De Boer Ten Hoeve

Vertrouwd, ruime ervaring en full service!

About us

Makelaardij De Boer + Ten Hoeve is van oudsher (1978) gevestigd in Steenwijk. Het kantoor wordt geleid door Anja Oosterhof-Bultsma, beëdigd makelaar taxateur, lid NVM, directeur en al meer dan 33 jaar verbonden met De Boer + Ten Hoeve makelaardij. Verder bestaat het team uit Joke Telman, gecertificeerd makelaar taxateur, Martijn Mennink, assistent makelaar en Freddy Oosterhof directeur/commercieel medewerker. Met deze uitstekende mix van up-to-date kennis, gedrevenheid en solide vakmanschap vormen deze mensen de grootste makelaardij in de kop van Overijssel. Bewezen integriteit, enthousiasme en marktkennis zijn de peilers van een beproeft concept.

In het centrum van Steenwijk aan het begin van de Kornputsingel is het team gevestigd, achter de statige gevel van nummer 12 vindt u het moderne interieur en een warme sfeer. Persoonlijke aandacht en zakelijke deskundigheid gaan hand in hand. Schroom niet om u te laten informeren over ons specifieke woning aanbod of het collegiale aanbod van andere NVM kantoren. Onder het genot van een kopje koffie of anderszins kunt u kennismaken met onze persoonlijke benadering.

Op het gebied van aankoopbegeleiding bent u vanzelfsprekend bij ons op het goede adres. Of het nu de volledige begeleiding is tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris, of incidentele vragen over de woning van uw dromen.

In een markt waarbij voor enkele woningen irreële prijzen worden gevraagd is een goed advies onontbeerlijk. Onderhandelen en het aankopen van een woning is specialistisch werk waarbij wij als specialist onszelf absoluut terug verdienen. Laat u dan ook vooraf goed informeren zodat u later niet voor verrassingen komt te staan, of beter nog laat u zich door ons vertegenwoordigen als uw eigen NVM makelaar.

Wanneer u uw woning wilt verkopen is de eerste stap het berekenen van de waarde. Wij komen dan graag voor een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling bij u langs. Wij nemen ruim de tijd voor de opname en verwerken de zakelijke en persoonlijke omstandigheden in een uitgebalanceerd en goed gefundeerd advies. Ons verkooptraject wordt als maatwerk met u overeengekomen. Het starten van de verkoop begint met het vormen van een dossier zodat alle wetenswaardigheden over uw woning overzichtelijk kunnen worden gepresenteerd. Daarnaast zorgt onze vragenlijst ervoor dat u volledig voldoet aan uw informatieplicht en er geen vervelende zaken achteraf de verkoop kunnen verstoren.

Presentatie van uw woning op de grootste woningsite FUNDA, onze unieke eigen site www.boerentenhoeve.nl en onze etalage spreken voor zich, daarnaast adverteren wij maandelijks met uw woning in de regionale huis aan huis woningkrant en indien wenselijk in landelijke dag- of weekbladen. Tevens kunnen wij uit een uitgebreid bestand van ingeschreven woningzoekenden putten. Onze verkoopresultaten van de afgelopen periode, waarin de verkoop van woningen danig onder druk staan, bewijzen dat deze werkwijze zijn vruchten afwerpt. Duidelijke presentatie en sterke prijsvorming zijn de pijlers onder onze verkoopresultaten.

Naast de aankoop en verkoopbegeleiding of wellicht een combinatie van beide met ons speciale woningwissel tarief verzorgen wij ook deskundige taxaties van woning of bedrijf. Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogst mogelijke eisen en worden door alle banken en financiële instellingen geaccepteerd. Een gedegen rapportage, op korte termijn gerealiseerd tegen een concurrerend tarief zijn enkele van onze onderscheidende vanzelfsprekendheden.

What we do

Specialisme
Wonen in noordwest Overijssel, Groot aanbod in nieuwbouw, Monumenten, Aan het water en landelijk wonen and Aan- en Verkoopbegeleiding
Soort aanbod
Van starterswoning tot, met Exclusief onroerend goed and en Bedrijfsonroerend goed
Gecertificeerd
NWWI gecertificeerd, VastgoedCert, NWWI en NVM and NRVT wonen en bedrijfsmatig
Specialismen
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Taxaties and Consultancy
NVM real estate agent

De Boer Ten Hoeve

Kornputsingel 12,
8331 JT Steenwijk
Today opened until 17:30, available by phone until 17:30
All contact details
Watch our company video

Reviews

Zeer fijne vakkundige makelaar, weet goed de wensen van de klanten en kan daar goed op inspelen Prima ervaring met Anja openen eerlijk en een prima v...

July 13, Seller De Meenthe 3 B
9.1

Sale

In the past 2 years, 27 clients wrote a review about this agent:

 • 9.1
  Knowledge of the local market
 • 9.2
  Expertise
 • 9.2
  Service and support
 • 9
  Price/quality
All reviews (71)
9.5

Buy

In the past 2 years, 4 clients wrote a review about this agent:

 • 9.5
  Reachability and communication
 • 9.8
  Expertise
 • 9.5
  Negotiation and results
 • 9.3
  Price/quality
All reviews (6)

Our current properties

44
properties for sale
0
properties to rent
Current properties

Transactions (past 12 months)

95
properties sold or rented out
7
properties purchased
Sold and rented out

Employees

More about our employees (4)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting address

Kornputsingel 12
8331 JT Steenwijk

Mailing address

Postbus 263
8330 AG Steenwijk

Contact details

Website
Call: 0521-515358 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Monday Mon 9:00 - 17:30
Tuesday Tue 9:00 - 17:30
Wednesday Wed 9:00 - 17:30
Thursday Thu 9:00 - 17:30
Friday Fri 9:00 - 17:30
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable