De Kroon van Alphen 2406 DX Alphen aan den Rijn

Price on request

Project De Kroon van Alphen

De Kroon van Alphen, de verkoop start in het najaar van 2021.

Groen wonen in het hart van de stad.
Op nog geen vijf minuten wandelen van het hart van Alphen aan den Rijn, ontwikkelt BEMOG Projektontwikkeling De Kroon van Alphen. Dit bijzondere en hoogwaardige nieuwbouwproject tegenover de nieuwe bibliotheek, verbindt straks de groene parkachtige omgeving van de Kromme Aar en de Zegerplas met het dynamische winkelhart. Zo hebben de nieuwe bewoners straks alles bij de hand; een geweldige woonomgeving aan het water en alle gemakken van de stad naast de voordeur.

De voorbereidingen voor deze prachtige ontwikkeling aan het Thorbeckeplein zijn in volle gang. Naar verwachting zal de verkoop starten in het najaar van 2021.

EEN SCALA AAN WOONMOGELIJKHEDEN

De Kroon van Alphen gaat bestaan uit drie kleinschalige appartementengebouwen met daartussen een aantal statige stadsvilla’s en dubbellaagse (duplex) beneden- en bovenwoningen. Onder het gehele project wordt een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd, die alleen voor de bewoners en hun gasten is gereserveerd. De parkeergarage zorgt er ook voor dat de stadsvilla’s en duplexwoningen een eigen opgang én berging vanuit de kelder naar hun woning hebben. Al met al wordt De Kroon van Alphen een zeer gevarieerd centrumplan met woonmogelijkheden voor iedere Alphenaar.

Heeft u interesse? Dan kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde via of bel ons op 0172-434561.

Residential property types

In this project 56 houses are going to be build

There are no houses available yet Soon all the details with regard to the houses will be made available Save this project and we'll send you an e-mail when we know more.