Zuyd.

Alphen aan den Rijn Sale started
From € 407,500 to € 639,500 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 43 (none available)
  • Living area 124 to 183 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 130 to 288 m²

Project Zuyd.

100% VERKOCHT!

ZUYD.
Centraal gelegen in het groen tussen de Krabbescheer, Waterscheerling, Zuiderkeerkring en Pijlkruid worden straks de 43 woningen van ZUYD. gerealiseerd. Een van de laatste ontwikkelingslocaties in Kerk en Zanen te Alphen aan den Rijn. Bij het ontwerp van de woningen is er voor gekozen om deze te verbinden met de groene woonomgeving door het toepassen van lichte en natuurlijke kleuren. Het toepassen van ruime overstekken, natuurlijke kleuren en accenten in de vorm van dwarskappen en veranda’s geven de woningen een eigentijdse uitstraling.

In ZUYD. woont u straks in een ruim opgezette woonwijk waar het genieten kan beginnen zodra u uw eigen buurt binnenkomt. Van de centrale ligging van Alphen aan den Rijn en ZUYD. komt goed tot zijn recht. De bereikbaarheid per (snel)weg, bus en spoorverbinding is zeer goed. Via de N11 bent u binnen vijftien minuten in Leiden en in Bodegraven. Maar ook Schiphol en steden als Rotterdam en Utrecht zijn zeer goed bereikbaar. Maakt u regelmatig gebruik van het openbaar vervoer? Ook dan kunt u vanaf station Alphen aan den Rijn eenvoudig naar steden als Gouda, Utrecht en Leiden. Uw woning in Zuyd. in het kort: een prachtig vormgegeven woning gecombineerd met de nieuwste techniek op een prachtige groene locatie midden in de Randstad.

U kunt uit meerdere type woningen kiezen in dit project. Zoals: eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen. Het groen van het Weteringpad loopt door in het prachtige plantsoen en zorgt voor een zeer groene en prettige woonomgeving. De verkoop van de woningen zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 starten.

De woningen
In ZUYD. ontwikkelt Synchroon 43 woningen bestaande uit: 10 twee-onder-één-kapwoningen, 10 herenhuizen, 6 hoekwoningen en 17 rijwoningen. Graag vertellen wij u iets meer over de verschillende woningen.

De woningen in het kort:
- 43 prachtige woningen
- Woonoppervlakte van 124 tot wel 183m2
- Kavels vanaf 129 tot wel 285m2
- Mooie architectuur
- Nul-op-de-meter!

De rijwoningen vind u op verschillende locaties in het plan. De rijwoningen gelegen aan het groene plantsoen hebben aan de voorzijde een sfeervolle veranda. De hoekwoningen zijn er in verschillende uitvoeringen.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn gelegen aan de Zuiderkeerkring en beschikken bijna allemaal over een aangebouwde garage. Door de zijentree ontstaat er een speelse indeling met een ruime woonkamer en eetkeuken.

De royale herenhuizen zijn gelegen aan het groene plantsoen en hebben een veranda aan de voorzijde van de woning. De herenhuizen zijn er in verschillende varianten. Denk daarbij aan de uitvoering met dwarskap, aangebouwde berging of topgevel.
Uw ideale woning zal niets te kort komen. Alle woningen beschikken daarnaast op de eerste verdieping over drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is geheel naar eigen wens in te vullen.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Photos

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale March 2021

Residential property types

Of the 43 houses in this project none are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Zuyd.

From € 407,500 to € 639,500 v.o.n.