Aarkade fase 3

Alphen aan den Rijn Sale started
€ 537,500 v.o.n.

Hightlighted features

 • Number of houses 61 (none available)
 • Living area 153 m²
 • Number of rooms 3

Project Aarkade fase 3

IN VERKOOP / Er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Informeer naar de status!

Het woningaanbod van deze derde (en laatste fase) bestaat uit 11 stadsvilla’s, 8 herenhuizen en 10 grachtenpanden, 30 appartementen en 2 penthouses.

De woningen en appartementen van deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. Alle woningen beschikken over een eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. De locatie en de woningdiversiteit maken het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een levendige woonomgeving.

Het woningaanbod is zeer gevarieerd in woningtypen en sferen en bestaat uit:
8 herenhuizen
Er komen unieke herenhuizen op verschillende plekken in het Aarkadekwartier. De herenhuizen hebben een woonoppervlak vanaf ca. 145 tot ca. 173 m2. De prijzen beginnen bij € 429.500 v.o.n.

11 stadsvilla’s
Deze luxe stadswoningen hebben een statige bordestrap en een interne toegang naar de garage, variërend in woonoppervlak vanaf ca. 145 tot ca. 173 m2. De prijzen beginnen bij € 484.500 v.o.n.

10 grachtenpanden
Het Aarkadekwartier telt 10 stoere grachtenpanden aan de Aarkade. Deze grachtenpanden hebben een Delftse stoep met statige bordestrap bij de entree en bieden volop ruimte met een woonoppervlak van ca. 179 m2. De prijzen beginnen bij € 514.500 v.o.n.

30 appartementen
Het Aarkadekwartier bevat 30 gelijkvloerse ruim opgezette en lichte appartementen, verdeeld over vijf appartementengebouwen met vier á vijf woonlagen: Dok, Kade, Vest, Aar en Regt. De appartementen zijn in grootte variërend tussen de ca. 67 en ca. 154 m2 en allen met een eigen balkon, loggia of tuin.
Appartementen REGT (67 m2) vanaf € 259.500 v.o.n.
Appartementen VEST (80 m2) vanaf € 294.500 v.o.n.
Appartementen DOK (90 - 97 m2) vanaf € 329.500 v.o.n.
Appartementen AAR 1 (102 m2) vanaf € 399.500 v.o.n.
Appartementen AAR 2 (131 m2) vanaf € 484.500 v.o.n.
Appartementen KADE (154 m2) vanaf € 537.500 v.o.n.

2 penthouses
Er komen 2 exclusieve en riante penthouses in het Aarkadekwartier. Ze zijn met recht bijzonder. Pal in het stadshart van Alphen aan den Rijn vindt u nergens zo’n woonoppervlak en comfort. De penthouses zijn gelegen op de 4e verdieping. U heeft twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Het penthouse Kop van Aar heeft een breedte van ca. 19,2 meter, 184 m2 woonoppervlak, een dakterras van ca. 16 m2 en twee royale balkons van 9m2.
Het penthouse Kop van Kade is echt een penthouse van formaat! Dit penthouse heeft een breedte van 14 meter, ca. 228 m2 woonoppervlak, een dakterras van ca. 23 m2 en twee royale balkons van 9m2. De prijzen beginnen bij € 774.500 v.o.n.

U kunt zich nu alvast oriënteren op het woningaanbod. De informatie en de eerste impressies van het nieuwbouwplan staan vanaf nu op de website aarkadekwartier.nl gepubliceerd. Houd de website de komende tijd goed in de gaten voor meer informatie en nieuwe beelden.

We willen u vragen om, indien u interesse heeft in een woning en/of appartement in het Aarkadewartier om uzelf (opnieuw) via de website in te schrijven via de pagina belangstelling en uw woningvoorkeuren aan te geven. Wanneer de exacte verkoopdatum bekend is, ontvangt u dan een e-mail met hierin de uitgebreide informatie over het verkoopproces.

Photos

Surroundings

WOONT U IN HET AARKADEKWARTIER, DAN WOONT U ECHT OVERAL DICHTBIJ.

In het Aarkadekwartier woont u midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. De bruisende binnenstad heeft het allemaal: karakteristieke panden, de bibliotheek, het theater, de supermarkt, restaurants en terrassen aan het water. Ook de lekkerste koffietentjes, sfeervolste lunchcafés liggen in uw achtertuin. Volop genieten dus.

Alphen aan de Rijn is uitgegroeid tot een populaire plek om te wonen vanwege de centrale ligging. Steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn zowel met de trein als met de auto goed bereikbaar. Het station van Alphen aan den Rijn ligt op 5 minuten fietsen.

Het Aarkadekwartier is gelegen tussen De Vest en de Kromme Aar. Met de Oude Rijn aan de ene kant en het Park Zegersloot aan de andere kant. Daartussen is het straks heerlijk wonen in de vriendelijke straatjes en het plein.

Gezellig shoppen
Of je nu naar de diverse winkelcentra wilt of toch liever de gezelligheid van het Stadshart opzoekt; het kan allemaal. Op de Lage Zijde prijkt het oude Nutsgebouw. Dit karakteristieke gebouw dient als onderkomen van een grand-café, een restaurant en een bakker. Winkelcentrum De Aarhof biedt een mooie mix aan winkels.

Rijk uitgaansleven
Voor het nachtleven hoeft u de stad niet uit; in één van de cafés kunt u heerlijk op stap. Het Aarkadekwartier is midden in het centrum, dus de auto laat je lekker thuis. Hoe heerlijk is dat! Ook biedt Alphen het hele jaar door veel verschillende jaarlijks terugkerende sport-, festival-, horeca- en evenementen. Voor elk wat wils!

Ook cultuur is volop aanwezig in Alphen: van de vele ateliers en de kunstuitleen tot aan Theater Castellum, het Productiehuis en natuurlijk het Parktheater, het oudste theater, gelegen in één van de meest karakteristieke gebouwen die Alphen aan den Rijn rijk is.

Natuur, recreatie & sport
Ervaar de weelderige natuur van het Groene Hart. Je wandelt of fietst hier zo de polder in, maar ook met de boot kun je alle kanten op. Alle vaarroutes zijn op elkaar afgestemd waardoor de Nieuwkoopse Plassen, De Langeraarse Plassen, de Zegersloot en het Braassemermeer makkelijk te bereiken zijn. Denk ook eens aan een boottocht in westelijke richting, naar Leiden, de stad van ontdekkingen. Vanaf het water is Leiden ineens een totaal andere, maar niet minder mooie stad. Of wat te denken van Boskoop.

Park Zegersloot is het grote groene gebied aan de oostkant van Alphen aan den Rijn. Centraal in het park ligt de Zegerplas. Op en rond het meer is veel ruimte voor natuur- recreatie. Zo wordt er gesurft, geskied, gezeild en gevaren op, gedoken en gezwommen ín de Zegerplas.
Om en nabij de plas zijn meerdere horecagelegenheden waar van een hapje of een drankje kan worden genoten. Bezoek eens Wet ’n Wild. Naast een jonge, frisse horecagelegenheid ook nog eens een perfecte plek voor recreatie met verschillende faciliteiten om te watersporten op de Alphense Zegerplas.
Sportpark De Bijlen ligt net als het tenniscentrum Nieuwe Sloot en de sportschool aan de rand van de wijk. Hier loop je dus zo naartoe. Aan de zuidkant van het park bevinden zich de faciliteiten van sportverenigingen: voetbal, hockey, korfbal, American football, bowling en fitness. Met natuur er tussen in.

Lekker naar school
In de omgeving liggen tal van basisscholen en middelbare scholen, allemaal letterlijk op een steenworp afstand. Volop mogelijkheden dus.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale May 2020

Residential property types

Of the 61 houses in this project none are available

 • Kade

  Galleried apartment € 537,500 v.o.n.
  • living area 153 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Aarkadekwartier - Kade (Bouwnr. 31) Sold under reservation 153 m² living area 3 rooms € 537,500 v.o.n.
  Kade (Bouwnr. 37) Sold 154 m² living area 3 rooms € 544,500 v.o.n.
  Kade (Bouwnr. 44) Sold 154 m² living area 3 rooms € 552,500 v.o.n.
  Kade (Bouwnr. 51) Sold 154 m² living area 3 rooms € 559,500 v.o.n.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings