Havenkwartier

Alphen aan den Rijn Sale started
From € 325,000 to € 425,000 v.o.n.

Hightlighted features

  • Number of houses 12 (1 available)
  • Living area 86 to 140 m²
  • Number of rooms 3 to 5

Project Havenkwartier

Baronie Haven
Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

De Atelierwoningen
De twaalf unieke atelierwoningen van Het Havenkwartier bevinden zich aan de corridor en aan de Prinses Margrietlaan. Dit is wonen en werken perfect gecombineerd! Een fraaie werkruimte op de begane grond met grote glaspuien en een eigen berging en toilet. Hierboven desgewenst een woonverdieping met één slaapkamer of een complete woning met twee woonverdiepingen en drie slaapkamers. De eerste verdieping met de woonkamer van alle woningen grenst met het terras aan de riante binnentuin van het Havenkwartier.

Het Project
Wonen in Baronie Haven, dat is heerlijk resideren met comfort en luxe. Op deze unieke plek worden drie projecten ontwikkeld, allen met een eigen identiteit en fantastische uitstraling. Met de Rijnhaven letterlijk om de hoek maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Prominent staat straks aan de kop van de haven Het Havenhuys met daarnaast De Havensuites. Op de begane grond van De Havensuites tref je een gezellige horecagelegenheid met een groot terras en een prachtig uitzicht op de Rijnhaven. Daarboven verdeeld over 10 woonlagen 43 prachtige appartementen waarvan een tweetal mooie penthouses. Aan de achterzijde van De Havensuites liggen rondom een prachtige binnentuin aan weerszijden de twaalf atelierwoningen van Het Havenkwartier.

Wonen en werken op een unieke bruisende locatie , dat doe je in Het Havenkwartier in Baronie Haven.

360° photos and video

Planning

Project phase: sale started
Start sale June 2021

Nieuws

  • July 9, 2021

    Inschrijven als belangstellende Havensuites en Havenkwartier nog mogelijk

    In Alpen aan den Rijn, de stad waar de Oude Rijn en de Gouwe elkaar kruisen, liggen vlak bij het stadscentrum de nieuwbouwprojecten Havenkwartier en Havensuites. Dit gebied ontwikkelt zich tot een bruisend woon-, ...

    Read more on nieuwwonengroenehart.nl

Residential property types

Of the 12 houses in this project 1 is available

Selling agents

De Koning makelaars (ERA)

Available tomorrow from 9:00
Call 0172-427300

Deerenberg & Van Leeuwen

Available tomorrow from 8:30
Call 0172-472651
Respond to this project

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings
Sold (u.res.) Under negotiation Available

Downloads